Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 703418 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimdışı enesbjk

Yuh (Küfür Yasak)₆ gazetesi fiksturu bu, (Küfür Yasak)₆ gazetesi komple toplansa anca boyle fikstur basar, bu ney, yuh
Efesinki daha zor abi, onların fikstürü bizde olsa 4de 1, 4 de 2 içten olmazdı.

Çevrimdışı enesbjk

F/p ney yahu forvet/pivot kesiri mi
Fiyat/performans abi

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

O da doğru da çok da düşürmeye gerek yok, Galatasaray pek sorun yaratacağını sanmıyorum.
Yalnız Banvit ile eşleşirsek bir sonraki turda Fener ile eşleşiyoruz  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bak sen yoksa bir pivot mu yaklaşıyor  :evillol:

Ufuk Sarıca: "Artık yola elimizdeki kadroyla devam edeceğiz, kimseyi çıkarmayacağız. Kadroya ekleme olup olmayacağı ise sürpriz bir hadise.”

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Yalnız Banvit ile eşleşirsek bir sonraki turda Fener ile eşleşiyoruz  :D
Ben de onu düşündüm de matematiğim yetmedi bir tur ileriye gidip kombinasyonları bulmaya

Çevrimdışı cursedofdragon

Ufuk Sarıca: "Artık yola elimizdeki kadroyla devam edeceğiz, kimseyi çıkarmayacağız. Kadroya ekleme olup olmayacağı ise sürpriz bir hadise.”

bide stimac'in yerine pivot alınırsa Beşiktaş şampi diyebilirmiyiz :D

Çevrimdışı enesbjk

Başkan çıldırdı, şampiyonluk istiyor.

Çevrimdışı enesbjk

Bence gelirse stimac, gelen isim rotasyonu olur. Weems dışarda kalır. Yerine olmayacağını söylemiş hoca

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan çıldırdı, şampiyonluk istiyor.

Gelecek oyuncuya bağlı   :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Nbade playofflara kalamayan takimlardan adam getirip, rakipleri zimbalama kalkismasi olabiliyor mu? Getirelim iki tane adam, boyle 30ar 30ar sokusturan delici cinsinden delip gecelim playofflarda, nasil

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nbade playofflara kalamayan takimlardan adam getirip, rakipleri zimbalama kalkismasi olabiliyor mu? Getirelim iki tane adam, boyle 30ar 30ar sokusturan delici cinsinden delip gecelim playofflarda, nasil
Olmuyor. Hatta çoğu takım milli takımlara gitmesine bile izin vermiyor bazı oyuncularının  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Thompson'ı gönderip pivot almalıyız. İkincilik şansımız yüksek Avrupa ve Türkiye kupasını elimizden kaçırdık ligi zorlamak lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Thompson'ı gönderip pivot almalıyız. İkincilik şansımız yüksek Avrupa ve Türkiye kupasını elimizden kaçırdık ligi zorlamak lazım.
Ufuk hoca bundan sonra takımdan kimse ayrılmayacak ancak yeni birisi gelebilir dedi. Yani illa birini göndermemize gerek yok. İstersek birini alırız. Sadece 2 kişi benchde değil tribünde oturacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Ufuk hoca bundan sonra takımdan kimse ayrılmayacak ancak yeni birisi gelebilir dedi. Yani illa birini göndermemize gerek yok. İstersek birini alırız. Sadece 2 kişi benchde değil tribünde oturacak.
İnşallah bir pivot almayı düşünür. Zorlasın az almazlarsa da yapacak bir şey yok .

Çevrimdışı MUSTAFA_

İnşallah bir pivot almayı düşünür. Zorlasın az almazlarsa da yapacak bir şey yok .
Ligde çok az maç kaldığı için cüzi bir ücretle bir oyuncu bulunabilir aslında ama işte bütçe var mı

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Efesi alasagi etme ihtimalimiz var mi?

Su basliga bakiyom fenni gomucuyum boyle mezarlik gormedim arkadas. Habire gomuyonuz takim da kazandikca kazaniyor, bu butceye bu sonuclar bence oldukca basarili
Abi süperdi ya.

Ben bu forumu bazen maç sonuçlarını bilmeden okuyorum, 30 fark yedik sanarken 20 sayıyla kazandığımız mesajı görüyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Abi süperdi ya.

Ben bu forumu bazen maç sonuçlarını bilmeden okuyorum, 30 fark yedik sanarken 20 sayıyla kazandığımız mesajı görüyorum.

Valla ben bir iki mac izledim, o tomson midir nedir cok fena gercekten. Avrupa maciydi galiba, herif topu oyuna sokamadi, potaya atamadan top kaybi falan degil, yari sahayi gecememe falan degil, kenardan topu oyuna sokamadi herif, salonda olsam fernandes gibi tekmelerdim onu, sonra ucluk atti top potaya dokanmadi

Anlamadigim sey, takim boyle ariza doluyken bu kadar mac kazaniyorsa ufuk sarica gercekten mukemmel bir calistirici olmali, onu da gomuyorlar.

Çevrimdışı enesbjk

Valla ben bir iki mac izledim, o tomson midir nedir cok fena gercekten. Avrupa maciydi galiba, herif topu oyuna sokamadi, potaya atamadan top kaybi falan degil, yari sahayi gecememe falan degil, kenardan topu oyuna sokamadi herif, salonda olsam fernandes gibi tekmelerdim onu, sonra ucluk atti top potaya dokanmadi

Anlamadigim sey, takim boyle ariza doluyken bu kadar mac kazaniyorsa ufuk sarica gercekten mukemmel bir calistirici olmali, onu da gomuyorlar.
Onu biraz da milli takım tercihinden dolayı, metin abi pek yalan söylemez. Fakat yine de çok başarılı gerçekten hoca ve ben seviyorum pek bi laf etmedim ona. Sene sonu doğru muymuş değil miymiş anlarız zaten.

Çevrimdışı mylife1903

Onu biraz da milli takım tercihinden dolayı, metin abi pek yalan söylemez. Fakat yine de çok başarılı gerçekten hoca ve ben seviyorum pek bi laf etmedim ona. Sene sonu doğru muymuş değil miymiş anlarız zaten.
Basketbol elle oynandigi icin belli bir yere kadar butcen kadar konusursun. Sonra azicik oyun kurucun ekler, azicik hocan ekler ama oyle cikip bizim barselonayi 3-0 yendigimiz futbol maclari gibi sonuclar basketbolda cok cok nadir olur.
Azicik altyapiyi toparlamak lazim. Para yoksa gencler oynasin 2002 yilinfalandi galiba komple genc cocuklarimizla oynamistik, taraftar arkalarinda butunlesmisti.

Çevrimdışı tuncaboylu

Basketbol elle oynandigi icin belli bir yere kadar butcen kadar konusursun. Sonra azicik oyun kurucun ekler, azicik hocan ekler ama oyle cikip bizim barselonayi 3-0 yendigimiz futbol maclari gibi sonuclar basketbolda cok cok nadir olur.
Azicik altyapiyi toparlamak lazim. Para yoksa gencler oynasin 2002 yilinfalandi galiba komple genc cocuklarimizla oynamistik, taraftar arkalarinda butunlesmisti.
O sene epey maça gitmiştik, Süleyman Seba'da oynuyorduk maçları.

Ama artık öyle​ yaparsan her maç 40-50 fark yersin, kimse de bütünleşmez arkanda.

Basketbolda altyapı hepten zor, Türkiye'nin tüm yeteneklerini Efes ve Ülker sayesinde Fenerbahçe topluyor. Onlar da en yeteneklileri tutamıyor, NCAA kapıyor. (Ömer Faruk Yurtseven Olayı)

O yüzden basketbolda sponsorluk bulacaksın, onun parası kadar da harcama yapacaksın. Bu yolda iyi gidiyoruz, yıllardır ilk defa bir sponsor devam etti isim sponsorluğuna.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir daha kimse Lampe falan demesin. Beşiktaş a son kazığını da atıp gitmiş. Koçu gönderdiği yetmiyor bir de dava açmış. Beşiktaş forması ile ortada soytarılık yapıyor bir de utanmadan. Jeter in açıklanmama sebebi de Lampe...

FIBA BAT, Maciej Lampe ve menajerlik şirketinin alacakları için açtığı dava konusunda kararını vermiş.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

@MUSTAFA_ 20'ye yakın Leh erkek tanıdım, adam olanı ile daha karşılaşmadım.

Çevrimdışı mylife1903

Sen erkeklerini neden taniyon bunlarin, bazi celiskiler olustu simdi

Çevrimdışı Berat

Sen erkeklerini neden taniyon bunlarin, bazi celiskiler olustu simdi

Çok ayıp açıklamalar bunlar..

Çevrimdışı MUSTAFA_

İki yüzlüleri hiç sevmem. Böyle karaktersiz adamları getirenlerde hala klüpte barınabiliyor. İnanılır gibi değil...

Beşiktaş Tarihi
★★★