Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 698366 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı mylife1903

tarihi farklardan birini yiyebiliriz :D

Gömmeye devam :D
100 yemeyelim de

70 yemem 80 yerim 90 yerim 100 yemem

Çevrimdışı cursedofdragon

100 yemeyelim de

70 yemem 80 yerim 90 yerim 100 yemem

99 yeriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

bence maçtan çekilelim oynanırken bi 5-6 dk sonra geri girelim tam girelim 2 sayı farkla alırız o zaman  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

bence maçtan çekilelim oynanırken bi 5-6 dk sonra geri girelim tam girelim 2 sayı farkla alırız o zaman  :bandit:

bunu yapalım mutlaka nasıl olsa cezası yok :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

bunu yapalım mutlaka nasıl olsa cezası yok :D
Efes'den bu konuda destek almalıyız. Onlar bu konunun uzmanı  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Efes'den bu konuda destek almalıyız. Onlar bu konunun uzmanı  :D

Doğru onlardan destek almak şart :D  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Earl Clark'ın sakatlığı henüz tam olarak geçmedi. Şut idmanına katılan Clark'ın serinin ilk maçında fazla süre alması beklenmiyor (NTV Spor)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Earl Clark'ın sakatlığı henüz tam olarak geçmedi. Şut idmanına katılan Clark'ın serinin ilk maçında fazla süre alması beklenmiyor (NTV Spor)
Ortasahadan 6-7 tane ujluk atsin 18-21 sayi yapar yeter sonra topu tomsona veririz o atar 12-13 tane ujluk ortasahadan 36-39 sayi yapar ohhh mis

maç 5 limiz belli oldu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

maç 5 limiz belli oldu.
Beşiktaş Sompo Japan V (vs. Fenerbahçe): Kenan Sipahi - Michael Roll - D.J. Strawberry - Kyle Weems - Vladimir Stimac.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Beşiktaş Sompo Japan V (vs. Fenerbahçe): Kenan Sipahi - Michael Roll - D.J. Strawberry - Kyle Weems - Vladimir Stimac.

zayıf gibi geldi bana  :alala:

tamsın sen nasıl bi adamsın ya.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Clark'ın zorlama atışları beni mahvediyor. Ya adam gibi uzak mesafe şut at girmesin, canımı ye. Neden böyle girmesi imkansız olan şutlar deniyosun. Aynı şekilde Thompson. Bu ikisinin zorlama atışları beni kahrediyor.

Çevrimiçi 38life

Teknik faulu neden Thompson değil Roll atıyor ya? En iyi s. atan Thompson değil mi bizde?!!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Teknik faulu neden Thompson değil Roll atıyor ya? En iyi s. atan Thompson değil mi bizde?!!!!
Thompson süs bitkisi çünkü

Beşiktaş Tarihi
★★★

fark eridi adamlar 7 sayı öne geçti.

Yav Efes maçında ki gibi oynayın yenilelim ağzımı açmam niye saçma salak oynuyoruz bunlara gelince nerde o hızlı oyun nerde o kendine güvenen takım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Thompson ne savunma ne hücumda hiçbir şey yapamıyor. Savunması yüzünden Boby Dixon da coştu. Seri boyunca Thompson farkından maçları kaybedeceğiz. Bu maç yine iyi direndik şimdiye kadar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Denediğimiz bütün şutlar daha elden çıkarken girmeyeceği %90 olan şutlar. Neden olduğunu bir çözebilsem... Dur atışını kullan ya. Neden hareketliyken elinden çıakrıyorsun. Kaybet de adam gibi kaybet yahu.

Thompson ne savunma ne hücumda hiçbir şey yapamıyor. Savunması yüzünden Boby Dixon da coştu. Seri boyunca Thompson farkından maçları kaybedeceğiz. Bu maç yine iyi direndik şimdiye kadar.

izlemicem 2.ci yarıyı hıyar gibi oynuyoruz aynı nerde efes maçındaki takım nerde bu maçtaki takım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

fark eridi adamlar 7 sayı öne geçti.

Yav Efes maçında ki gibi oynayın yenilelim ağzımı açmam niye saçma salak oynuyoruz bunlara gelince nerde o hızlı oyun nerde o kendine güvenen takım.
Rakibi küçümsemeyelim şimdi. Sonuçta Euroleague şampiyonu oldular. Thompson yerine iyi bir guard olsa maç sonuna kadar kafa kafaya götürürdük maçı en azından. Şu an fark gittikçe açılacak. Çünkü sıkışan oyunu açmakta tüm sene boyunca zorlandık. Böyle maçları kazanmakta zorluk yaşıyoruz. Feneri yenmemiz için öncelikle şut ritmimizi yakalamamız ve aynı zamanda çok iyi savunma yapmamız lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

izlemicem 2.ci yarıyı hıyar gibi oynuyoruz aynı nerde efes maçındaki takım nerde bu maçtaki takım.
Sorunun cevabı çok basit: Efes < Fb Doğuş Ülker

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Denediğimiz bütün şutlar daha elden çıkarken girmeyeceği %90 olan şutlar. Neden olduğunu bir çözebilsem... Dur atışını kullan ya. Neden hareketliyken elinden çıakrıyorsun. Kaybet de adam gibi kaybet yahu.
Guard olmayınca süre de azalınca sorumluluk alıp bire bir oyna diyor Ufuk hoca oyunculara. Bire birden sayı bulmak da kolay değil. Özellikle fb gibi size olarak bizden iyi bir takıma karşı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sorunun cevabı çok basit: Efes < Fb Doğuş Ülker

yav ben yenilmemize birşey demiyorum illa ki bütçe kalite farkı olucakta mücade yok mücadele.

Efes maçındaki takımda ki o iştah yok koşmuyoruz en basindinden.

O maçta duran oyuncu görmedim ben hiç.