Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

kahyaoglueren ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 673922 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı atalay

Shane Lawal ihtimali nedir? Talipleri kimlerdir? Aradığımız pivot.

Çevrimdışı Yankee

En son Maccabi ilgileniyordu.

Bana sorarsan ihtimali zor. Buralara yolu düşmez.

Çevrimdışı atalay

En son Maccabi ilgileniyordu.

Bana sorarsan ihtimali zor. Buralara yolu düşmez.

Eyvallah. Umarız düşer diyelim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk Sarıca anlaştığımız 2 oyuncu var ama henüz açıklamadık dedi. 10-15 ine kadar transfer işi bitecekmiş.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yankee

Ufuk Sarıca anlaştığımız 2 oyuncu var ama henüz açıklamadık dedi. 10-15 ine kadar transfer işi bitecekmiş.

Transfer çalışmalarımız sır gibi saklanıyor mu yoksa  :iblush: ?

Şaka bi' yana taraftarı heyecanlandıracak transfer bekliyorum. Pota altına bir Kimani Ffriend ( 2 f li dikkat edelim :D ) istiyorum, çok mu şey istiyorum ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer çalışmalarımız sır gibi saklanıyor mu yoksa  :iblush: ?

Şaka bi' yana taraftarı heyecanlandıracak transfer bekliyorum. Pota altına bir Kimani Ffriend ( 2 f li dikkat edelim :D ) istiyorum, çok mu şey istiyorum ?
Çok şey istiyorsun

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Simmons, Basketbola devam edip etmeme kararını henüz vermemiş. Ay sonunda karar verecekmiş.

Kenan Sipahiye teklifimiz 350 bin dolar. Aradaki fark 50 bin dolara indi. Cihat Kumuşoğlu transferde her şeye onay vermiyor. Tek tek araştırıyor her şeyi.
Devin Boker transferinde bir takım dümenler dönmek üzereyken olayı öğrenmiş ve oyuncu tarafından imzalanan sözleşmeyi imzalamayarak geri göndermiş. Revize fiyatıda oyuncu kabul etmemiş.

Samuels işide şimdilik olmuyor. Oyuncu Eurolig istiyor. (via Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni sezon planlamaları kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Sompo Japan takımımız, geçtiğimiz sezonu Trabzonspor Medical Park’ta geçiren 25 yaşındaki pivot Sertaç Şanlı ile anlaşmaya vardı.

Twitter hesabından basketbol şubemizi takip ettikten sonra sitemize yakın zamanda gerekli açıklamayı yapacağını aktaran Sertaç Şanlı, bugün de kişisel hesabından siyah ve beyaz renkleri paylaşarak yeni takımını duyurmuş oldu.

Kariyerinde Galatasaray, Royal Halı Gaziantep, Muratbey Uşak Sportif, ve Trabzonspor Medical Park formaları terleten Sertaç Şanlı, geçtiğimiz sezon forma giydiği 23 lig maçında 4,61 sayı 2,87 ribaund ortalamaları yakaladı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

şafak edge de açıklandı. kenan da gelirse geriye kaldı 2 yabancı uzun.

Çevrimiçi Samet Ç

şafak edge de açıklandı. kenan da gelirse geriye kaldı 2 yabancı uzun.
Kenan gelmez daha. Sıra Sertaç'ta

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu 4-5 numarayı açıklasalardı artık

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Futbol forumu utansin yahu su basket bolumune bak
Catir cutur analizler, duyumcu falan yok direkt bilgi veriliyor
Az kadro yazip biraz oyuncular hakkinda bilgi veriniz yahu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Futbol forumu utansin yahu su basket bolumune bak
Catir cutur analizler, duyumcu falan yok direkt bilgi veriliyor
Az kadro yazip biraz oyuncular hakkinda bilgi veriniz yahu

Kadro tamamlansın oyuncular hakkında bilgi veriririz. Zaten 1 hafta içinde hocanın söylediğine göre transferler tamamlanacak

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada Kenan Sipahi ile ilgimizin devam ettiği söyleniyor. Kenan alınırsa büyük ihtimalle 3 numaraya Türk oyuncu aşınmayıp yabancılar birbiriyle yedeklenebilir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Samuels'e kontrat verecek bir Euroleague takımı kalmadı gibi. 1-2 hafta daha bekleriz hala bir takım bulamazsa 750-800 bandında bize gelir oynar. Kenan'da alınacaksa maksimum 300 bin dolar verilmeli fazlası israf olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Samuels'e kontrat verecek bir Euroleague takımı kalmadı gibi. 1-2 hafta daha bekleriz hala bir takım bulamazsa 750-800 bandında bize gelir oynar. Kenan'da alınacaksa maksimum 300 bin dolar verilmeli fazlası israf olur.
Metin abi geçen gün arada 50 bin $ fark kaldı demişti. Yakında anlaşırız başka aksilik çıkmazsa Kenan ile. Samardo işi de zor dedi. Sürpriz iki oyuncu gelecek sanki...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Son 2 yabancı transferlerini sabırsızlıkla bekliyorum İnşallah güzel bir takım çıkar ortaya salonda keyifle izleriz maçları ben salona gidip ne yaptığını bilmeyen , organize olmayı beceremeyen , takım savunması yapamayan bir takım izlemek istemiyorum..

Ayrıca Ufuk hocaya karşı müthiş bi saygım ve sevgim var inşallah uzun yıllar güzel işler yapar başarıdan başarıya koşar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son 2 yabancı transferlerini sabırsızlıkla bekliyorum İnşallah güzel bir takım çıkar ortaya salonda keyifle izleriz maçları ben salona gidip ne yaptığını bilmeyen , organize olmayı beceremeyen , takım savunması yapamayan bir takım izlemek istemiyorum..

Ayrıca Ufuk hocaya karşı müthiş bi saygım ve sevgim var inşallah uzun yıllar güzel işler yapar başarıdan başarıya koşar.
En geç ayın 20 sine kadar kadro belli olur. Bu sene baya hazırlık maçı da yapacağız. Sezon başlamadan takım hakkında baya bir bilgimiz olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

@atalay Shane Lawal ı istedin adam sakatlanmış,ameliyat olmuş  :by2:

Beşiktaş Tarihi
★★★

@atalay Shane Lawal ı istedin adam sakatlanmış,ameliyat olmuş  :by2:

kaç ay yok acaba? en ciddi talibi maccabi deniyordu. maccabi quincy millerı aldı ve eleman sakatlandı 1 yıla yakın oynamayacak. 2 tane sakat adamı kadroda bulundurmazlar heralde :D gerçi lawal iyileşene kadar da sertaç şanlı ile geçmez vakit.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kaç ay yok acaba? en ciddi talibi maccabi deniyordu. maccabi quincy millerı aldı ve eleman sakatlandı 1 yıla yakın oynamayacak. 2 tane sakat adamı kadroda bulundurmazlar heralde :D gerçi lawal iyileşene kadar da sertaç şanlı ile geçmez vakit.
Kısaca Lawal ı unutalım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/BJK_Basketbol/status/763704869970731008

Şaşırdım ama güzel hamle.  :)
Bir yuvaya dönenen daha. 3 numara için de yerli oyuncu kadrosu doldu. Cenk gidici idi bu transferden sonra gideceği kesinleşti...

Beşiktaş Tarihi
★★★

thompson-şafak-enes-roll-strawberry-erkan-muratcan-weems-dogan-sertaç

geriye kaldı 2 yabancı uzun