Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 676746 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Ted Koleji 34-47 Beşiktaş Sompo Japan

Pota altımız yol geçen hanı  :akuma:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

İlk yarıyı 47-34 önde kapattık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Savunma da sıkamıyoruz vidaları 4-5 numarayla alakası da yok bu durumun ama henüz erken biraz vakit geçsin bakalım.
Aksine tam alakalı  :tabe: Ben yayını olan tüm hazırlık maçlarını da izledim. Pota altını domine edecek bir oyuncuya ihtiyacımız var. O oyuncu bir türlü bulunamadı. İnşallah bulunur. Yoksa bu pota altı ile inanılmaz yenilgiler alırız. Ted Koleji bu zaafımızı bu kadar kullandıysa diğer takımlar haşat eder  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

İlk Yarı Sonucu

Ted Koleji 34-47 Beşiktaş Sompo Japan

Pota altımız yol geçen hanı  :akuma:

Genel olarak savunmada çok kötüyüz. Maça zar zor giren takımdan devrede 34 sayı yemek iyi bir veri değil.

Pota altını hücumda da hiç kullanamıyoruz. İyi yüzdeyle 3'lük attığımız için skoru tutuyoruz ama savunma sertliği bir tık yukarda bir rakip olsa, şutlarda girmediğinde çok zorlanırız.

İşin organizasyon yönü için biraz daha beklemek ve acil bir uzunla anlaşmak lazım gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk yarıyı 47-34 önde kapattık.
Oyun olarak pek tat vermedik ama  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Genel olarak savunmada çok kötüyüz. Maça zar zor giren takımdan devrede 34 sayı yemek iyi bir veri değil.

Pota altını hücumda da hiç kullanamıyoruz. İyi yüzdeyle 3'lük attığımız için skoru tutuyoruz ama savunma sertliği bir tık yukarda bir rakip olsa, şutlarda girmediğinde çok zorlanırız.

İşin organizasyon yönü için biraz daha beklemek ve acil bir uzunla anlaşmak lazım gibi.
Yavaş yavaş kamplar bitip oyuncular boşa çıkmaya başladı. Ancak Ersin Dağlı yı alırsak transferi kapatacakmışız. Öyle bir şey yaparsak Ocak Şubat gibi Çin liginden bir oyuncu gelebilir  :money: Ancak ben buna pek olumlu bakmıyorum  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Oyun olarak pek tat vermedik ama  :tabe:

iNŞALLAH RAYINA GİRER SAVUNMAMIZ.

Çevrimdışı OrhanAker

Aksine tam alakalı  :tabe: Ben yayını olan tüm hazırlık maçlarını da izledim. Pota altını domine edecek bir oyuncuya ihtiyacımız var. O oyuncu bir türlü bulunamadı. İnşallah bulunur. Yoksa bu pota altı ile inanılmaz yenilgiler alırız. Ted Koleji bu zaafımızı bu kadar kullandıysa diğer takımlar haşat eder  :money:
Kolay basket yiyoruz mustafa içerden dışardan farketmiyor bir telaş bir acele var :D takım savunmamız pivotlar kadar kötü.

Çevrimdışı mylife1903

100 atalim yakalamisken yuz yuz

Çevrimdışı worns

Çok hızlı şuta gidiyoruz, çok fazla sayıda ve doğru paslaşmalara gerek duymadan 3'lük deniyoruz. İyi şutörlerimiz ve rakibin cılızlığı sayesinde şimdilik maçı alıyorsak ta hücum yapısının da katetmesi gereken epey yol var.

Çevrimdışı cursedofdragon

takım nasıl arkadaşlar ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Ted Koleji 38-68 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

takım nasıl arkadaşlar ?

Güzel takım ama pota altında yeteri kadar sert değil..

Ben beğendim ama takımı

Çevrimdışı OrhanAker

3.çeyrek iyiydi savunma biraz dikkat edince daha iyi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

takım nasıl arkadaşlar ?

Rakip kötü. Takım iyi sinyal vermiyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Rakip kötü. Takım iyi sinyal vermiyor  :tabe:

takım yeni birbirlerine alışmaları için zaman lazım :)

Çevrimdışı worns

İlk yarıda söylediğim hücumda tamamen dış atışlara bel bağlama durumu 2. yarıda daha da şiddetlenerek sürüyor. Rakibin zayıflığına ve takımın yeni olmasına bağlıyorum ama pota altı savunması kadar hücumdaki dengesizliklerinde üzerinde durulmalı.

Çevrimdışı worns

93-51 sona erdi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Ted Koleji 51-93 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk yarıda söylediğim hücumda tamamen dış atışlara bel bağlama durumu 2. yarıda daha da şiddetlenerek sürüyor. Rakibin zayıflığına ve takımın yeni olmasına bağlıyorum ama pota altı savunması kadar hücumdaki dengesizliklerinde üzerinde durulmalı.

İşte bu dediğin her şeyin problemi düzgün bir pivotumuz yok  :tabe: Pivot geldiğinde her şeyin rayına girdiğini göreceğiz  :ok:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın ayrıntılı istatistikleri  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı OrhanAker

Kısalarımız iyi baya.

Çevrimdışı atalay

Sete set ve tempolu oyunlarda pek sıkıntı yaşamayız da, dış oyuncular arasında savunmacı kimliği ile önce çıkan bir isim yok. Pota altına bir çember savunucu gerek. Ayrıca TED'e Daçka, Efes ve FB deplasmanlarında bol şans diliyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sete set ve tempolu oyunlarda pek sıkıntı yaşamayız da, dış oyuncular arasında savunmacı kimliği ile önce çıkan bir isim yok. Pota altına bir çember savunucu gerek. Ayrıca TED'e Daçka, Efes ve FB deplasmanlarında bol şans diliyorum.

30 ve üzeri farkı bol bol yerler bu sene .