Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 673748 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA - Beşiktaş Sompo Japan, Spor Toto Basketbol Ligi'nin ilk haftasında Rönesans TED Ankara Kolejliler'e konuk olacak."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Cengiz Üçyürek 6 yabancı ile yola çıkacağız iki yabancı alıp yabancı transferini kapatacağız. Ayrıca bir yeli guard ( Şafak ) bir de yerli uzun ( Oğuz veya Sertaç ) alacağız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cengiz Üçyürek 6 yabancı ile yola çıkacağız iki yabancı alıp yabancı transferini kapatacağız. Ayrıca bir yeli guard ( Şafak ) bir de yerli uzun ( Oğuz veya Sertaç ) alacağız.
2 iyi yabancı oyuncu alırsak yeter. Türkler de rotasyon. Ufuk hoca dar kadrolar ile şampiyon olmuş biri Ergin Ataman gibi. Yabancılar iyi olup sakatlık gibi bir problem yaşamadıkça rahat oynarız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kuntz

Sammuels'i de alırsak kadro fena olmuyor. Birde şöyle uçana kaçana hoplayan atletik bir beş numara ile sürpriz potansiyelimiz yüksek olur. Tam Ufuk hoca takımı olacak gibi. Tabi taraftarda önemli burada. Özellikle iç sahada coşabilecek bir kadro gibi duruyor.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Beşiktaş Sompo Japan'ın yeni coachu Ufuk Sarıca, Lig Radyo'ya konuştu.

İlker Duralı'nın sorularını yanıtlayan Sarıca, Siyah Beyazlıların Akatlar'da oynayacağını açıklayarak, taraftara mesaj gönderdi.

İşte o söyleşiden satır başları:

10 yıl sonra yeniden Beşiktaşımıza dönmek beni heyecanlandırıyor. Bu sene maçları Akatlar'da oynayacağız. Taraftarla buluşacağımız günü iple çekiyorum.

Kabul edilemez sonuçlar alındı. Şimdi kimseden çekinmeyen, yukarı hedef koyan, her maçı kazanmaya aday bir takım yaratmak istiyoruz. Beşiktaş taraftarının gurur duyacağı bir takım oluşturacağız.

Beşiktaş taraftarının küskünlüğü var. Ama Spor Sergi'den beri Beşiktaş taraftarı basketbolda vardır. Play off bizim için amaç değil araç olacak. Beşiktaş olduğu her yerde yukarı hedefler. Akatlar'da birçok maç hatırlıyorum, taraftarın tutkusunu sahaya yansıttığı... Bunu tekrar oluşturmak istiyoruz.  Zaman ve inanç, birbirine güven ortamını oluşturacağız.

Büyük hayaller koyuyorum, büyük hedeflerim var.

Çevrimdışı Yankee

Samuels agresyon derecesi yüksek, hırslı, pota altında iyi yer tutan, sırtı dönük oynayabilen bi oyuncu. Özellikle karakteri bizim takıma cuk diye oturur.

En son böyle agresif pota altı Bonsu vardı bizde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Japan takımımızın baş antrenörü Ufuk Sarıca, kendisini 2+1 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan imzanın ardından ilk açıklamalarını Lig Radyo’ya yaptı.

Baş antrenörümüz Ufuk Sarıca’nın açıklamaları şu şekilde:

Ufuk Sarıca, sözlerine “Öncelikle 10 sezon sonra tekrar Beşiktaşımıza dönmek, taraftarla, kulüple beraber olmak beni gerçekten heyecanlandırıyor. Büyük bir hedefle sahaya çıkacağımız -ki bu sene maçları Akatlar’da oynayacağız- ilk günü bekliyorum. Tabii ki özellikle son iki senede alınan sonuçlar bence Beşiktaş için kabul edilemez sonuçlar. Bunun üzerinde çalışıyoruz, bunun için son topa kadar mücadele eden her maçı kazanmaya aday, açıkçası kimseden çekinmeyen bir takım yaratmak istiyoruz ve bunun çalışmalarına da başladık. Kısa sürede de Beşiktaş taraftarının gurur duyacağı bir takımı yukarıları hedef koyan bir takımı sahaya çıkarmak istiyoruz.” şeklinde başladı.

Son iki sezonda Beşiktaş Sompo Japan’ın play-off dışında kalması kendisine hatırlatıldığında Ufuk Sarıca; “Öncelikle tespitleri doğru koymak lazım. Son dönemde belki Beşiktaş taraftarının da küskünlüğü var basketbola ama açıkçası basketbol bir kültür. Spor Sergi zamanlarından ben bilirim ki –küçüklüğüm, basketbola başlamam hep oralardan geçmiştir- Beşiktaş taraftarı basketbolda vardır, onun sevgisini onun heyecanını taşır ama bunlar biraz da başarıyla alakalı hadiseler. Bizim son iki senedeki hadiseyi tamamen silerek play-off’un amaç değil bir araç olduğu döneme gireceğiz. Play-off’u araç olarak şöyle düşünüyorum; o araç bizi daha yukarılara daha büyük hedeflere ileriki dönemlerde şampiyonluğa taşıyacak, taşımalıdır. Beşiktaş’ın bulunduğu branşta hedefsiz olması veya yukarıları hedeflememesi bence mümkün değildir. Bu bakımdan önce o enerjiyi, sinerjiyi yaratacak takımı kuracağız ki bunu büyük bir halka olarak düşünelim. Ben ve arkadaşlarım Pınar Karşıyaka’da da böyle bir yapılanma yapmaya çalıştık. Bu halkanın en küçük ve en ortasında olan halka takım olacak. Bunu şube yönetimi, Beşiktaş yönetimi, yakınımızdaki abilerimiz, kardeşlerimiz olacak.  Bu halkanın en sonundaki koruyucu kısım ise Beşiktaş taraftarı olacaktır, buna çok ihtiyacımız var. Bu sene maçlarımızı Akatlar’da oynayacağız ki ben Akatlar’da nice maçlar hatırlıyorum ki büyük, tutkulu taraftar topluluğu önünde oynanan ve kazanılan maçları hatırlıyorum. Ben de orada hem baş antrenörlük yaptım, yardımcı antrenörlük yaptım. Bunu lig başlar başlamaz sağlayıp ondan sonra da dediğim gibi başarıya aç, tutkulu bir takım yaratacağız ama bunun için tabii ki saha içi ve dışı faktörü birleştirmeliyiz ama zaman ve inanç, birbirimize güven en önemli unsurlar. Bu adaptasyon sürecini en kısa süreye düşürmek bana ve ekibime düşüyor. Bunu yapmak için de elimizden geleni yapacağız.” açıklamasını yaptı.

Beşiktaş’ta yardımcı antrenörlük ve baş antrenörlük yaptığı dönem ile günümüzdeki Ufuk Sarıca’nın karşılaştırılması istendiğinde Ufuk Sarıca; “Oyunculuk zamanım ve üstüne antrenörlük dönemimde değişmeyen şeyi söyleyeyim ben; tutku, heyecan ve hayal etmek… Değişen şeyler, gelişen şeyler tecrübe ve deneyim. Geldiğim bu günde en önemli şeyin deneyim olduğunu söyleyebilirim. Daha olgunlaşmış, tabii ki resmin bütününe bakabilen bir coach olarak duruyorum diye düşünüyorum. Bunun sonu yok, önümüzdeki yıllarda konuştuğumuzda yine böyle söyleyebilirim. Her günden bir ders alabiliriz, yer yeni şeyden bir ders alabiliriz, bir artı kazanım çıkarabiliriz. Bunları kendime eklediğimi düşünüyorum ki dört senede Pınar Karşıyaka’da çok güzel günler yaşadım, orada çok güzel bir aile kurduk ki bu geniş bir aileydi, büyük bir aileydi ve büyük başarılara inanarak, taşları teker teker koyarak çıktık ve dördüncü sene sonunda da Pınar Karşıyaka geçen sene Euroleague takımı oldu. Bugün baktığınız vakit Euroleague’de oynayan takımlarımızın bütçeleri ve geçmişleri bunun karşısında Ege ve Anadolu’dan diyebileceğimiz Pınar Karşıyaka’nın oraya yükselmesi bence en büyük tecrübeydi. Bunu ve daha iyisini Beşiktaş Sompo Japan’da yapmak için açıkçası büyük hayaller kuruyorum, hevesim var inşallah bu yolda da başarılı olurum.” şeklinde konuştu.

Kendisine fikstürün çekildiğinin hatırlatılması üzerine ilk iç saha maçında taraftarla buluşacağı an sorulması üzerine Ufuk Sarıca; “Az önce de söylediğim gibi Akatlar’da 10 sene sonra taraftarın önüne çıkacağım anı iple çekiyorum ve inanıyorum ki bu sene her geçen gün daha kalabalık olacağız. Bunu en başlardan sağlayıp sonuna kadar o birlik, beraberliği ve sinerjiyi yakalamamız lazım. Çok olumlu dönüşler alıyorum, sağ olsunlar taraftarımız bana güveniyor ama ben de aynı şekilde taraftarımıza güveniyorum ve takımımızın yanında olacaklarını biliyorum. O takım da taraftarımıza yakışan mücadeleyi her gün son topa kadar verecektir. Fikstür için sonuçta 15 takımla bir yerlerde oynayacağız. Elbette bazen avantaj veya dezavantaj görebileceğiniz şeyler var ama direkt bir yorum yapmak istemiyorum. Sonuçta bizim rakibimiz kim olursa olsun her maç kazanılacak bir maç. Her maçın değeri ayrı. Bunun bilinciyle ilk günden son güne kadar mücadelemizi yapıp inşallah son gün de en iyi yerde olacağız.” yanıtını verdi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gece rüyama girdi basketbol takımı. Shane Lawal ve Samardo Samuels i alıyorduk İnsanın keşke rüyalar gerçek olsa diyesi geliyor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Bizim sponsor işi yalan mı oldu, hala Sompo Japan olarak geçiyoruz.

Bu arada yabancı transferlerimiz fena gitmiyor ama yerli rotasyonu yine cacık olacak gibi, keşke extra para ayarlansa da , Semih E., Oğuz S. , Ender A. , Kenan S. , Mehmey Y. tarzı adamlar alınıp Cenk takımda tutulsa.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim sponsor işi yalan mı oldu, hala Sompo Japan olarak geçiyoruz.

Bu arada yabancı transferlerimiz fena gitmiyor ama yerli rotasyonu yine cacık olacak gibi, keşke extra para ayarlansa da , Semih E., Oğuz S. , Ender A. , Kenan S. , Mehmey Y. tarzı adamlar alınıp Cenk takımda tutulsa.
Sampo Japan ile sponsorluk anlaşmamız devam ediyor. (2+1 yıldı. Opsiyon kullanıldı)

Yabancı kadrosunu iyi kursak yeter. Hoca dar rotasyonda daha başarılı. 3 tane vasat üstü yerli olsa yeter.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı D-MAN

bu sene yapılanarak seneye şampiyonluk kovalanırsa stad sözü var başanın seneye iyi de bir sponsorluk anlaşmasıyla 2018-19 eurolegue  :halay:

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu sene yapılanarak seneye şampiyonluk kovalanırsa stad sözü var başanın seneye iyi de bir sponsorluk anlaşmasıyla 2018-19 eurolegue  :halay:
Öncelikle klüpteki bazı kişilerden kurtulmamız lazım. Onlar gitmeden ne uzun vadeli plan yaparız ne de başarı gelir, gelse dahi kalıcı olmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

https://twitter.com/HaberKartali   carlos arroyonun röportajı vardı..alt sıralarda kaldı .....
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2016, 19:57:43 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/HaberKartali   carlos arroyonun röportajı vardı..alt sıralarda kaldı .....
Taraftar beni unuttu rakip takıma gidince, vefa göstermedi 3 kupa almamıza rağmen diyor. Ama anlıyorum bunlar olabilir şeyler diyor röportajın sonunda da.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Arroyo gibi bir adamı elimizden kaçırttık resmen Erman Kunter yüzünden..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arroyo gibi bir adamı elimizden kaçırttık resmen Erman Kunter yüzünden..
Röportajı izlediysen takımın bizi tutacak bütçesi yoktu diyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Röportajı izlediysen takımın bizi tutacak bütçesi yoktu diyor.

Bütçe ile fazla alakası yoktu Arroyo kalabilirdi ama Erman Kunter benim tempoma uyum sağlayamaz dediği için devam etmedik

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bütçe ile fazla alakası yoktu Arroyo kalabilirdi ama Erman Kunter benim tempoma uyum sağlayamaz dediği için devam etmedik
Erman Kunter in takımı da ne tempolu oynuyordu anlatamam yani. En ne olduğu belirsiz basketbolu oynuyorduk...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Erman Kunter in takımı da ne tempolu oynuyordu anlatamam yani. En ne olduğu belirsiz basketbolu oynuyorduk...

Müthiş tempolu Jerrels'la,müthiş şütor Christopher ve muhteşem uzun Falker.Oyş ne seneydi be  :lol: :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Müthiş tempolu Jerrels'la,müthiş şütor Christopher ve muhteşem uzun Falker.Oyş ne seneydi be 
Gözlerimiz izlerken kanıyordu

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Müthiş tempolu Jerrels'la,müthiş şütor Christopher ve muhteşem uzun Falker.Oyş ne seneydi be  :lol: :lol:

Gene de son eli yüzü düzgün takımımızdı o bence. Euroleague oynadık iyi galibiyetler aldık sonuçta o sene. Düşük bütçeyle kurulmuş bir takım olarak bakmak lazım, şampiyonluk senesiyle karşılaştırılamaz elbette.

Arroyo meselesinin diğer tüm oyuncular gibi para kaynaklı olduğu açıktı bence. Yoksa Kunter'in ısrarla Arroyo değil Jerrels istediğini sanmıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk Sarıca BJK Tv'de açıklamalar yaptı.2 yabancı ve 3 ya da 4 yerli alınacağını söyledi.Sonuna geldiğimiz transferler olduğunu ve bu hafta büyük bölümünün bitebileceğini söyledi.Ayrıca iki yabancının transferi ülkenin durumundan dolayı gerçekleşmemiş.

Antrenmanlar da erken başlıyor.Pazartesi geçen yıl playoff oynamadıkları için uzun tatil yapan oyuncular ve gençlerle başlıyormuşuz.15 Ağustos'ta ise tam takım olarak devam edilecekmiş.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün saat 14.00'te Ufuk Sarıca BJK Tv'de olacakmış, çoğu konu netleşir orada.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

en çok enes berkay taşkıranın gelişimini merak ediyorum. 1 ay kadar önce bakırköyde görmuştum fiziki olarak gelişmiş gibiydi ve spor çantasıylaydı. yazın boş durmamış belli ki. ufuk hoca ön alan baskısı yapan oyuncuyu sever. soner şenturk gibi. onun kadar şans bulur umarım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

en çok enes berkay taşkıranın gelişimini merak ediyorum. 1 ay kadar önce bakırköyde görmuştum fiziki olarak gelişmiş gibiydi ve spor çantasıylaydı. yazın boş durmamış belli ki. ufuk hoca ön alan baskısı yapan oyuncuyu sever. soner şenturk gibi. onun kadar şans bulur umarım.
İlla bulacak forma bu yerli piyasası içinde çok değerli bir oyuncu.

Beşiktaş Tarihi
★★★