Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 697978 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

biz bjk sampo japan onlarda fb qnb finans fb değilmi neden sadece fb.
Bunu burada sorma bence  :tabe: Yanlış yerdesin  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Spor Toto Basketbol Süper Ligi final serisinin 3. maçı 14 Haziran Çarşamba saat 20.00'de evimiz Akatlar Arena'da oynanacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

Bu maçın açık ara en iyisi Stimac'tır. Udoh ile Vesely'i tek başına domine etti. Sene başında ben dahil adama gömen herkes takdir ediyodur şu an.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu maçın açık ara en iyisi Stimac'tır. Udoh ile Vesely'i tek başına domine etti. Sene başında ben dahil adama gömen herkes takdir ediyodur şu an.
Takdir ediyorum ama yeterli görmüyorum. İyi bir yedek olabilir ama ilk beş başlayacak bir oyuncu olarak görmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

Takdir ediyorum ama yeterli görmüyorum. İyi bir yedek olabilir ama ilk beş başlayacak bir oyuncu olarak görmüyorum.

Bu kadro yapısı ve tamamlayıcılarına bakınca bu takım için yeterli bir ilk 5. Ne zaman yan ürünler seviye atlar, Stimac o zaman göze batmaya başlar. Zaten eksiklerini inkar etmek saçma olur.

Fener'i böyle sallantıda bulmuşken seriyi 2-2 ye getirebiliriz.

Çevrimdışı LuceGel

Çok boş dış atış kaçırdık veya kullanmadık buda maçın sonucunu tayin etti.M.Roll özellikle atışlarda insiyatif kullanmadı.Stimacın olmadığı peryotlarda maçın skoruna tesir etti.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi levitate

Yeterince gömmedik maç öncesi o yüzden yenildik
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeterince gömmedik maç öncesi o yüzden yenildik
Tek bıraktınız beni  :dontknow:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Tek bıraktınız beni  :dontknow:
Valla yolda olmasam destek olurdum sana :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

kürek takımı uyuyor yahuu bak maç yaklaştı çıkarın şu kürekleri artık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Thompson yüzünden ilk defa mod yemişim Bugün küreğim yok. Bugün sizdeyiz Uzaktan takip edecem sizi artık

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

öhöm öhöm takım leş bütçe yok guard yok taktik yok 100 sayı yeriz -2 sayı atarız
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Gs Ergin'i yollayıp Erman Kunter'i getirmiş. Bütçe 4 milyona düşmüş Gelabale'i almışlar. Seneye bir aksilik olmazsa yine finaldeyiz. Umarım kendimizi geliştirerek devam ederiz ve 4-5 sene içinde düzenli bir organizasyonla basketbolda mücadele ettiğimiz tüm kulvarlarda tepeye oynarız.

Çevrimiçi Samet Ç

Semih Erden ve Mehmet Yağmur ile ilgileniyormuşuz. Mehmet'i normalde istemiyorum ama vasat Türk oyuncu topluluğunda mecburuz maalesef. Bu akşamki maç içinde yine bir şekilde oyun içinde kalmayı başarırız ama maalesef hücum tarafında kısıtlı imkanlarımız olduğu için kazanamayız gibi geliyor.

Çevrimiçi levitate

Semih Erden ve Mehmet Yağmur ile ilgileniyormuşuz. Mehmet'i normalde istemiyorum ama vasat Türk oyuncu topluluğunda mecburuz maalesef. Bu akşamki maç içinde yine bir şekilde oyun içinde kalmayı başarırız ama maalesef hücum tarafında kısıtlı imkanlarımız olduğu için kazanamayız gibi geliyor.
PG lazım neden hala uzun kovalıyoruz ki
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

PG lazım neden hala uzun kovalıyoruz ki
İlk yerlileri halletmek daha önemli. Pg büyük ihtimal Jeter olacak.

Çevrimiçi levitate

İlk yerlileri halletmek daha önemli. Pg büyük ihtimal Jeter olacak.
Thompson yedeği falan olmasın onun yoksa kanser olmaya devam ederiz
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

semihden cacık olmaz bitik halde hem mental hem fiziksel  hemde, birinden biri iyi olsa neyse diyeceğim de ikisi de yerlerde sürekli sakat manita peşinde koşmaktan dr.a gitmeye fırsatı olmuyor sanırım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Ç

semihden cacık olmaz bitik halde hem mental hem fiziksel  hemde, birinden biri iyi olsa neyse diyeceğim de ikisi de yerlerde sürekli sakat manita peşinde koşmaktan dr.a gitmeye fırsatı olmuyor sanırım...
Yerli yok var olanları topluyorsun işte.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Eurocup tarafından gönderilen daveti başkan kabul etmemiş. Önümüzdeki sene BCL'de mücadele edeceğiz. Şu işi profesyonellere bırakın basketbolu futbol şubesinden ayırdılar ama lafta değişen hiçbir şey yok.

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada Eurocup tarafından gönderilen daveti başkan kabul etmemiş. Önümüzdeki sene BCL'de mücadele edeceğiz. Şu işi profesyonellere bırakın basketbolu futbol şubesinden ayırdılar ama lafta değişen hiçbir şey yok.
Tutarli davranmis, helal olsun. Bcl fibanin bir numarali kupasi mi oluyor?

Çevrimiçi Koa_lAA

he basketbol şampiyonlar ligi

Çevrimdışı tangaz

helal olsun tükürdüğünü yalamamış

Çevrimiçi 38life

8 dakikada 5 top kaybı 5 rakibe verilen hücum ribaund'u. Bunu dünyada başarabilecek çok az takım var.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Earl clark ta bence sadece sakatlıkla açıklanamayacak bişeyler var