Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 698688 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk yarının istatistikleri  :bandit: Top kaybı hakemler sağolsun çok yüksek  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 50-41 Gaziantep

Savunmalar düştü  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 67-60 Gaziantep

Bu sene açık ara en kötü oynadığımız maç  :money: Allah dan rakibin de kötü günüydü  :tabe: Hakemlerin de payı var bunda  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı EMİR EMRE

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 67-60 Gaziantep

Bu sene açık ara en kötü oynadığımız maç  :money: Allah dan rakibin de kötü günüydü  :tabe: Hakemlerin de payı var bunda  :money:

Çok top kaybı yaptık, Ufuk hocanın da söylediği gibi bu sene hep fişi çekebilecek durumdayken zora soktuk. İyi bir galibiyet oldu, yalnız Gaziantep'teki Jefferson çok iyiydi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın istatistikleri  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

:bandit:

Gaziantep Basketbol baş antenörü Stefanos Dedas: "Maçı değiştiren adam Earl Clark oldu. Bence şu an için Türkiye Ligi'ndeki en iyi oyuncu."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

:bandit:

Gaziantep Basketbol baş antenörü Stefanos Dedas: "Maçı değiştiren adam Earl Clark oldu. Bence şu an için Türkiye Ligi'ndeki en iyi oyuncu."
Su adamin videosu falan var mi cok degisik oyuncu diyorlar. Potansiyel araligi genismis 2 sayida atabilir 42 sayida diyorlar. Severim ben boyle cani isteyince oynayan problemli adamlari

Çevrimdışı tangaz

Su adamin videosu falan var mi cok degisik oyuncu diyorlar. Potansiyel araligi genismis 2 sayida atabilir 42 sayida diyorlar. Severim ben boyle cani isteyince oynayan problemli adamlari

mahmut abdul rauf vardı fenerde tam senlik adam reis...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Maçın istatistikleri  :bandit:

takım oyun kurucu istiyorum die bağrınmış gene
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

takım oyun kurucu istiyorum die bağrınmış gene
Neler diyor takım ama duyan yok. Duysa bile harekete geçen yok. Harekete geçse bile şubede para yok. Yandı bitti kül oldu gitti  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

NBA de draftta ilk tur 5. sıradan seçilmiş bir oyuncu  :tabe: Yani bu onu kendi yaş grubunun en iyi 3 oyuncusundan biri yapar  :tabe: Tek sıkıntısı pozisyonuna göre çok ince olması ve istikrarsızlığı... Özellikle bugünkü maç da öyle smaçlar vurdu ki NBA de vursa bir hafta konuşulur. Takımda bir tane düzgün guard olsa Arroyyo gibi adam yere inmeden havada top oynar. Gerçi takım öyle oynar. Weems in de nefis bir smacı vardı bugün. All star da katılırsa kesinlikle favorim Weems  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

NBA de draftta ilk tur 5. sıradan seçilmiş bir oyuncu  :tabe: Yani bu onu kendi yaş grubunun en iyi 3 oyuncusundan biri yapar  :tabe: Tek sıkıntısı pozisyonuna göre çok ince olması ve istikrarsızlığı... Özellikle bugünkü maç da öyle smaçlar vurdu ki NBA de vursa bir hafta konuşulur. Takımda bir tane düzgün guard olsa Arroyyo gibi adam yere inmeden havada top oynar. Gerçi takım öyle oynar. Weems in de nefis bir smacı vardı bugün. All star da katılırsa kesinlikle favorim Weems  :tabe:
Draft balonu klark demek, sevdim kesin arizasi vardir bunun.

@tangaz reis rauf iyiydi ama ben gsye gelen lloyd danielsin hastasiydim

Tam ariza

Su adam abi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gaziantep Basketbol karşısında alınan galibiyet ile ilk yarıyı ilk 8'de bitirmeyi garantiledik ve Türkiye Kupası'na katılmaya hak kazandık.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haftanın en güzel 10 hareketinden 3 ü Beşiktaş Sompo Japan dan

[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2016, 22:00:39 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2016, 16:57:16 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk Sarıca Milli Takım yolunda... Koç Ufuk Sarıca hem Beşiktaş ı hem Milli takımı çalıştıracak eğer bir sürpriz olmazsa...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ömer Kaan

Ufuk Sarıca Milli Takım yolunda... Koç Ufuk Sarıca hem Beşiktaş ı hem Milli takımı çalıştıracak eğer bir sürpriz olmazsa...
Sizce bu durum bizi ne kadar etkiler?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sizce bu durum bizi ne kadar etkiler?
Hazırlık kamplarımızı asistan koçlar yönetecek ve transferler geç kalabilir. Takım uyumu sağlamamız geç olabilir koç geç katılacağı için. Onun dışında pek sorun olmaz. Zaten hoca asistan koçtu milli takımda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün  saat 17:00 da Trabzon ile oynayacağız...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı LuceGel

Bugün  saat 17:00 da Trabzon ile oynayacağız...
Bizim guard pivot transferleri ne oldu ?Bu sene takım gelişiyor ama geçek hedefimiz ne sence gidebileceğimiz kadar gitmekmi?
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2016, 15:10:12 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

feda sezonundaki gibi olacak basketbolda. bu sene başlangıç. hedef play off a kalmak. ne olursa olsun Beşiktaş zirveye oynamalı tabiki ama basketbolda para çok önemli malesef. fb 30 milyon euro harcıyor basketbola. efes,darüşşafaka çok ciddi paralar harcıyorlar. bunların arasından sıyrılıp şampiyon olmak zor. ama 2-3 yıllık kenetlenme ile zor değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim guard pivot transferleri ne oldu ?Bu sene takım gelişiyor ama geçek hedefimiz ne sence gidebileceğimiz kadar gitmekmi?
Para yok şubede. Oyuncuların maaşları bile problem olabilir. Gerisine sen karar ver artık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

feda sezonundaki gibi olacak basketbolda. bu sene başlangıç. hedef play off a kalmak. ne olursa olsun Beşiktaş zirveye oynamalı tabiki ama basketbolda para çok önemli malesef. fb 30 milyon euro harcıyor basketbola. efes,darüşşafaka çok ciddi paralar harcıyorlar. bunların arasından sıyrılıp şampiyon olmak zor. ama 2-3 yıllık kenetlenme ile zor değil.
Seyirciden destek lazım. Sadece önemli maçlarda tribünler doluyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı LuceGel

Para yok şubede. Oyuncuların maaşları bile problem olabilir. Gerisine sen karar ver artık  :tabe:
Para olsaydı transfer olurdu haklısın, yok bir aralar oyuncu arayışı vardı o yüzden sordum demekki hedeflenen bugünkü noktaydı kur artışında zorlamayalım dediler. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

sompo japan ne kadar yatırım yapıyor? . ülkede zengin bir çok Beşiktaş'lı var.  hepsi 3'er 5'er verse euroleauge takımı kurarız :evillol: