Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

kahyaoglueren ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 674301 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Yankee

Yuvaya dönen Ufuk Sarıca, Hürriyet’e verdiği röportajda Beşiktaş’ın potada 3 sene içerisinde mutlu sona ulaşacağını söyledi.

Ufuk Sarıca, Beşiktaş ile güzel günler göreceklerini söyledi… Ne oyunculuk ne de koçluk döneminde hedefsiz yola çıkmayacağının altını çizen Ufuk Hoca, “Taraftar bana inanıyor, benim de hırsım, inancım ve isteğim var. Beşiktaş’ın olduğu yerde tabii ki şampiyonluğu her zaman telaffuz edeceğiz. Beşiktaş’ın her branşta şampiyonluklara aday olması lazım… Basketbolda 2-3 senelik zamana ihtiyacımız var, yepyeni bir yapılanma içerisindeyiz. Kupa hangi sürece denk gelir bunu da çıktığımız yolda göreceğiz” diye konuştu.

‘BENiM VE AiLEM iÇiN BÜYÜK GURUR’

Ufuk Sarıca basketbolu bıraktığı, koçluğa başladığı ve yuvası olarak gördüğünü söylediği Beşiktaş’ın mabedi Vodafone Arena’da Hürriyet’e özel açıklamalar yaptı.

Beşiktaş’a döndüğüm için çok büyük gurur duyuyorum. Oyuncu olarak ayrıldım koçluk da yaptım ama uzun süre değişik kulüplerde görev aldıktan sonra tekrar Beşiktaş’a geri dönüş yapmak benim ve ailem için gurur veren ve sevindirici bir hadise oldu.

Taraftarlarımızın heyecanını ve bana olan inancını görünce maçlara çıkmak için sabırsızlanıyorum. Heyecandan içim kıpır kıpır…

‘AKATLAR’ DA AiLE HAVASI YARATACAĞIZ’

Beşiktaş ile daha önce Akatlarda dolu tribünlerde önemli maçlar kazandık. Bu sezon maçlarımızı Akatlar’da oynayacağız. Taraftar baskısıyla, takımın coşkusuna katılmalı, orada güzel bir aile yaratmamız lazım.

Fikret Başkan çok heyecanlı sık sık bir araya geliyoruz. Futboldaki şampiyonluk ve Vodafone Arena’nın ardından basketbolda da yükseliş istiyor. Onun desteğini alarak devam edersek başarılı olmamamız için neden yok.

2 UZUN TRANSFERi YAPACAĞIZ

10 milyonluk bütçeyle çıkalım demiyorum. İlk yıl için bütçe kötü değil iki uzun arayışımız var. Kısa ve yerlilerde doğru hamleler yaptık. Cenk Akyol’u ise düşünmüyorum.

Önemli olan ödenebilir bütçelerle yola çıkıp takım birliğini korumak.

DEV BÜTÇELERE KAFA TUTMUŞLUĞUM VAR

BEŞİKTAŞ gibi bir kulübün iki yıldır play off dışında kalması kabul edilemez. Türkiye’de büyük bütçelerle oynayan Euroleague kulüplerine karşı işimiz kolay değil, bunun farkındayız. Ama biz Karşıyaka ile bunu başardık. Önemli olan isimler değil yaptığınız iş, inancınız ve yola çıkarken yanınızdaki insanları ne kadar inandırdığınız. Burada kimseden çekinmeyen, geri adım atmayan bir takım kuracağız.

Hoca'nın gerek açıklamaları olsun gerekse önceden yaratmış olduğu izlenim olsun beni inanılmaz heyecanlandırıyor.

Bakışlarındaki hırsı, kazanma isteğini anlayabiliyorsun ve karizma durumu da çok önemli. Bu adam oyuncusu üzerinde otorite kurar, heyecanını, hırsını ona da aşılar.

Kıssadan hisse, bu seneye umutlarımızla beraber giriyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hoca'nın gerek açıklamaları olsun gerekse önceden yaratmış olduğu izlenim olsun beni inanılmaz heyecanlandırıyor.

Bakışlarındaki hırsı, kazanma isteğini anlayabiliyorsun ve karizma durumu da çok önemli. Bu adam oyuncusu üzerinde otorite kurar, heyecanını, hırsını ona da aşılar.

Kıssadan hisse, bu seneye umutlarımızla beraber giriyoruz.
Hoca üzerine  basa basa belirtiyor. Sabırlı olun. 3 sene içinde şampiyon olacağız diyor. Hedefinin uzun vadeli olması güzel. İnşallah istediklerini yapar ve başarılı olur...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA - Şampiyonlar Ligi'nde eleme oynayacak olan Beşiktaş Sompo Japan, yeni statü ile ön eleme oynamadan E Grubu'nda mücadele edecek.

Beşiktaş Sompo Japan'ın E Grubu'ndaki rakipleri:

AEK
Partizan
Zielona Gora
Ludwigsburg
Dinamo Sassari
Charleroi
Szolnoki Olaj

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Basketbolu takip eden genç , değerli güzel kardeşlerim pivotta yokmu bi gelişme.  :)

Çevrimdışı Bishamon

Szolnoki Olaj'dan başka takım mı yok ikide bir karşılaşıyoruz  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basketbolu takip eden genç , değerli güzel kardeşlerim pivotta yokmu bi gelişme.  :)
Henüz haber yok. Gelirse paylaşırız

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Szolnoki Olaj'dan başka takım mı yok ikide bir karşılaşıyoruz  :D
Onları yenmek güzel oluyor

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Greg Smith , Jeff Ayres, Alex Stephonson , Greg Oden gündemde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Greg Smith , Jeff Ayres, Alex Stephonson , Greg Oden gündemde.
Jeff Ayres başka takımla anlaştı. Diğerleyle de ilgilendiğimize dair bir haber yok. Sadece BTD yazdı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Jeff Ayres başka takımla anlaştı. Diğerleyle de ilgilendiğimize dair bir haber yok. Sadece BTD yazdı.
Uzun zamandır gündemden haberim yok Clark'ın resmi olarak açıklandığını bile sabah öğrendim. Benim duyduğum isimler bunlar Ayres gitmiş onu da bilmiyordum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Uzun zamandır gündemden haberim yok Clark'ın resmi olarak açıklandığını bile sabah öğrendim. Benim duyduğum isimler bunlar Ayres gitmiş onu da bilmiyordum.
Formun amacı da bu zaten arada gir buraya çok uzak kalma Ben mümkün olduğunca her haberi paylaşıyorum...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

baskette'de eksik transfer var demek :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

baskette'de eksik transfer var demek :D
Bir 5 numara arıyoruz yabancı. Ayrıca bir kaö Türk oyuncu alabiliriz. ( İlkan Karaman da deneme antremanlarına çıkıyor. Beğenirsek imzalıyacağız. )

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir 5 numara arıyoruz yabancı. Ayrıca bir kaö Türk oyuncu alabiliriz. ( İlkan Karaman da deneme antremanlarına çıkıyor. Beğenirsek imzalıyacağız. )

hayırlısı bakalım basketten çok anlamıyorum arada izliyorum ama iyi bir takımımız oldu mu ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

hayırlısı bakalım basketten çok anlamıyorum arada izliyorum ama iyi bir takımımız oldu mu ?
Son yapacağımız transfer (ler) belirler

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

ilkan karaman begenilmiş ve kadroda tutulacakmış deniyor

Çevrimdışı mylife1903

Ilkkan ben de begendim guzel isimmis rambo gibin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Doğru geçen gün basketball.com a verdiği röportajda söyledi Ufuk hoca

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Duyum yok mu duyum

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimiçi Samet Ç

Duyum yok mu duyum

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
Maalesef

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Japan Takımımız'ın FIBA Şampiyonlar Ligi E Grubu fikstürü belli oldu.

2016-2017 sezonunda FIBA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda mücadele edecek olan Beşiktaş Sompo Japan Takımımız'ın maç programı belli oldu.

Siyah-beyazlılarımız, E Grubu'nda ilk maçını 18 Ekim 2016'da, son maçını ise 25 Ocak 2017 tarihinde yapacak.

Beşiktaş Sompo Japan Takımımız E Grubu'nda; Proximus Spirou (Belçika), Partizan (Sırbistan), AEK (Yunanistan), Zielona Gora (Polonya), Dinamo Sassari (İtalya), Szolnoki Olaj (Macaristan) ve MHP Riesen Ludwigsburg (Almanya) takımlarıyla mücadele edecek.

Siyah-beyazlılarımızın fikstürü şu şekilde;

18.10.2017 Proximus Spirou - Beşiktaş Sompo Japan

26.10.2016 Beşiktaş Sompo Japan - Partizan

01.11.2016 AEK - Beşiktaş Sompo Japan

09.11.2016 Beşiktaş Sompo Japan - Zielona Gora

15.11.2016 Dinamo Sassari - Beşiktaş Sompo Japan

23.11.2016 Beşiktaş Sompo Japan - Szolnoki Olaj

29.11.2016 MHP Riesen Ludwigsburg - Beşiktaş Sompo Japan

07.12.2016 Beşiktaş Sompo Japan - Proximus Spirou

14.12.2016 Partizan - Beşiktaş Sompo Japan

21.12.2016 Beşiktaş Sompo Japan - AEK

03.01.2017 Zielona Gora - Beşiktaş Sompo Japan

11.01.2017 Beşiktaş Sompo Japan - Dinamo Sassari

17.01.2017 Szolnoki Olaj - Beşiktaş Sompo Japan

25.01.2017 Beşiktaş Sompo Japan - MHP Riesen Ludwigsburg

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kutay

Bu basketboldaki şampiyonlar ligi olayı nedir geçmişte eurocup'a katılıyorduk yanlış hatırlamıyorsam şimdi format falan mı değişti ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu basketboldaki şampiyonlar ligi olayı nedir geçmişte eurocup'a katılıyorduk yanlış hatırlamıyorsam şimdi format falan mı değişti ?
Fiba ve eurocup arası rekabet oluştu. Eurocup a gidersek Türkiye ligine Türkiye den takım gönderirsek hiçbir fiba organizasyonuna milli takımımızı almayacaklarını belirttiler. Bunu tüm ülkelere söylediler. Sadece güçlü takımlar karşı çıkabildi diğerleri el mahkum buraya geldi. Yani kısaca eurocup a davet almışken el mahkum bu turnuvaya katıldık...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı D-MAN

Doğru,başarılı,mantıklı planlamayla;
ve doğru transfer hamleleri stadımızın 2018-2019 gibi açılacağını düşünürsek 2019 da patlamayı yapıp şampiyon oluruz İNŞALLAH ama önemli olan 2017-2019 arası yapılacak hamleler;

2019'a kadar Ufuk hocayla devam etmek yenilsekde destek vermek en önemlisi... planlama,istikrar,sabır,azim bu 4'ü çok önemli

doğru sponsorla BEKO bu işin için çok uygun futboldan çok basketbola yakışır BEKO

2017-ligde play-off'a kalmak ve sonuna kadar oynayan bir takım olmak
2018-play-off'ta belki bir final ve eurocupta mücadele
2019-en kritik yıl bu yıl stad açıp taraftar desteğiyle gelen bir şampiyonluk

arkasından yeni sponsorlar daha fazla destek eurolig Ufuk hocayla yeni ve uzun sözleşmeyle 2019 sonrası ülkenin en iyi basketbol takımı olmak.

ZOR,UZUN,SANCILI bir süreç aynı futboldaki gibi ama SABIR AZİM DESTEK ile BEŞİKTAŞIMIZIN yapamayacağı iş yok...Arkadayız UFUK Hoca

Çevrimiçi Samet Ç