Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

kahyaoglueren ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 674756 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Dün gece çıktı o haberler ama ortada herhangi bir anlaşma yok şu an için. Hiç bir güvenilir kaynakta böyle bir haber yok. Gelirse az da olsa ihtiyacımızı karşılar. (Ayakları çok yavaş )
pota altı bitiriciligi yüksek. earl clark ya da onun benzeri bir adam gelirse alex tarzı bir uzuna ihtiyacımız var. yavaş oldugu konusuna katılıyorum. daha iyisi samuels olurdu ancak alex de gayet iyi olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

pota altı bitiriciligi yüksek. earl clark ya da onun benzeri bir adam gelirse alex tarzı bir uzuna ihtiyacımız var. yavaş oldugu konusuna katılıyorum. daha iyisi samuels olurdu ancak alex de gayet iyi olur.
Ufuk hocanın bahsettiği oyun modelinde ayağı hızlı atlet oyuncular iş yapar. Hızlı hücumlarla savunma yerine oturmadan sayı üreten bir takım olacağız. Alex savunma için iyi olsa da bu koş koş diye tabir edilen basketbola uyumlu gözükmüyor. Shane Lawal tam nokta atışı olacakmış. Aslında Lawal ve Stephenson u birlikte alsak çok iyi olur. Geçen sene buna benzer hamle yapmıştık.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Greg Oden Nba'den kontrat alamazsa düşünülmesi gereken isim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Greg Oden Nba'den kontrat alamazsa düşünülmesi gereken isim.
Onun da yavaş ayakları ve sakatlık problemi var. Ama gelirse kimse hayır demez. Tabi iyi durumdaysa.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Ufuk hocanın bahsettiği oyun modelinde ayağı hızlı atlet oyuncular iş yapar. Hızlı hücumlarla savunma yerine oturmadan sayı üreten bir takım olacağız. Alex savunma için iyi olsa da bu koş koş diye tabir edilen basketbola uyumlu gözükmüyor. Shane Lawal tam nokta atışı olacakmış. Aslında Lawal ve Stephenson u birlikte alsak çok iyi olur. Geçen sene buna benzer hamle yapmıştık.
surekli koş koş oynayamayız ama. set oyununda bitirici bir adam da lazım. nokta atışı degil bence de. ama iş de yapar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

surekli koş koş oynayamayız ama. set oyununda bitirici bir adam da lazım. nokta atışı degil bence de. ama iş de yapar.
Ufuk hocanın takımları ya koşar ya bire bir bitirir ya da şut üzerinden oynar. Neyse uzatmaya gerek yok yakında görürüz

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Greg Oden hala oynuyor mu yahu? Adam geleceğin en önemli pivotlarından biri olacaktı şimdi 28 yaşına gelmiş daha bir şey oynayamadı..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Greg Oden hala oynuyor mu yahu? Adam geleceğin en önemli pivotlarından biri olacaktı şimdi 28 yaşına gelmiş daha bir şey oynayamadı..
Çaylak senesinde ayağını kırması kariyerini bitirdi. Sonra da tutunamadı. Avrupaya gelse yine iş yapar bence ama NBA zor bundan sonra.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

bayan basket takımı çok pis dramtık mağlubiyet aldı...üzüldüm..tüh beee inanılmaz  :bandit:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bayan basket takımı çok pis dramtık mağlubiyet aldı...üzüldüm..tüh beee inanılmaz  :bandit:
Ülkedeki kafa yapısı değişmeden olimpiyatta başarı mucize gibi bir şey. Bayan basket takımı nadide istisnalardan kıymetini bilmemiz lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Hücumda çeşitlilik lazım sadece bire birler ile olmaz alınacak uzunun pick and roll ve sırtı dönük oyunda etkili olması lazım. Şu anda Avrupa'da oyuncu yok Çin'de sözleşmesi biten iki oyuncu var Jeremy Tyler ve Greg Oden. Ode Çin'de sakatlıksız bir yıl geçirdi risk alınabilir. Alex Stephonson en son çare olmalı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hücumda çeşitlilik lazım sadece bire birler ile olmaz alınacak uzunun pick and roll ve sırtı dönük oyunda etkili olması lazım. Şu anda Avrupa'da oyuncu yok Çin'de sözleşmesi biten iki oyuncu var Jeremy Tyler ve Greg Oden. Ode Çin'de sakatlıksız bir yıl geçirdi risk alınabilir. Alex Stephonson en son çare olmalı.
Jeremy Taylor ın geçsn sene de bizimle adı anılmıştı olmamıştı. Olursa o da iyi hamle olur. Ancak şöyle bir sıkıntı var. Bu yazdığın isimlerin hiçbiri pota altını tam olarak karartacağına inanmıyorum. Bize Jon Vesely tarzı bir adam lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Jeremy Taylor ın geçsn sene de bizimle adı anılmıştı olmamıştı. Olursa o da iyi hamle olur. Ancak şöyle bir sıkıntı var. Bu yazdığın isimlerin hiçbiri pota altını tam olarak karartacağına inanmıyorum. Bize Jon Vesely tarzı bir adam lazım.
Oden işimizi görür. Alex Stephonson'da. Ufuk hocanın istediği uzun tarzı ise Hilton Armstrong  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oden işimizi görür. Alex Stephonson'da. Ufuk hocanın istediği uzun tarzı ise Hilton Armstrong  :D
Hilton Amstrong yazma, hiç sevmem o adamı. Çok overrated bir oyuncu kendileri. Bana göre NBA i haketmedi hiçbir zaman

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Clark ile cüzi bir miktara 2 yıllık anlaşılmış. Menajere ödenecek para nedeniyle daha anlaşılamamış. (Via Metin Sönmez)

NOT: Ücreti açıklanmadan yazmayın duysanız bile. Anlaşmalar bozulabiliyor. Açıklanınca ücreti yazarız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Earl Clark Beşiktaş Sompo Japan’da
Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, Birleşik Amerikalı basketbolcu Earl Clark ile ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

2016-17 sezonu için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, power forvet pozisyonunda oynayan 208 cm boyundaki NBA patentli basketbolcu Earl Clark’ı kadrosuna kattı.

17 Ocak 1988 doğumlu Earl Clark, son olarak Çin ligi takımlarından Henan Shedianlaoju’da forma giydi.

Earl Clark kimdir?

17 Ocak 1988 ABD doğumlu olan Earl Clark, 208 cm boyunda olup power-forvet pozisyonunda görev almaktadır.

2009 yılında Louisville Koleji’nden mezun olan Earl Clark, aynı yıl 1.tur 14.sıradan Phoenix Suns tarafından draft edildi.

2009-2010 sezonunda Phoenix Suns ile NBA’de 53 maça çıkan Earl Clark, 2.7 sayı ve 1.2 ribaund ortalamalarıyla oynadı.

2010-2011 sezonuna Phoenix Suns forması altında başlayan başarılı basketbolcu, 8 maç görev aldıktan sonra Orlando Magic’e transfer oldu. Orlando Magic ile 34 maçta görev alan Earl Clark, 4 sayı ve 2.6 ribaund ortalamalarıyla süre aldı.

2011-2012 sezonuna Orlando Magic’te başlayan Earl Clark, NBA’de 50 maça çıktı ve 2.9 sayı, 3.1 ribaund ortalamalarıyla görev aldı.

2012-2013 sezonunda Los Angeles Lakers’a transfer olan basketbolcu, 63 maçta görev aldı ve 7sayı, 5.3 ribaund, 1.1 asist ortalamalarıyla oynadı.

2013-2014 sezonuna Cleveland Cavaliers takımıyla başlayan Earl Clark, burada 45 maça çıktı ve 5.2 sayı, 2.8 ribaund ortalamalarıyla süre aldı.

2014-2015 sezona Memphis Grizzlies takımında başlayan Earl Clark, Ekim ayında kısa süreliğini Houston Rockets ile sözleşme imzaladı. Kasım ayında Rio Granfe Valley Vipers ile sözleşme imzalayan basketbolcu, burada 6 D-League maçına çıktı ve 26.2 sayı, 8 ribaund, 3.5 asist ortalamalarıyla süre aldı. Aralık ayında Çin ligi takımlarından Shandong Flaming Bulls ile kontrat imzalayan Clark, burada görev aldığı 19 maçta; 26.7 sayı, 10.3 ribaund ve 1.8 asist ortalamalarıyla oynadı. Daha sonra Mart ayının ortasında NBA’e geri dönen ve Brooklyn Nets ile anlaşan başarılı Brooklyn forması altında 12 maça çıktı ve 2.8 sayı, 2.1 ribaund ortalamalarıyla görev aldı.

2015-2016 sezonu başında Brooklyn Nets tarafından serbest bırakılan Earl Clark, sezonun bir bölümünü D-League takımlarında geçirdikten sonra Çin ligi ekiplerinden Henan Shedianlaojiu’ya transfer oldu.

Earl Clark, 2016-2017 sezonu başında Beşiktaş Sompo Japan Takımımız ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Earl Clark ile 1+1 yıllık diye biliyordum. İlk yıl 600, ikinci yıl 700 e anlaşılmış. Hayırlı olsun...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

Geriye kaldı son yabancı.

Bakalım Samuels mi gelecek? Barca serbest bırakmış oyuncuyu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geriye kaldı son yabancı.

Bakalım Samuels mi gelecek? Barca serbest bırakmış oyuncuyu.
Samuels Çin takımıyla anlaştı. (resmi olarak duyruldu) Başka bir oyuncu gelecek. Şu an isim geçmiyor hiç. Boştaki oyjncular belli ama bir fırsat transferi daha gelebilir...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

Samuels Çin takımıyla anlaştı. (resmi olarak duyruldu) Başka bir oyuncu gelecek. Şu an isim geçmiyor hiç. Boştaki oyjncular belli ama bir fırsat transferi daha gelebilir...

1 hafta içerisinde belli olur muhtemelen.

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 hafta içerisinde belli olur muhtemelen.
Bak BTD şöyle bir şey paylaşmış:

Futbol takımımızın transferlerine odaklanmışken basketbol takımımızda unutmayalım son olarak NBA patenli uzun forvet Earl Clark'ıda açıklayan takımımız gerçekten iyi bir takım ile sezon hazırlıklarına devam ediyor

Şimdi pivot için bir arayış var ve adaylar; Alex Stepheson,Jeff Ayres,Greg Smith bir de ismi gizli tutulan bir isim olduğunu öğrendim.
Ayrıca İlkan Karaman'ın takımımız ile deneme idmanlarına çıktığınıda söylemek gerek

Şubede işler güzel gidiyor Ufuk Sarıca hocamızın istediği dinamik hırslı takım kuruluyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı arc1999

Basketbol takımımız baya iyi oldu sanırım rekabet edebilir miyiz bu sene?

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basketbol takımımız baya iyi oldu sanırım rekabet edebilir miyiz bu sene?

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Euroleague takımlarıyla zor ama hoca bunu enerjimizle aşacağımızı düşünüyor. Daha tam anlamıyla takım transferi bitirmediği için yorum yapmayalım

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

Bak BTD şöyle bir şey paylaşmış:

Futbol takımımızın transferlerine odaklanmışken basketbol takımımızda unutmayalım son olarak NBA patenli uzun forvet Earl Clark'ıda açıklayan takımımız gerçekten iyi bir takım ile sezon hazırlıklarına devam ediyor

Şimdi pivot için bir arayış var ve adaylar; Alex Stepheson,Jeff Ayres,Greg Smith bir de ismi gizli tutulan bir isim olduğunu öğrendim.
Ayrıca İlkan Karaman'ın takımımız ile deneme idmanlarına çıktığınıda söylemek gerek

Şubede işler güzel gidiyor Ufuk Sarıca hocamızın istediği dinamik hırslı takım kuruluyor.

Herşeyden önce hocaya güveniyorum. Kaybetse bile ne yaptığını bilen bir takım olacak sahada.

Earl Clark duyulmadan imzalandı, kimin geleceği belli olmaz :)

Kısa süre içinde takım kadrosu oluşmuş olur muhtemelen.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yuvaya dönen Ufuk Sarıca, Hürriyet’e verdiği röportajda Beşiktaş’ın potada 3 sene içerisinde mutlu sona ulaşacağını söyledi.

Ufuk Sarıca, Beşiktaş ile güzel günler göreceklerini söyledi… Ne oyunculuk ne de koçluk döneminde hedefsiz yola çıkmayacağının altını çizen Ufuk Hoca, “Taraftar bana inanıyor, benim de hırsım, inancım ve isteğim var. Beşiktaş’ın olduğu yerde tabii ki şampiyonluğu her zaman telaffuz edeceğiz. Beşiktaş’ın her branşta şampiyonluklara aday olması lazım… Basketbolda 2-3 senelik zamana ihtiyacımız var, yepyeni bir yapılanma içerisindeyiz. Kupa hangi sürece denk gelir bunu da çıktığımız yolda göreceğiz” diye konuştu.

‘BENiM VE AiLEM iÇiN BÜYÜK GURUR’

Ufuk Sarıca basketbolu bıraktığı, koçluğa başladığı ve yuvası olarak gördüğünü söylediği Beşiktaş’ın mabedi Vodafone Arena’da Hürriyet’e özel açıklamalar yaptı.

Beşiktaş’a döndüğüm için çok büyük gurur duyuyorum. Oyuncu olarak ayrıldım koçluk da yaptım ama uzun süre değişik kulüplerde görev aldıktan sonra tekrar Beşiktaş’a geri dönüş yapmak benim ve ailem için gurur veren ve sevindirici bir hadise oldu.

Taraftarlarımızın heyecanını ve bana olan inancını görünce maçlara çıkmak için sabırsızlanıyorum. Heyecandan içim kıpır kıpır…

‘AKATLAR’ DA AiLE HAVASI YARATACAĞIZ’

Beşiktaş ile daha önce Akatlarda dolu tribünlerde önemli maçlar kazandık. Bu sezon maçlarımızı Akatlar’da oynayacağız. Taraftar baskısıyla, takımın coşkusuna katılmalı, orada güzel bir aile yaratmamız lazım.

Fikret Başkan çok heyecanlı sık sık bir araya geliyoruz. Futboldaki şampiyonluk ve Vodafone Arena’nın ardından basketbolda da yükseliş istiyor. Onun desteğini alarak devam edersek başarılı olmamamız için neden yok.

2 UZUN TRANSFERi YAPACAĞIZ

10 milyonluk bütçeyle çıkalım demiyorum. İlk yıl için bütçe kötü değil iki uzun arayışımız var. Kısa ve yerlilerde doğru hamleler yaptık. Cenk Akyol’u ise düşünmüyorum.

Önemli olan ödenebilir bütçelerle yola çıkıp takım birliğini korumak.

DEV BÜTÇELERE KAFA TUTMUŞLUĞUM VAR

BEŞİKTAŞ gibi bir kulübün iki yıldır play off dışında kalması kabul edilemez. Türkiye’de büyük bütçelerle oynayan Euroleague kulüplerine karşı işimiz kolay değil, bunun farkındayız. Ama biz Karşıyaka ile bunu başardık. Önemli olan isimler değil yaptığınız iş, inancınız ve yola çıkarken yanınızdaki insanları ne kadar inandırdığınız. Burada kimseden çekinmeyen, geri adım atmayan bir takım kuracağız.

Beşiktaş Tarihi
★★★