Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 673421 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı mylife1903

Kyle Weems komple bir oyuncu. İyi hamle olur yeri geldiği zaman 4 numarada da oynayabiliyor. Geçen sene Strasbourg'da iyi bir performans gösterdi. Görünüşü göre bu seneki transfer hamlelerimiz Fransa'da olacak gibi.
Takip edemedigim icin soruyorum, ufuk saricanin transferde basari orani nasil? Ayrica fransadan iyi transfer yapabiliyor mu ufuk sarica?
Insallah biraz da altyapimizdan oyunculari kullanir.

Çevrimiçi Samet Ç

Takip edemedigim icin soruyorum, ufuk saricanin transferde basari orani nasil? Ayrica fransadan iyi transfer yapabiliyor mu ufuk sarica?
Insallah biraz da altyapimizdan oyunculari kullanir.
Daha önce Fransa'dan iki transfer yaptı yanlış hatırlamıyorsam biri Boby Dixon diğeri de Dj Strawberry. İkisi de tuttu. Biri hali hazırda Fener ile Euroleague finali gördü. Strawberry ise mükemmel bir play off final serisi sonrası Olympiakos'a giderek Euroleague seviyesinde bir oyuncu oldu.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2016, 18:50:10 Samet Ç ]

Çevrimdışı mylife1903

Daha önce Fransa'dan iki transfer yaptı yanlış hatırlamıyorsam biri Boby Dixon diğeri de Dj Strawberry. İkisi de tuttu. Biri hali hazırda Fener ile Euroleague finali gördü. Strawberry ise mükemmel bir play off final serisi sonrası Olympiakos'a giderek Euroleague seviyesinde bir oyuncu oldu.
Eeee o zaman sigaramizi yakalim ufuk hocamizin hamlelerini bekleyelim :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

İki numaraya da Strawberry olursa 2-3 dengesi mükemmel olur. Guard konusunda şüphelerim var herkes iyi referanslar veriyor ama beklemek lazım gerçi şu anda guard piyasası da kısıtlı Real Madrid bile Rodriguez'i NBA'e gönderdi Draper'ı aldı.
Bence önemli kısım 4-5 numaralar olacak. Booker ı alabilseydik iyi olacaktı baya. Koçun Coltan Iverson ı almasını istemem. Onun yerine blok tehditi yüksek birini alsınlar daha iyi. Aldığımız guardı parlatırız bence.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eeee o zaman sigaramizi yakalim ufuk hocamizin hamlelerini bekleyelim :bandit:
Araya menajerler girip ortalığı bulandırmazsa iyi hamleler gelir. Kaç senedir bunun sıkıntısını çekiyoruz. Inşallah bu sene bu tür sıkıntılar yaşamayız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Bence önemli kısım 4-5 numaralar olacak. Booker ı alabilseydik iyi olacaktı baya. Koçun Coltan Iverson ı almasını istemem. Onun yerine blok tehditi yüksek birini alsınlar daha iyi. Aldığımız guardı parlatırız bence.
Benim aklıma Trevor Mbakwe gelmişti ama o da elden kaçtı.

Çevrimiçi Samet Ç

Keith Simmons hamlesi bekliyorum. Türk statüsünde oynayabilecek bir devşirme rol oyuncusunu da ihtiyacımız var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim aklıma Trevor Mbakwe gelmişti ama o da elden kaçtı.
Yine geç kaldık. Nba maaş bütçesi artışıyla birlikte avrupada parlayan oyuncular direk nba e kaçıyor. Yada TBL de çok para verdiklerinden Türkiye ye geliyorlar. Bakalım illa birini buluruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Keith Simmons hamlesi bekliyorum. Türk statüsünde oynayabilecek bir devşirme rol oyuncusunu da ihtiyacımız var.
Kenan Sipahi ilkan Karaman Muratcan Güler i de yaz yerli rotasyona. 6 yabancıyla iyi bir kadro olur. Gerisini de Enes gibi altyapıdan oyuncuları kullansın koç

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Kenan Sipahi ilkan Karaman Muratcan Güler i de yaz yerli rotasyona. 6 yabancıyla iyi bir kadro olur. Gerisini de Enes gibi altyapıdan oyuncuları kullansın koç
Muratcan hala oynuyor mu yahu, kac yasinda oldu o cocuk. Altyapi cok onemli heo yaziyorum bir sezon komple altyapidan cocuklar ile oynamistik, butun camia kenetlenmisti, herkes basketbol ile ilgilenmeye baslamisti. Yeniden denesek ya, 2-3 tane genc cocuk kazanabilsek bu sene sampiyonluk kadar degerli olur, basketbolda feda sezonu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Muratcan hala oynuyor mu yahu, kac yasinda oldu o cocuk. Altyapi cok onemli heo yaziyorum bir sezon komple altyapidan cocuklar ile oynamistik, butun camia kenetlenmisti, herkes basketbol ile ilgilenmeye baslamisti. Yeniden denesek ya, 2-3 tane genc cocuk kazanabilsek bu sene sampiyonluk kadar degerli olur, basketbolda feda sezonu.
Yabancı almadan ligde kalamazsın. Saçma sapan belediye takımları bile iyi yabancılar alıp seviye yükseltiyor. Bu şekilde de altyapıdan oyuncu oynatma meselesi zor. Zaten altyapıdaki iyi oyuncuları da ya Efes ya Ülker fb kapıyor. Ama rotasyonda kullanabilirsek bile iyi olur altyapı oyuncularını. Bu arada Muratcan Güler in sözleşmesi devam ediyor. Kaptan kontenjanından faydalanıyor maalesef. Belki Ufuk hoca gönderir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Kenan pg rotasyonu Keith Simmons Sg rotasyonu Cenk Akyol Sf rotasyonu İlkan Pf rotasyonu bir tek Center pozisyonuna rotasyon oyuncusu lazım. Enes ve Murat Can 11-12. oyuncular olur rotasyonun içinde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kenan pg rotasyonu Keith Simmons Sg rotasyonu Cenk Akyol Sf rotasyonu İlkan Pf rotasyonu bir tek Center pozisyonuna rotasyon oyuncusu lazım. Enes ve Murat Can 11-12. oyuncular olur rotasyonun içinde.
Bu arada daha demin gördüm nette Muratcan basketbolu bırakacakmış. Cenk Akyol ile de sözleşme fesih işlemlerine başladığımızı okumuştum daha önce Yerli kadrosu sıfırdan kuracağız byük ihtimalle. Koç zaten dar rotasyonla oynamayı seviyor. Baklım 1- 2 haftaya kokusu çıkar

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İstemediğimiz oyuncular ve koç için ödediğimiz sözleşme fesih bedelleri:

150 bin dolar Engin Atsür.
50 bin dolar Elonu
50 bin TL Emre Bayav.

650 Bin TL Yağızer Uluğ(henüz anlaşılamadı)

Bu sene bütçe konusındaki ümidimi duyduklarımla beraber kaybettim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk Sarıca nın açıklanmama nedeni Yağızer Uluğ ile fesih konusunda anlaşılamaması

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Malesef fb, darüşşafaka, gs, efes ile yarışacak kapasitede görünmüyoruz.

Efsane kadromuzu özlüyorum , hala baskette dikiş tutturamadık. Ufuk hocaya güvensekte bütcesiz ya tutarsa tarzı adamlarla bu senede yatar.

Bence tüm olanakları basket salonuna harcıyalım , yoksa aynı filmi izliyoruz her sezon.

Çevrimiçi Samet Ç

Efsane kadromuzu özlüyorum , hala baskette dikiş tutturamadık. Ufuk hocaya güvensekte bütcesiz ya tutarsa tarzı adamlarla bu senede yatar.

Bence tüm olanakları basket salonuna harcıyalım , yoksa aynı filmi izliyoruz her sezon.
Daçka balonu bu senede patlayacak. Gs Efes ile her zaman yarışırsın mantıklı işler yaparsan. Durum senin sandığın kadar kötü değil yani. Bu sene yapılan iki transferlerin çoğu ya tutarsa transferleri olmayacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

fb ve efes dışında diğer takımlar balon. Gs bu sene menajer tuzağına düştü. Darülşafaka ntv ile şişirilmiş takım. Biz de bu sene bütçe fesih bedellerine gittiği için kumar oynamak zorundayız. En kötü play off yaparız bu sene merak etme...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Daçka balonu bu senede patlayacak. Gs Efes ile her zaman yarışırsın mantıklı işler yaparsan. Durum senin sandığın kadar kötü değil yani. Bu sene yapılan iki transferlerin çoğu ya tutarsa transferleri olmayacak.

Büyük olasılık fb yine şampiyonluğa yakın olacak gibi , sonra sırasıyla Efes, daçka ve gs geliyor bence. Bizim bu planlamayla şampiyonluk şansımız çok çok az , açıkcası playofflara kalmak benim için büyük bir başarı değil.

O yüzden fb veya gs şampiyon olacağına Daçka balonu patlamasın da , adamlara extra bir kupa daha kazandırmayalım.

Çevrimdışı Akil Emre

fb ve efes dışında diğer takımlar balon. Gs bu sene menajer tuzağına düştü. Darülşafaka ntv ile şişirilmiş takım. Biz de bu sene bütçe fesih bedellerine gittiği için kumar oynamak zorundayız. En kötü play off yaparız bu sene merak etme...

Geçen sezonlardaki gibi adamlardan 30 civarı farklar yemeyelim de, playoff olmasada olur.

Yönetim bazında beni en çok üzen konudur basket takımımız. Bu sezon Ufuk hocayla planlamaya daha ılımlı bakmak istiyorum ama hem fesih bedelleri hem taraftar desteğinin kaybolması hem de basket salonu eksiğimiz , beni bu senede karamsarlığa itiyor.

Hayırlısı bakalım.

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/NeoRock06/status/753189041873358848

Strawberry olur inşallah. Roll'un hücumu iyi olsa da savunması kötü  bize komple bir oyuncu lazım o da Strawberry

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/NeoRock06/status/753189041873358848

Strawberry olur inşallah. Roll'un hücumu iyi olsa da savunması kötü  bize komple bir oyuncu lazım o da Strawberry
Bu sene de savunma zafiyeti yaşarsak artık yeter

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Weems 300 bin dolara oynayacakmış. Gayet normal bir rakam. Strawberry-Roll ikilisi birden mi gelecek acaba ?

Çevrimiçi Koa_lAA

kyle weems açıklandı... severim kendilerini... iyi oldu... 3 numarada oynar... 4 kısa oynarken 4 numara tutmakta fazla zorlanmaz... kuvvetlidir.. dış şutları iyidir... kadro yapılanmasında önemli yeri olacaktır.. değişik sistemlerde oynayabilmeyi sağlar... hayırlı olsun..

Çevrimdışı ALDENYX

Kyle Weems kimdir?

23 Ağustos 1989 ABD doğumlu olan Kyle Weems, 198 cm boyunda olup forvet pozisyonunda görev almaktadır. Missouri St. Koleji mezunu olan Kyle Weems, Avrupa'daki basketbol kariyerine 2012-13 sezonunda Almanya'nın Telekom Baskets Bonn takımıyla sözleşme imzalayarak başladı.

Telekom Baskets Bonn formasıyla Almanya liginde 38 maça çıkan Amerikalı basketbolcu; 13.7 sayı, 4.9 ribaund ve 1.2 asist ortalamalarını yakaladı. EucoChallenge Kupası'nda 14 maçta süre alan Kyle Weems; 13.2 sayı, 3.6 ribaund ve 1.1 asist ortalamalarıyla oynadı.

2013-14 sezonunda Almanya'nın Bayreuth takımına transfer olan başarılı forvet burada; 33 lig maçında 14.8 sayı, 5.5 ribaund ve 1.7 asist ortalamalarıyla süre aldı.

Kyle Weems, Almanya'da geçirdiği başarılı 2 sezonun ardından 2014-15 sezonu için Fransa'nın Nanterre takımıyla anlaştı. Nanterre forması altında 36 lig maçında süre alan Kyle Weems; 12.4 sayı, 4.8 ribaund ve 2.4 asist ortalamalarını yakaladı. Fransa'daki ilk sezonunda EuroChallenge Kupası'nda da 16 maçta forma giyen Kyle Weems; 15 sayı, 5.3 ribaund ve 1.9 asist ortalamalarıyla süre aldı.

2015-16 sezonunda Fransa'nın Strasbourg takımına transfer olan başarılı basketbolcu, burada 43 lig maçında forma giydi ve 12.1 sayı, 3.8 ribaund, 1.5 asist ortamalarıyla oynadı. Strasbourg forması altında 10 Euroleauge maçına çıkan ve 7.9 sayı, 3.4 ribaund ve 1.9 asist ortamalarını yakalayan Kyle Weems, Eurocup'ta ise 14 maçta görev aldı ve 11.4 sayı, 4 ribaund ve 1.6 asist ortalamlarıyla başarılı bir performans sergiledi.

Kyle Weems, 2016-17 sezonu öncesinde Beşiktaş Sompo Japan Takımı ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haber Kaynağı: bjk.com.tr
Hayat geç kalanları hiç affetmez.