Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Savunma da sıkamıyoruz vidaları 4-5 numarayla alakası da yok bu durumun ama henüz erken biraz vakit geçsin bakalım.
İlk Yarı SonucuTed Koleji 34-47 Beşiktaş Sompo JapanPota altımız yol geçen hanı
İlk yarıyı 47-34 önde kapattık.
Genel olarak savunmada çok kötüyüz. Maça zar zor giren takımdan devrede 34 sayı yemek iyi bir veri değil. Pota altını hücumda da hiç kullanamıyoruz. İyi yüzdeyle 3'lük attığımız için skoru tutuyoruz ama savunma sertliği bir tık yukarda bir rakip olsa, şutlarda girmediğinde çok zorlanırız.İşin organizasyon yönü için biraz daha beklemek ve acil bir uzunla anlaşmak lazım gibi.
Oyun olarak pek tat vermedik ama
Aksine tam alakalı Ben yayını olan tüm hazırlık maçlarını da izledim. Pota altını domine edecek bir oyuncuya ihtiyacımız var. O oyuncu bir türlü bulunamadı. İnşallah bulunur. Yoksa bu pota altı ile inanılmaz yenilgiler alırız. Ted Koleji bu zaafımızı bu kadar kullandıysa diğer takımlar haşat eder
takım nasıl arkadaşlar ?
Rakip kötü. Takım iyi sinyal vermiyor
İlk yarıda söylediğim hücumda tamamen dış atışlara bel bağlama durumu 2. yarıda daha da şiddetlenerek sürüyor. Rakibin zayıflığına ve takımın yeni olmasına bağlıyorum ama pota altı savunması kadar hücumdaki dengesizliklerinde üzerinde durulmalı.
Sete set ve tempolu oyunlarda pek sıkıntı yaşamayız da, dış oyuncular arasında savunmacı kimliği ile önce çıkan bir isim yok. Pota altına bir çember savunucu gerek. Ayrıca TED'e Daçka, Efes ve FB deplasmanlarında bol şans diliyorum.