Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 698651 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

1. Çeyrek Sonucu

Trabzon 20-28 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi 38life

Bu skorbord şaka mı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Thompson niye alındı ki  :alala: Takıma ayak bağı olmaktan başka işe yaramıyor  :s20:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni yılda tek istediğim boş kalsa da guard pozisyonu Thompson ı göndermeleri  :money: Hiç yoktan orda adamımızın olmadığını bilir ona göre oynarız  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Ben galiba basketboldan zerre kadar anlamıyorum. Bir takım 5-6 dakika boyunca neden hiç potaya gitmez? Israrla kaçırmasına rağmen neden sürekli orta mesafeden el üstünden atış dener. Nasıl bukadar kısa bir sürede bukadar top kaybı yapılır?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben galiba basketboldan zerre kadar anlamıyorum. Bir takım 5-6 dakika boyunca neden hiç potaya gitmez? Israrla kaçırmasına rağmen neden sürekli orta mesafeden el üstünden atış dener. Nasıl bukadar kısa bir sürede bukadar top kaybı yapılır?
Aklı olmayan top süremeyen saçma sapan paslar atan bir guardı(?) olursa böyle olması normal  :tabe: Adam hücum süresinin bitmesine daha 12 sn varken atış yapıp oyunu hızlandırdı ve Trabzonun istediği ritime getirdi maçı  :akuma: Üstüne de saçma bir top kaybı yapıp Trabzonun eline verdi maçın kontrolünü  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Al birini vur ötekine  :s20: :s20: Şafak "elfreni" Edge oynuyor Thompson ın yüzünden  :s20: :s20: :s20:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

bizim oyuncuların aklı herhalde akşam ki yıl başı partisinde.

Bu sene ki izlediğim en kötü Beşiktaş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Trabzon 42-41 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

bizim oyuncuların aklı herhalde akşam ki yıl başı partisinde.

Bu sene ki izlediğim en kötü Beşiktaş.
İlk çeyrek iyiydi. Ta ki Roll dinlenmek için kenara gelip topu yönlendirme görevi Thompson a verilene kadar  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk yarının istatistikleri  :bandit: Ribaund ve top kayıpları yine problem  :money: Acaba neden  :money: Herkes biliyor artık cevabı...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Murat Can 30 dakika kaldıramaz mı şu takımda? @MUSTAFA_

Çevrimiçi 38life

Bu maçı kazanamayız biz. Çok rahat alacağımız maçı veriyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Murat Can 30 dakika kaldıramaz mı şu takımda? @MUSTAFA_
Kaldırması için bir kaç yıl geriye sarıp yaşını küçültmemiz gerek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu maçı kazanamayız biz. Çok rahat alacağımız maçı veriyoruz.
Alabilmemiz için Clark dışında şut kullanacak 2 oyuncu daha bulmamız lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stimac neden olmazın cevabı bu ve bundan sonraki Efes ve Fener maçları  :tabe: Savunmada bir hiç şu an Stimac  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Kapattım maçı. Bu saçmalığı hemen her maç yapıyoruz ama bir şekilde kazanıyorduk. Anlaşılan ders alınmamış. Saçma sapan top kayıpları yapılıyor. Bukadar kötü bir oyun görmedim. Amatör takım oyuncuları gibi hepsi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç bitti kapatabilirsiniz  :bandit: Bizim kaç aydır dediklerimiz bir bir sahada kendini gösteriyor  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kapattım maçı. Bu saçmalığı hemen her maç yapıyoruz ama bir şekilde kazanıyorduk. Anlaşılan ders alınmamış. Saçma sapan top kayıpları yapılıyor. Bukadar kötü bir oyun görmedim. Amatör takım oyuncuları gibi hepsi.
Ufuk hoca bu sene oyuncu alınmazsa bırakabilir. Zaten milli takıma da koç oluyor  :tabe: Bu seneyi iyi kullanamaycağımız ortaya çıkmaya başladı. Her şey para mı? Evet her şey para...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Ufuk hoca bu sene oyuncu alınmazsa bırakabilir. Zaten milli takıma da koç oluyor  :tabe: Bu seneyi iyi kullanamaycağımız ortaya çıkmaya başladı. Her şey para mı? Evet her şey para...

Futbol takımında 1 tane sol stoper yok Basket takımında 1 tan Guard yok. Bu işleri kimler planlıyor nasıl bir kafa yaşıyorlar gerçekten merak ediyorum. Sen istediğin kadar iyi isimler kazandır takıma arkadaş bir mevkii'yi boş bırakırsan herşey çöpe gider.

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Trabzon 64-60 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Futbol takımında 1 tane sol stoper yok Basket takımında 1 tan Guard yok. Bu işleri kimler planlıyor nasıl bir kafa yaşıyorlar gerçekten merak ediyorum. Sen istediğin kadar iyi isimler kazandır takıma arkadaş bir mevkii'yi boş bırakırsan herşey çöpe gider.
Sadece guard boş değil ayrıca çember savunucumuz yok. Trabzon gibi sizelı takımlara karşı üstünlük kurabilmemiz için şut isabetimizin yüksek olması lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hakemler kendini aştı maçta  :money: Ortamı acayip gerdiler. Ülkemizin asıl problemi hakemler...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

bizim takım ribaund alma özürlü.