Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 697608 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stimac :(
Bence bu kadar üzülme. Devon Jefforson'ın yanında Stimac'ın esamesi okunmaz katkı olarak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan baya ciddi  :tabe: Ama ben pek akıllıca bulmadım bu kararı işin maddi kısmını değil sportif kısmını düşünecek olursak  :tabe:

Euro Cup konusuna değineyim. Uleb ilk olarak bize geliyor bu konuda. Hatta Başkanın açıklamalarından sonra bu teklifi yapıyorlar ama bizimkiler kabul etmiyor teklifi. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Bence bu kadar üzülme. Devon Jefforson'ın yanında Stimac'ın esamesi okunmaz katkı olarak  :tabe:
:tabe:

Çevrimdışı enesbjk

Stimac in savaşçılığına üzülüyorum.

Çevrimdışı levitate

O kadar mı iyi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Seneye oluşturacağımız kadro şu an için şöyle gözüküyor  :tabe:

Guard - Pooh Jeter - Kenan Sipahi - X yerli oyuncu

Guard Forvet  - Micheal Roll - Dj Strawberry - X yerli oyuncu

Forvet - Kyle Weems - Erkan Veyseloğlu

Power Forvet - Davon Jefferson - X yerli oyuncu

Pivot  - Semih Erden - Sertaç Şanlı - X yabancı oyuncu

Şu an kadro planlaması olarak doğru yolda görünüyoruz. İnşallah istediğimiz transferleri yapabiliriz  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stimac in savaşçılığına üzülüyorum.
Jefforson'ın savaşlık konusunda Stimac'dan farkı yok. Hatta kalıplı bir oyuncu olmasıyla daha iyi  :tabe:
O kadar mı iyi :D
Bjk Basket formunda 6 senedir takip edilip bize gelmesi istenilen bir oyuncu  :tabe: Bu sene yanlış hatırlamıyorsam TBL'de index ratingi en yüksek oyuncu  :tabe:

Şu iki maçına bakabilirsiniz  :tabe: Büyük oyuncu olduğunu göreceksiniz   :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Jefforson'ın savaşlık konusunda Stimac'dan farkı yok. Hatta kalıplı bir oyuncu olmasıyla daha iyi  :tabe:Bjk Basket formunda 6 senedir takip edilip bize gelmesi istenilen bir oyuncu  :tabe: Bu sene yanlış hatırlamıyorsam TBL'de index ratingi en yüksek oyuncu  :tabe:

Şu iki maçına bakabilirsiniz  :tabe: Büyük oyuncu olduğunu göreceksiniz   :bandit:

Ligde bi Shaq etkisi yapar mı bari :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ligde bi Shaq etkisi yapar mı bari :D
Ne yaptın  :ebebe: Yoh artık Lebron James  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Şu an kadro planlaması olarak doğru yolda görünüyoruz. İnşallah istediğimiz transferleri yapabiliriz  :)
Kyle Weems gider bence Ufuk hocanın onu gelecek sezon kullanma gibi bir düşüncesinin olmadığını düşünüyorum. Birer adet 3 ve 4 numara pozisyonuna transfer yaparız. Büyük ihtimal yerli 4 numara bulamayacağımız için orta yollu Jefferson'ı yedekleyecek bir yabancı oyuncu alınır.

Çevrimdışı cursedofdragon

oo burda da kadro yapıyoruz :D

En sevdiğim :D  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

oo burda da kadro yapıyoruz :D

En sevdiğim :D  :evillol:
Dayanamadım kurdum  :D Ama yakında X yazdığım yerleri de dolduracağım  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kyle Weems gider bence Ufuk hocanın onu gelecek sezon kullanma gibi bir düşüncesinin olmadığını düşünüyorum. Birer adet 3 ve 4 numara pozisyonuna transfer yaparız. Büyük ihtimal yerli 4 numara bulamayacağımız için orta yollu Jefferson'ı yedekleyecek bir yabancı oyuncu alınır.
Kyle savunma lideri olarak ve kritik anlarda aldığı sorumluluk olarak gayet iyi bir oyuncu  :tabe: Dj ve Roll'ün durumuna göre gidedebilir kaladabilir  :tabe: 4 numara yerli oyuncu bulamazsak 4-5 oynayan bir oyuncu alabiliriz. Öyle daha mantıklı olur  :tabe: Savunma yönü iyi pota altını karartan atletik bir oyuncu tercihimiz olur   :tabe:
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2017, 13:29:49 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Dayanamadım kurdum  :D Ama yakında X yazdığım yerleri de dolduracağım  :D

doldurulmuş halde bekliyoruz :D

Çevrimdışı levitate

Ne yaptın  :ebebe: Yoh artık Lebron James  :ebebe:
ohohohohohooğ
bipbipbupbup

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Geçmiş yıllarda ki gibi tüm takımı dagitip sıfırdan kadro kurmayız umarım. Ve de en onemlisi ufuk sarıcayi kaybetmememiz lazım. Şu an için sıkıntı yok gibi gözüküyor ama neler olacağı belli olmaz.

Çevrimdışı tangaz

kyle weems olmamış orda hem forvet diye onu yazıyorsun sonrada skor yapamayınca savunması iyi diyorsun forvetse önce atacak yahuu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

kyle weems olmamış orda hem forvet diye onu yazıyorsun sonrada skor yapamayınca savunması iyi diyorsun forvetse önce atacak yahuu
Kyle son maçta sayı da attı  :tabe: Kritik anlarda maç kazandıran üçlükleri de var. Savaşçı ruh diyorsak Dj ile birlikte takımın en iyisi  :tabe: Sen de haklısın tabi daha iyisi gelecekse gitsin  :tabe: Ryan Broekhoff gibi biri gelirse mesela fitim   :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

kenan baya iyi işler çıkardı son maçlarda biraz sakar ama yedekte fena olmaz.

potter'in yedeği.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kenan baya iyi işler çıkardı son maçlarda biraz sakar ama yedekte fena olmaz.

potter'in yedeği.
Pooh Jeter 30-35 dakika süre alacağını varsayarsak olabilir ama o kadar süre vermeyiz. Büyük ihtimalle 25-30 dakika süre vereceğiz. Bize 10-15 dakika sahada kalıp takımı yönetecek oyuncuya Dj ve Roll kalırsa ihtiyacımız olmaz. Dediğin gibi Kenan fazla para istemezse kalabilir  :tabe: Yalnız sakatlık gibi durumları da varsayarsak 3 guardımızın olması ideal 2 Türk oyuncu buluruz zaten. Darüşşafaka Doğuş ile ayrılağı için ellerindeki çoğu oyuncu boşa çıkacak. Oradan kendimize yerli parça bulabiliriz. Transfere erken başlamamız avantaj bu sene. Hatta biraz para gömüp Sinan Güler i kadromuza katsak bal kaymak olur  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Pooh Jeter 30-35 dakika süre alacağını varsayarsak olabilir ama o kadar süre vermeyiz. Büyük ihtimalle 25-30 dakika süre vereceğiz. Bize 10-15 dakika sahada kalıp takımı yönetecek oyuncuya Dj ve Roll kalırsa ihtiyacımız olmaz. Dediğin gibi Kenan fazla para istemezse kalabilir  :tabe: Yalnız sakatlık gibi durumları da varsayarsak 3 guardımızın olması ideal 2 Türk oyuncu buluruz zaten. Darüşşafaka Doğuş ile ayrılağı için ellerindeki çoğu oyuncu boşa çıkacak. Oradan kendimize yerli parça bulabiliriz. Transfere erken başlamamız avantaj bu sene. Hatta biraz para gömüp Sinan Güler i kadromuza katsak bal kaymak olur  :D

sinan güler'i sevmiyorum ben gs li değil mi o

Çevrimdışı MUSTAFA_

sinan güler'i sevmiyorum ben gs li değil mi o
Olur mu hiç Sinan bizim altyapımızdan çıkma bir oyuncu. Hatta Sinan'ı Sinan yapan biziz  :tabe: Abisi de bizim kaptanımız Muratcan Güler  :D Sene sonunda teknik ekibe geçmesi bekleniyor. Kardeşini çok rahat ikna edebilir doları gösterirsek ucundan  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Olur mu hiç Sinan bizim altyapımızdan çıkma bir oyuncu. Hatta Sinan'ı Sinan yapan biziz  :tabe: Abisi de bizim kaptanımız Muratcan Güler  :D Sene sonunda teknik ekibe geçmesi bekleniyor. Kardeşini çok rahat ikna edebilir doları gösterirsek ucundan  :evillol:

ne işi var gs de o vakit  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

ne işi var gs de o vakit  :alala:
Bunu ilk A takımda düzenli oynatan hoca Ergin Ataman. Nedense Ataman nereyee gitse Sinan Güler de oraya gidiyor   :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Net skorer lazım oraya. Jeter skorer oyuncu ama illaki bazı maçlarda kitlenecektir. O yüzden ikinci skorer oyuncuya da ihtiyacımız var.