Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 698368 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Son 1.34 66-76 öndeyiz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Banvit 69-80 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi 38life

Stimac ekstrasiyla Roll ise standartiyla takımı ayakta tutuyor.

Bu kadar kötü şeyler yaptığımız bir maçı kazanıyoruz. Ne kadar sukrestsek az.

Çevrimiçi 38life

Şu torpil atanları tespit edeceksin ömür boyu bütün spor müsabakalarına giriş yasağı vereceksin.

Çevrimiçi Samet Ç

Guard lazım  Muratcan'ın iki üçlüğü olmasaydı maçı kaybederdik. Sıkıştığımız anlarda güvenebileceğimiz bir tane kısamız yok.
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 18:07:44 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın istatistikleri  :bandit: Guard lazım  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Bishamon

All star oylaması başladı.Oyuncularımıza oy verin  :D Stimac 1. sırada

http://www.bsl.org.tr/bsl/all-star/haberler

Çevrimdışı Bishamon

11. hafta sonunda 2.yiz

İlk yarının bitmesine 4 hafta var ve son iki hafta Fb ve Efes ile karşılaşacağız...

Çevrimdışı MUSTAFA_

11. hafta sonunda 2.yiz

İlk yarının bitmesine 4 hafta var ve son iki hafta Fb ve Efes ile karşılaşacağız...
Diğer maçlar da zorlu Trabzon ve Antep ligin çıkışta olan takımları  :tabe: Bu kalan 4 maçtan 3 galibiyet bizi ilk 4 içinde tutar  :bandit: Tabi bu kadronun buna yeteceğini düşünmüyorum. Bazı oyuncuların olağanüstü oynaması lazım  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Abi All Star için oy kullananlar beni deli ediyor. Tyler Honeycutt, Earl Clark, Kenneth Kadji, Braynt Dunston, Derrick Brown olmazsa olmazlar adamlar gidip Cedi'ye, Sinan'a maç yapmayan Bogdanovic'e, All Star için son derece gereksiz bir oyuncu Sloukas'a oy veriyorlar .

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abi All Star için oy kullananlar beni deli ediyor. Tyler Honeycutt, Earl Clark, Kenneth Kadji, Braynt Dunston, Derrick Brown olmazsa olmazlar adamlar gidip Cedi'ye, Sinan'a maç yapmayan Bogdanovic'e, All Star için son derece gereksiz bir oyuncu Sloukas'a oy veriyorlar .
Boşver hiç sevmediğim bir organizasyon zaten. Yapmış olmak için yapıyorlar her sene  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Diğer maçlar da zorlu Trabzon ve Antep ligin çıkışta olan takımları  :tabe: Bu kalan 4 maçtan 3 galibiyet bizi ilk 4 içinde tutar  :bandit: Tabi bu kadronun buna yeteceğini düşünmüyorum. Bazı oyuncuların olağanüstü oynaması lazım  :money:

Daçka maçı gibi konsantre olursak efesi de feneri de yenebiliriz.İkisi de Akatlarda olacak ve fb bu sene doğru düzgün oynamıyor.Tabi o gün ne olur bilmiyorum ama bence %50 bir maç

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daçka maçı gibi konsantre olursak efesi de feneri de yenebiliriz.İkisi de Akatlarda olacak ve fb bu sene doğru düzgün oynamıyor.Tabi o gün ne olur bilmiyorum ama bence %50 bir maç
Fb ve Efes in pota altından maç boyu dayak yiyeceğimiz için Stimac ın etkinliği düşük kalabilir. Bu maçlarda maçı taşıyacak olan kısa lazım. Maç içinde bir kısamız ön plana çıkarsa maçı alabiliriz aksi halde zor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maciej Lampe'nin Beşiktaş aşkı sürüyor!
"Çin'de bir Beşiktaş taraftarı..."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kalyoncu

Maciej Lampe'nin Beşiktaş aşkı sürüyor!
"Çin'de bir Beşiktaş taraftarı..."

Lampe niye gitti?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lampe niye gitti?
Çok fazla nedeni var da şimdi anılarımız temiz kalsın  :tabe: Kısaca Ufuk hoca kadro planlamasında düşünmedi  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çok fazla nedeni var da şimdi anılarımız temiz kalsın  :tabe: Kısaca Ufuk hoca kadro planlamasında düşünmedi  :bandit:

iyi adamdı güzel adamdı detayını bilmiyorum bilmediğim için haksızlık yapıldıgını düşünüyorum.  :bawling:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stimac dan Lampe ye cevap

Yolculuklarda Beşiktaşımız'ın marşlarını dinleyen Adam gibi Adam..

Soran olursa Stimac dersiniz. #Kartal

[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2016, 23:58:27 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün akşam 20:00 da Akatlar'da AEK ile oynuyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bugün akşam 20:00 da Akatlar'da AEK ile oynuyoruz.

bu maç kaçmaz :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

BİLGİ - Akatlar Arena'da anonsçu değişikliğine gidildi. Anonslarımız artık bundan önceki 4 sezonda olduğu gibi Mert Esmeroğlu yapacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Bir sinir krizi seansından daha merhaba :)

Çevrimiçi 38life

Tü tü tü maşallah nazar değmesin inşallah :)

Çevrimiçi 38life

İlk çeyrek sonucu Beşiktaş 28 - 11 AEK