Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 698356 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı cursedofdragon

Çok sakin izledim. Yeneceğimizi düşünmüyorum  :D

tamsına yinede edelim küfür kenarda oturması bile beni geriyor :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

guardsız takıma göre gayet iyi.
Guard almayan yönetim hala takımı koruduk diye övünüyor. Yazık...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

tamsına yinede edelim küfür kenarda oturması bile beni geriyor :D
O kadar çok gömdüm ki üzerine atacak toprağım kalmadı  :ebebe: Buraya kadar gelmemizi beklemediğim için elimde küreğimle gelmedim. Hazırlıksız yakalandım  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Guard almayan yönetim hala takımı koruduk diye övünüyor. Yazık...

hakemlerde rezildi bugün yalnız.

İlk yarıda iyilerdi sonra fener seyircisi böğürüncü 2.ci yarı maçın içine ettiler.

O kadar çok gömdüm ki üzerine atacak toprağım kalmadı  :ebebe: Buraya kadar gelmemizi beklemediğim için elimde küreğimle gelmedim. Hazırlıksız yakalandım  :ebebe:

sinyallerini FİBA Şampiyonlar liginde verdiydi nasıl küreğini hazırlamazsın :D

Ben pide küreğimle ağzına ağzına vurdum :D  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

100 ataris soylw boyle yapariz diyen fbliler korkudan basur cikartmis, butun suratlari eksimiS kipkirmizi olmuslardi

Ne sandin ulann ne sandiniz tavuk mu bu koskoca besiktas, tas gibi. Hakemlerle got Zoruyla yendiniZ

Besiktas ulan bu hamurumuz mucadele ile yogrulmus, isyanla kavrulmus ulan
Daha bu ilk filmdi

Simdi ikincisi gelecek orda son saniye cakacaz size

Çevrimdışı MUSTAFA_

Obradovic: "Beşiktaş, nasıl oynamasını gerektiğini bilen, çok iyi bir takım. Onlara çok saygı duyuyoruz. Pazar günü daha iyi olmalıyız."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı GD8

Abi Thompson Guard bile değil ki PG o bile olmazda adam bildiğin Guard değil...
ŞU Clark varya Quaresma nın Basketbol Şubesi... Topu aldın mı o pozisyon artık bitmiştir...atamadin mı karşılığında 3 lüğü yiyoruz ...
Ama Yine de takımımla gurur duydum..Guard olmadan bu kadar oluyor...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk Sarıca: "Net bir şekilde söyleyebilirim ki maçı kazanma noktasına getirdik. Clark'ın kaçırdığı top sonrası Kalinic'in üçlüğü kritikti. Fenerbahçe'yi bu skorlarda tuttuğumuzda her zaman şansımız var. 5 dış atış isabeti bulabildik, bunu düzeltmeye çalışacağız."
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2017, 22:17:22 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

gomezi kiralayalım tamsının yerinde takılsın  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abi Thompson Guard bile değil ki PG o bile olmazda adam bildiğin Guard değil...
ŞU Clark varya Quaresma nın Basketbol Şubesi... Topu aldın mı o pozisyon artık bitmiştir...atamadin mı karşılığında 3 lüğü yiyoruz ...
Ama Yine de takımımla gurur duydum..Guard olmadan bu kadar oluyor...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Clark sakat sakat oynadı. Bu kadar da yüklenmeyin adama. Thompson varken sakat sakat oynayıp 17 sayı atmış adamı eleştirmek çok acımasız olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kuntz

Kenan çok büyük oynadı bugün. İşin aslına bakarsak, takımda oynaması gerektiği gibi bir oyun oynadı. Çok küçük detaylar maçı kaybetmemize sebep oldu. Özellikle Dixon'ın 2'şer dakikalık iki ani patlamasından birine engel olabilseydik kazanıp gelmiştik. Stimac çok fazla efor sarf etti bu da faullere yansıdı. Kritik faulleri sokamadık. Ama tüm bunlar takımın harika bir mücadele örneği gösterdiği gerçeğini değiştirmiyor. Sene başında kurulan, yeni koç ve oyuncularla yola çıkan bir takım. 4 senedir üstüne koyarak giden bir takımla final serisi oynarken küçük nüanslarla maç kaybediyorsa, oturup düşünmesi gereken rakiptir. MT  hariç tüm oyuncuların emeğine sağlık diyorum. Oyuna girdiği anlarda momentumu hep Fenere verdik. Daha önce de pek çok maçta Kenanı ısıtmamız gerektiğinin altını çizmiştim. Türk guard olarak cidden potansiyeli olan ve kendini sahaya verdiğinde tam verim alınabilen bir adamı değerlendirmek gerek. Şutör  olmasa da delici ve oyun aklı yüksek. Seneye kadroda kalması lazım.

2.ci maç ne zaman ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Pazar günü 18:00 olması lazım  :tabe:

2.ci maçta tamsın ölürse ümitliyim bi :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

2.ci maçta tamsın ölürse ümitliyim bi :D
Thompson seneye gözüme görünmesin yeter. Bu sene katlanacağız artık...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Thompson seneye gözüme görünmesin yeter. Bu sene katlanacağız artık...

gelecek sene gözükürse zaten daha birşey demiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

gelecek sene gözükürse zaten daha birşey demiyorum.
Sanki seneye Jeter ile anlaşacağız gibi geliyor

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sanki seneye Jeter ile anlaşacağız gibi geliyor

inşallah.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Maç izlerken yazılan yorumların hepsi boş yorumlar... Kartallar gibi mücadele ettiler. Helal olsun takıma 2. periyod bocaladık onun dışında iyi mücadele ettiler. Thompson hariç..

Hocayı ve Takımı kutlarım , Bu seri fb açısından herkesin beklediği gibi olmayacak..

Çevrimdışı Yankee

Kenan çok büyük oynadı bugün. İşin aslına bakarsak, takımda oynaması gerektiği gibi bir oyun oynadı. Çok küçük detaylar maçı kaybetmemize sebep oldu. Özellikle Dixon'ın 2'şer dakikalık iki ani patlamasından birine engel olabilseydik kazanıp gelmiştik. Stimac çok fazla efor sarf etti bu da faullere yansıdı. Kritik faulleri sokamadık. Ama tüm bunlar takımın harika bir mücadele örneği gösterdiği gerçeğini değiştirmiyor. Sene başında kurulan, yeni koç ve oyuncularla yola çıkan bir takım. 4 senedir üstüne koyarak giden bir takımla final serisi oynarken küçük nüanslarla maç kaybediyorsa, oturup düşünmesi gereken rakiptir. MT  hariç tüm oyuncuların emeğine sağlık diyorum. Oyuna girdiği anlarda momentumu hep Fenere verdik. Daha önce de pek çok maçta Kenanı ısıtmamız gerektiğinin altını çizmiştim. Türk guard olarak cidden potansiyeli olan ve kendini sahaya verdiğinde tam verim alınabilen bir adamı değerlendirmek gerek. Şutör  olmasa da delici ve oyun aklı yüksek. Seneye kadroda kalması lazım.

Ben de bu yoruma çok katılıyorum. Sonuna kadar mücadele ettiler. Hakemlerin son 2buçuk dakikada verdiği iki aptal faul ve Udoh'un bloğu maçın seyrini değiştirdi. MT oyundayken set oynamakta çok güçlük çekiyoruz. Weems'in daha iyi katkı vermesi gerekiyor. Kenan umarım böyle devam eder gerçekten iyi bir karakter koydu ortaya dün.

Maç izlerken yazılan yorumların hepsi boş yorumlar... Kartallar gibi mücadele ettiler. Helal olsun takıma 2. periyod bocaladık onun dışında iyi mücadele ettiler. Thompson hariç..

Hocayı ve Takımı kutlarım , Bu seri fb açısından herkesin beklediği gibi olmayacak..

2.ci yarı son 3 dk hariç güzel mücade ettik lafımız yok zaten :)

İlk yarı berbat bir mücadele sergiledik maça iyi başladık sonra izledi oyuncular TV de bizim izlediğimiz gibi.

Tamsın'ın oynamadığı her oyun şansımız var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fenerbahçe karşısında 17 sayı bulan Earl Clark, Beşiktaş formasıyla çıktığı 36 lig maçında 500 sayı barajını aşmayı başardı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe karşısında 17 sayı bulan Earl Clark, Beşiktaş formasıyla çıktığı 36 lig maçında 500 sayı barajını aşmayı başardı.

düşük kalmış en az 700 olmalıydı  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

düşük kalmış en az 700 olmalıydı  :bandit:
Takımın en skoreri konumunda şu an  :tabe: Takım oyunu oynadığımız için gayet normal 14 sayı ortalaması  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★