Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 672550 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Kuntz

Ne kadar doğrudur bilmem ama şimdide Bartzokas lafları geçmeye başladı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne kadar doğrudur bilmem ama şimdide Bartzokas lafları geçmeye başladı.
O iş olmaz. Boşa umutlanma

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yigitcan1903

Yeşil Giresun bütçesine mi getirecekmişiz Bartzokası
Her sene aynı söylentiler
Koç sponsor olmazsa hiçbir şey olmaz
Küme düşmeyelim yeter

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeşil Giresun bütçesine mi getirecekmişiz Bartzokası
Her sene aynı söylentiler
Koç sponsor olmazsa hiçbir şey olmaz
Küme düşmeyelim yeter
Zaten Euroleague'de bu sene yakaldığı başarıdan sonra bırakmazlar adamı bize.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yunan Koç Giorgos Bartzokas'a 12 milyon dolar bütçe ve istediği oyuncuları alma vaadiyle 2 yıllık bir sözleşme teklif edildi.Darüşşafaka ile anlaşmıştı ancak Darüşşafaka David Blatt ismi ile anlaştığı için bu transferden vazgeçti. Yani koç Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor..
Ancak şimdiki kulübü Kuban 3 yıllık yeni bir sözleşme teklif etti,Maccabi'ninde peşinde olduğu söylentileri var. (BTD)

İyi güzel de kabul etmez gibi  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Koa_lAA

severim bartzokas ı... bizde çok iş yapar... ben efes salça olur ona diye düşünüyodum iyi bari olmamışlar...

obradoviç, blatt, efes yeni koç büyük ihtimal isim biri olur, sevmesemde ismi var artık ataman gibi hocalarla yarışmak için gelebilir türkiyeye...

ligin kalitesi avrupa da ilk 3 yapar... tercih sebebi olabilir... e tabi projeninde etkili olması lazım.. rezil olmaya da gelmez..

olmazsa dordevic i alalım.. daha öncede yazdım çok severim agamı.. geleceğin koç u kendisi...

bu arada efes sanırım messina dan haber bekliyor... bi de o gelirse zaten eyvahlar olsun... messina 1. koçluk teklifi bekliyomuş nba den olmazsa gelirim size demiş efes e okuduğum kadarıyla...

Çevrimdışı MUSTAFA_

severim bartzokas ı... bizde çok iş yapar... ben efes salça olur ona diye düşünüyodum iyi bari olmamışlar...

obradoviç, blatt, efes yeni koç büyük ihtimal isim biri olur, sevmesemde ismi var artık ataman gibi hocalarla yarışmak için gelebilir türkiyeye...

ligin kalitesi avrupa da ilk 3 yapar... tercih sebebi olabilir... e tabi projeninde etkili olması lazım.. rezil olmaya da gelmez..

olmazsa dordevic i alalım.. daha öncede yazdım çok severim agamı.. geleceğin koç u kendisi...

bu arada efes sanırım messina dan haber bekliyor... bi de o gelirse zaten eyvahlar olsun... messina 1. koçluk teklifi bekliyomuş nba den olmazsa gelirim size demiş efes e okuduğum kadarıyla...
Şu an avrupanın en kaliteli ikinci ligiyiz zaten  :tabe: İspanya yı geçmemiz zaten zor  :tabe: En önemlisi bu adam gelirse transferi kendisi yapacak. En çok bu beni mutlu eder  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yigitcan1903

Biz 12 milyon dolar bütçeyi nerden bulmuşuz  :alala:

Çevrimiçi Koa_lAA

tek tahminim koç gurubu ama sombo japan opsiyonu kullanıp bir sene daha sponsorumuz diyede biliyorum...

orası muamma bendede :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu bütçe tamamen sponsor parası  :tabe: Aygaz büyük ihtimalle diyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yigitcan1903

tek tahminim koç gurubu ama sombo japan opsiyonu kullanıp bir sene daha sponsorumuz diyede biliyorum...

Hiç inanasım gelmiyor,her sene çıkıyor bu söylentiler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben de daha belli olmadı diye biliyorum  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu bütçe tamamen sponsor parası  :tabe: Aygaz büyük ihtimalle diyorlar  :tabe:
Ufuk Sarıcadaki problem neydi ki o zaman

Çevrimiçi Koa_lAA

Şu an avrupanın en kaliteli ikinci ligiyiz zaten  :tabe: İspanya yı geçmemiz zaten zor  :tabe: En önemlisi bu adam gelirse transferi kendisi yapacak. En çok bu beni mutlu eder  :)

ispanya rusya türkiye... avrupanın en iyi 3 ligi gibi... aralarındaki rekabet çekişme oynanan oyun dersen bence biz ispanyadan daha iyiyiz son 2-3 senedir...

ispanyada real ve barca dışı pek iyi değil... laboral bu sene biraz zorladı o da şimdi yarıfinal serisinde perişan olmakta...

organizasyon olarak daha iyiler orası doğru... bizim anadoludaki spor salonları özellikle çok kötü.. artık ihtiyacı karşılayamıyor... ligin prestijini çok düşürüyor...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk Sarıcadaki problem neydi ki o zaman
Şu an kesinleşmiş bir şey yok. Koç arıyoruz ve belli bir bütçe oluşturmuşuz. Koç geldikten sonra her şey netleşir. Bekleyip göreceğiz neler olacağını...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yigitcan1903

Şu an kesinleşmiş bir şey yok. Koç arıyoruz ve belli bir bütçe oluşturmuşuz. Koç geldikten sonra her şey netleşir. Bekleyip göreceğiz neler olacağını...
Ben sadece bütçeye dair söz verildiğini,koçların da inanmadığını düşünüyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben sadece bütçeye dair söz verildiğini,koçların da inanmadığını düşünüyorum
İnanmazlarsa gelmezler. Bekleyip görelim. Gelecek koç seneye neler yapacağımızı gösterecek  :ok:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güvendiğim birisi şöyle yazmış:

Metin Sönmez ‏@Metiuw3   19 sa.19 saat önce
Bartzokas isinide kim yazdiriyor merak ediyorum. Yine tercuman sıkıntısı var galiba bir yerlerde!!

Yani bu haberler pek gerçekçi değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yigitcan1903

Güvendiğim birisi şöyle yazmış:

Metin Sönmez ‏@Metiuw3   19 sa.19 saat önce
Bartzokas isinide kim yazdiriyor merak ediyorum. Yine tercuman sıkıntısı var galiba bir yerlerde!!

Yani bu haberler pek gerçekçi değil  :tabe:
Belliydi  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Ufuk Sarıca ile anlaştığımız söyleniyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk Sarıca ile anlaştığımız söyleniyor.
A Spor yine  :money: Bakalım bu sefer tutacak mı  :evillol:

Edit: Haber doğru çıktı  :kop: Güvendiğim kaynak doğrulamış  :D

Metin Sönmez Retweetledi
 Caglar Torun ‏@caglartorun  30 dk.30 dakika önce
Ufuk Sarica - Besiktas. Hayirli olsun..
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2016, 22:50:08 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk Sarıca hayırlı olsun... Transferler belli edecek artık seneye durumumuzu... Yönetim aynı olduğu için pek ümitli değilim açıkçası  :tabe: (Cengiz Üçyürek den bahsediyorum.)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

A Spor yine  :money: Bakalım bu sefer tutacak mı  :evillol:

Edit: Haber doğru çıktı  :kop: Güvendiğim kaynak doğrulamış  :D

Metin Sönmez Retweetledi
 Caglar Torun ‏@caglartorun  30 dk.30 dakika önce
Ufuk Sarica - Besiktas. Hayirli olsun..
Hocanın teklifimizi kabul edeceğini düşünüyordum zaten bakalım transferler nasıl olacak daha doğrusu bütçemiz ne kadar olacak bakalım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kuntz

Ufuk hoca ile anlaşıldıysa önüne ciddi bir bütçe koymuş olmaları lazım. Karşıyaka'dan ayrılma sebebi zaten buydu. Heyecanlandım şimdi.

Çevrimdışı atalay

edit: Ufuk Sarıca haberinde EurohoopsTR'ye güveniyorum.
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2016, 23:19:54 atalay ]