Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 703439 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sen erkeklerini neden taniyon bunlarin, bazi celiskiler olustu simdi
Çok talihsiz açıklamalar olmuş

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Çok talihsiz açıklamalar olmuş
Zamanlamasi manidar

Çevrimdışı tuncaboylu

İki yüzlüleri hiç sevmem. Böyle karaktersiz adamları getirenlerde hala klüpte barınabiliyor. İnanılır gibi değil...
Şu parasını isteyen yabancı sporculara neden karaktersiz damgası yapıştırılır, anlamam.

Hadi bizim Nihat, Recep gibiler içimizde yetişi, onlarınki karaktersizlin diyelim.

Ama adam bilmem nereden gelmiş, 1 sene oynamış, parasını alamamış ve dava açmış. Ne karaktersizlik var bunda?

Yönetim futbolda oyuncuların maaşlarını düzenli ödüyor, diğer branşlarda da bunu düzene oturtmalı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Şu parasını isteyen yabancı sporculara neden karaktersiz damgası yapıştırılır, anlamam.

Hadi bizim Nihat, Recep gibiler içimizde yetişi, onlarınki karaktersizlin diyelim.

Ama adam bilmem nereden gelmiş, 1 sene oynamış, parasını alamamış ve dava açmış. Ne karaktersizlik var bunda?

Yönetim futbolda oyuncuların maaşlarını düzenli ödüyor, diğer branşlarda da bunu düzene oturtmalı.

Nihatin yaptigi unutulmaz. Yd bile birakti parasini sonra alir, besiktasta kimsenin parasi kalmaz. Nihat bildigim kadariyla faiz de aldi, yok zamanimizda

Çevrimdışı tangaz

Nihatin yaptigi unutulmaz. Yd bile birakti parasini sonra alir, besiktasta kimsenin parasi kalmaz. Nihat bildigim kadariyla faiz de aldi, yok zamanimizda

nihat transferi önemli ama yd topuzun intikamını aldı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben dikkatli okursan ikiyüzlülülükle suçarken başka hatalarını da yazdım. Koçu bir oyuncunun diğer arkadaşlarına bir şey demeden ya o ya ben diye göndermesine ne dersin? Böyle şeyler hangi takımda oluyor? Cengiz Üçyürek açıklasın ne olduğunu herkes öğrensin  :money: Lampe sadece para konusunda iki yüzlü olarak suçlamam. Bu tip çok pis huyları var. Antremana çıkmamalar, yeterli düzeyde çalışmamalar... Parasının tam hakkını verdiğini düşünüyorsa eyvallah bir şey demem  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Ben dikkatli okursan ikiyüzlülülükle suçarken başka hatalarını da yazdım. Koçu bir oyuncunun diğer arkadaşlarına bir şey demeden ya o ya ben diye göndermesine ne dersin? Böyle şeyler hangi takımda oluyor? Cengiz Üçyürek açıklasın ne olduğunu herkes öğrensin  :money: Lampe sadece para konusunda iki yüzlü olarak suçlamam. Bu tip çok pis huyları var. Antremana çıkmamalar, yeterli düzeyde çalışmamalar... Parasının tam hakkını verdiğini düşünüyorsa eyvallah bir şey demem  :bandit:
Abi hangi koçu yollattı Lampe ? Detmann mı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abi hangi koçu yollattı Lampe ? Detmann mı?
Evet  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Evet  :tabe:
Dede de çok bunamıştı ya Yine de saygısızlık elbette.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dede de çok bunamıştı ya Yine de saygısızlık elbette.
Dedeyi getiren de aynı menajer  :tabe: Nerden tutsan elinde kalıyor ama menajer hala görevine devam ediyor  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Pooh heralde Gaziantep maçını da kaçıracak gibi, yasaklar hala kalkmamış gözüküyor.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pooh heralde Gaziantep maçını da kaçıracak gibi, yasaklar hala kalkmamış gözüküyor.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Site biraz geç güncelleniyor. Ancak hepsinin halledildiğini düşünmüyorum. Transfer dönemi bitmeden yetiştirirsek yeterli olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son bilgiler   :busted_cop:

Bize gelen son bilgiler;

-Dün yönetim kurulu toplanacak ve transfer yasağını kaldırma konusunda karar alacaktı.

-Jeter ile aylık 40 bin dolara anlaşıldı.

-Birde uzun transferi bakılıyor. (via. Fatih Şen)

Bu arada transfer bu hafta kapanıyormuş , hatta cuma günü ligde maç olduğu için yarın akşam kapanıyor .Yani Jeter'in gecikmeden dolayı bu hafta oynayamaması mümkün değil.Ama tam olarak hazır değilse bu hafta oynamayabilir.  Yani yarın büyük gün. Çok fırtınalı geçecek  :D İnşallah yetiştirirler...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Son bilgiler   :busted_cop:

Bize gelen son bilgiler;

-Dün yönetim kurulu toplanacak ve transfer yasağını kaldırma konusunda karar alacaktı.

-Jeter ile aylık 40 bin dolara anlaşıldı.

-Birde uzun transferi bakılıyor. (via. Fatih Şen)

Bu arada transfer bu hafta kapanıyormuş , hatta cuma günü ligde maç olduğu için yarın akşam kapanıyor .Yani Jeter'in gecikmeden dolayı bu hafta oynayamaması mümkün değil.Ama tam olarak hazır değilse bu hafta oynamayabilir.  Yani yarın büyük gün. Çok fırtınalı geçecek  :D İnşallah yetiştirirler...

Eee uzun nasıl bulacaklar kapanıyorsa ? Heralde almazlar o zaman. İnşallah geç kalmakla hata yapmamışızdır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eee uzun nasıl bulacaklar kapanıyorsa ? Heralde almazlar o zaman. İnşallah geç kalmakla hata yapmamışızdır.
Yetiştiremezlerse bu yöneticilere yazar. Akılları hep son dakika başlarına geliyor. Sene başından beri bu konuda konuşmaktan bıktık  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Jeter işi de yatacak gibi gün sonuna kadar bekleyelim bakalım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Jeter işi de yatacak gibi gün sonuna kadar bekleyelim bakalım.
Bence yattı bile...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Asıl yapmamız gereken hamleler bunlar. Bu seneden bir beklentiye girmek çok saçma olur. İnşallah doğru çıkar bu haber

Beşiktaş Sompo Japan, Türkiye Ligi'nde başarılı bir sezon geçirirken, başarılı koç Ufuk Sarıca gelecek sezon daha başarılı ve geniş rotasyonlu bir kadro için çalışmalara başladı.

Gaziantep'te başarılı bir sezon geçiren ABD'li uzun oyuncu Davon Jefferson'ı Beşiktaş kulübü, gelecek sezon transfer etmek için girişimlere başlamış durumda.

Gaziantep takımında başarılı bir sezon geçiren ABD'li forvetin Türkiye Ligi'nde yapmış olduğu istatistiklerde dikkat çekiyor. Maç başına ortalam 18 sayı, 9 ribaund ortalaması yakalayan siyah oyuncu, aynı zamanda spektaküler hareketleri ve atletizmiyle de dikkat çekiyor. Başka takımlarında gündeminde olan Davon Jefferson'ın, gelecek sezon Gaziantep'te kalması devam etmesi pek mümkün gözükmüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hala bir ses çıkmadı. Dün Pooh Jeter Lyon ile oynadığımız maçı tribünden izlemiş. Bu işi çözemedim. Acaba transfer süresi falan mı uzatıldı ?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

Hala bir ses çıkmadı. Dün Pooh Jeter Lyon ile oynadığımız maçı tribünden izlemiş. Bu işi çözemedim. Acaba transfer süresi falan mı uzatıldı ?

Valla korktuğumuz başımıza gelmez umarım. Jeter'ın twitter hesabına falan da baktım herhangi ters bir şey görmedim.

Adamı buralara kadar getirip geri gönderirsek, şube başında ki adamlar, kulüp binasından içeri girmesinler artık bir zahmet.

Çevrimdışı mylife1903

Valla korktuğumuz başımıza gelmez umarım. Jeter'ın twitter hesabına falan da baktım herhangi ters bir şey görmedim.

Adamı buralara kadar getirip geri gönderirsek, şube başında ki adamlar, kulüp binasından içeri girmesinler artık bir zahmet.
Yalcin ayhan hikayesine benzemez insallah

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şubedeki bazı kişiler kapıdan bir daha girmemek üzere çıkmayı çoktan haketti ama ne hikmetse hala koltuklarında oturup ceplerine para doldurmaya devam ediyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yalcin ayhan hikayesine benzemez insallah
Öyle bir durumun bir daha yaşanacağını düşünmüyorum. O olaydan herkes ders çıkardı fazlasıyla.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Şubedeki bazı kişiler kapıdan bir daha girmemek üzere çıkmayı çoktan haketti ama ne hikmetse hala koltuklarında oturup ceplerine para doldurmaya devam ediyorlar.
Yazdıklarından anladığım kadarıyla, takip ettiğin birilerinin de bu koltuklarda gözü var sanırım.

İtham ya da suçlama yapmıyorum, kimlerden bahsedildiği konusunda da bilgim yok.

Sadece yaşam tecrübelerime dair bir tespit yaptım, isabet oranım nedir?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yazdıklarından anladığım kadarıyla, takip ettiğin birilerinin de bu koltuklarda gözü var sanırım.

İtham ya da suçlama yapmıyorum, kimlerden bahsedildiği konusunda da bilgim yok.

Sadece yaşam tecrübelerime dair bir tespit yaptım, isabet oranım nedir?

Yok olacağını sanmıyorum. Ama olsa bile bu oradaki yöneticilerin kötü olduğu gerçwğini değiştirmez.

Beşiktaş Tarihi
★★★