Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 672587 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Eray

@Samet Ç Bobby Brown zaten Çin'deki boşluktan dolayı gelmişti. Gitmesi normal. Lampe de kalburüstü bir takıma gider. Bizim ilk yapacağımız şey koçumuzu alıp, oyunu üstüne kuracağımız 1 numarayı bulmak. Ona göre şekillendirmeliyiz kadroyu bu yıl ama ben yine pek uğraşılacağını düşünmüyorum basketbol şubeyle. Kimsenin umrunda değil gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

@Samet Ç Bobby Brown zaten Çin'deki boşluktan dolayı gelmişti. Gitmesi normal. Lampe de kalburüstü bir takıma gider. Bizim ilk yapacağımız şey koçumuzu alıp, oyunu üstüne kuracağımız 1 numarayı bulmak. Ona göre şekillendirmeliyiz kadroyu bu yıl ama ben yine pek uğraşılacağını düşünmüyorum basketbol şubeyle. Kimsenin umrunda değil gibi.
Bobby Brown olayını biliyorum. Kalması için uğraşılıyordu yıllık 1 milyon Euro istemiş bizimkiler pazarlıkla indirmeye çalışıyordu demek ki olumsuz sonuçlanmış. Ayrıca Bobby büyük bir ihtimal Daçka veya Gs'ye imza atacak. Koç olarak dediğim gibi Mahmuti'yi veya Greenberg'i kakalamaya çalışıyor Cengiz Üçyürek. Yani bu sene de başarısızlıklarla dolu bir basketbol şubesi bizi bekliyor olağanüstü bir durum olmazsa.

Çevrimdışı Eray

Bobby Brown olayını biliyorum. Kalması için uğraşılıyordu yıllık 1 milyon Euro istemiş bizimkiler pazarlıkla indirmeye çalışıyordu demek ki olumsuz sonuçlanmış. Ayrıca Bobby büyük bir ihtimal Daçka veya Gs'ye imza atacak. Koç olarak dediğim gibi Mahmuti'yi veya Greenberg'i kakalamaya çalışıyor Cengiz Üçyürek. Yani bu sene de başarısızlıklarla dolu bir basketbol şubesi bizi bekliyor olağanüstü bir durum olmazsa.
Mahmuti falan gelirse ben geleceğini zannetmem ama sezon başlamadan bitmiş demektir. Zaten ben bu seneden bir şey beklemiyorum Sompo Japan sponsorluğunu devam ettirdi zaten. Bir şeyler olursa gelecek sezon olur gibi. Şu bahsedilen 12.500 kişilik yeni salon yapılsa Akaretler'e, futbol gibi rahatlayabilir basketbol şube de.

Çevrimdışı mylife1903

Mahmuti falan gelirse ben geleceğini zannetmem ama sezon başlamadan bitmiş demektir. Zaten ben bu seneden bir şey beklemiyorum Sompo Japan sponsorluğunu devam ettirdi zaten. Bir şeyler olursa gelecek sezon olur gibi. Şu bahsedilen 12.500 kişilik yeni salon yapılsa Akaretler'e, futbol gibi rahatlayabilir basketbol şube de.
Genc arkadaslar takip ediyor basketbolu soralim, aydinlanalim
Bu 12500 kisilik salonu doldurabilir miyiz?
Akatlar da cok maca gitmistim yeterliydi o zamanlar, simdi neden yeni salon gerekiyor?
Tam senesini hatirlayamiyorum konusunu gecirmistim serdar bilgilinin ilk senesiydi galiba, genc cocuklar ile oynamistik butun sezon, neden tekrarlamiyoruz?
Oktay mahmudi sevdigim bir koc degil, simdi neden sevmiyorsun diye sorsan, hatirlamam ama bence cok para harcarip basari bulamayan birisi, murat didin fena degildir nerelerde o?

Çevrimdışı Eray

Genc arkadaslar takip ediyor basketbolu soralim, aydinlanalim
Bu 12500 kisilik salonu doldurabilir miyiz?
Akatlar da cok maca gitmistim yeterliydi o zamanlar, simdi neden yeni salon gerekiyor?
Tam senesini hatirlayamiyorum konusunu gecirmistim serdar bilgilinin ilk senesiydi galiba, genc cocuklar ile oynamistik butun sezon, neden tekrarlamiyoruz?
Oktay mahmudi sevdigim bir koc degil, simdi neden sevmiyorsun diye sorsan, hatirlamam ama bence cok para harcarip basari bulamayan birisi, murat didin fena degildir nerelerde o?

Abi şuan ülkedeki en lüks ve yeni salon fenerde ama onlar bile lig maçlarında 3-4 bin kişiye oynuyorlar en fazla. Ama tabii Euroleague'de neredeyse 14 bin kişilik salon full doluyor. Bizde de aynı o şekil olur. Avrupa maçlarında dolar ancak lig maçlarında zannetmiyorum öyle 10 bin kişiye oynayacağımızı.
Artısı yine futboldaki gibi gelirler oldukça artacaktır. Tribün sponsorları, ekstra sponsorlar, localar, salon isim hakkı vs. Şuanki Akatlar Arena zaten lise basketbol salonu gibi bize getirisi yok denecek kadar az ve oldukça çağ dışı. Yani böyle bir salona ihtiyacımız var.
Murat Didin nerdedir bilmem ama Oktay Mahmuti senin dediğin gibi elindeki iyi kadrolara rağmen hiçbir zaman büyük bir başarı yakalayamamış bir adam. Ve kazanma alışkanlığı yok. Yani misal şu Obradovic gibi winner karakterde bir koç değil. Zaten her gittiği takımdan yollanması da bu yüzden. Hala 90'lar basketbolu oynatıyor. Bize ilaç olacak kişi Ufuk Sarıca. İnşallah anlaşırsak çok güzel şeyler olur, bu sene olmasa bile seneye.

Çevrimdışı Bishamon

Deron Williams geldiğinde 3.500 kişilik salonu dolduramıyorduk.

Çevrimdışı Eray

Deron Williams geldiğinde 3.500 kişilik salonu dolduramıyorduk.
Basketbol son zamanlarda ülkemizde popülaritesini arttırdı. Artık futbol seyiricisi de sadece futbola bağlı değil basketbola da gidiyor mümkün olduğunca. Şu takıma yeni salon yapılsa Akaretler'e, Euroleague'de maç oynasa, full çeker salon emin ol.

Çevrimdışı Bishamon

7 yaşımdan beri neredeyse tüm maçlara gittim.Nerede oynasak sadece 4-5 maç doldu.Zaten Şampiyonluk senesinde sadece play-off zamanında dolu salon oynadık

Çevrimdışı OrhanAker

Daçka blatt i getirmiş..vay be

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Eray

7 yaşımdan beri neredeyse tüm maçlara gittim.Nerede oynasak sadece 4-5 maç doldu.Zaten Şampiyonluk senesinde sadece play-off zamanında dolu salon oynadık
Zaten şampiyonluk yolunda dolması normal. Öteki türlü zaten dolması ekstra olur. Futbolda bile insanlar şampiyonluk için umut kesildiği zaman maçlara gitmeyi bırakıyor, basketbolda mı gidecekler maçlara? Keşke herkes her maça gitse ama insanlar gitmiyor işte spora teşvik edici şeyler yok çünkü aslında bu derin bir konu burdan tartışırsak sayfalar sürer...

Çevrimdışı Bishamon

Basketbolu her zaman futbola tercih etmişimdir ama ben de son zamanlarda soğudum.

Çevrimdışı Eray

@Bishamon başarısızlık yüzünden insanlar soğudu son zamanlarda ciddi bir düşüş var basketbol şubesinde. Umuyoruz en yakın zamanda futbol gibi basketbol şubesi de düzlüğe çıkacaktır.

Çevrimiçi Koa_lAA

dacka-blatt.. adamlarda para var.. allah bilir kaç milyon euro para verdiler blatt e.. ben avrupaya döneceğini tahmin etmiyodum... geçen senenin nba finalisti takımın koçu sonuçta adam...

işte basketbolda başarı istiyosak böyle bir müesseseyle ortaklık şart gibi.. yoksa para aktaramıyacaz baskete orası belli..

not: blatt ide çok severim... efes de nası başarılı olamadı hala çözemedim... ama çok büyük hocadır.. heleki o rus milli takımıyla yaptıkları.. o çirkef ispanyolları soktuğu durumlar..efsanedir efsane..

Çevrimdışı MUSTAFA_

dacka-blatt.. adamlarda para var.. allah bilir kaç milyon euro para verdiler blatt e.. ben avrupaya döneceğini tahmin etmiyodum... geçen senenin nba finalisti takımın koçu sonuçta adam...

işte basketbolda başarı istiyosak böyle bir müesseseyle ortaklık şart gibi.. yoksa para aktaramıyacaz baskete orası belli..

not: blatt ide çok severim... efes de nası başarılı olamadı hala çözemedim... ama çok büyük hocadır.. heleki o rus milli takımıyla yaptıkları.. o çirkef ispanyolları soktuğu durumlar..efsanedir efsane..
David blatt takıma bir şey vermedi nba de. Takımda Lebron Love ve Kyre vat daha ne olsun. Her sene final oynar bu takım

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Koa_lAA

David blatt takıma bir şey vermedi nba de. Takımda Lebron Love ve Kyre vat daha ne olsun. Her sene final oynar bu takım

kevin love geçen sene sakattı... kyrie irving sadece ilk maçta oynadı final serisinde o da sakattı sürekli geçen sene... bitek king vardı... hernekadar yeter daha ne olsun desekte okadar kolay değil...

blatt inde çok büyük katkısı vardı... kolay değil o kadroları yönetmek fln..

Çevrimdışı MUSTAFA_

kevin love geçen sene sakattı... kyrie irving sadece ilk maçta oynadı final serisinde o da sakattı sürekli geçen sene... bitek king vardı... hernekadar yeter daha ne olsun desekte okadar kolay değil...

blatt inde çok büyük katkısı vardı... kolay değil o kadroları yönetmek fln..
Zaten yönetemediği yani lebron ile anlaşamadığı için kovuldu. Final serisinde de sadece Lebron oynadı takım izledi. Her türlü Blatt etki edemedi. Daha doğrusu Lebron izin vermedi. Bunun için Blatt i gözümüzde o kadar da büyütmeğe yok. Daha önce Efes e de gelmiş başarısız olmuştu. Tek başarısı Macabi ile Euroleague de yakaladığı başarı. Milli takım füzeyinde de Rusya ile avrupa şampiyonluğu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Blatt Avrupa Basketbolu için en büyük koçlardan biri. Efes'te istediği oyuncu topluluğuna sahip değildi. Savunma karakterli takımı bir anda kendi tempolu hücumuna entegre etmeye çalışınca şirazeyi kaydırdı.

Şimdi elinde 30 mil euro bütçe olacağı söyleniyor. İstediği takımı kuracaktır. Obradovic'in bu kez dişli bir rakibi olacak. Euroleague'de de iddialı olmalarını bekliyorum.

Bizim takımla ilgili konuşacak bir şey ise yok her zamanki gibi. Can acıtıcı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Blatt Avrupa Basketbolu için en büyük koçlardan biri. Efes'te istediği oyuncu topluluğuna sahip değildi. Savunma karakterli takımı bir anda kendi tempolu hücumuna entegre etmeye çalışınca şirazeyi kaydırdı.

Şimdi elinde 30 mil euro bütçe olacağı söyleniyor. İstediği takımı kuracaktır. Obradovic'in bu kez dişli bir rakibi olacak. Euroleague'de de iddialı olmalarını bekliyorum.

Bizim takımla ilgili konuşacak bir şey ise yok her zamanki gibi. Can acıtıcı.
Her koç eline böyle bütçe ve iyi oyuncular verince şampiyon yapar en azından iyi oynatır. Önemli olan bir Olympiakos efsanesi oluşturmak

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Her koç eline böyle bütçe ve iyi oyuncular verince şampiyon yapar en azından iyi oynatır. Önemli olan bir Olympiakos efsanesi oluşturmak

Blatt, Avrupa basketbolu için sıradan bir koç değil. Oyun mantığı ile kadro arasında uyumu sağladığında neler yapabildiğini daha önce gösterdi. Maccabi Avrupa'nın en pahalı takımı değildi elindeyken. Kaldı ki Benetton ve Rusya'da oynattığı oyun onu oraya taşıdı.

Oly konusunda haklısın. Bence de mesele o. Ama bu başka bir kulüp temeli, kültürü, oyuncu yetişimi ile ilgili bir şey. Sadece koçla ilgili değil. Oly, Pana gibi takımlar kendi gelenekleri içerisinden doğru koçu da üretebiliyorlar. Daçka hatta Fb ne yaparsa yapsın kaç bütçe ayırırsa ayırsın o seviyede istikrar yakalayamaz. Zaten bütçeler de bir süre sonra getiriyle orantılı olarak düşecek ve sıradanlaşacaklar. 
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2016, 14:14:35 worns ]

Çevrimdışı Ersoy

Şu takımı en azından Play-Off'ta görelim seneye. Ufuk Sarıca da inşallah gelir.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Jeremy pargo haberleri var gayet iyi olur son yıllarda gözden düşmüş biraz ama iyi adam

Çevrimdışı worns

Pargo iş yapar da önce koç bulmak gerekmiyor mu?

Çevrimiçi Samet Ç

Ufuk Sarıca ve Dj Strawberry.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pargo iş yapar da önce koç bulmak gerekmiyor mu?
Basketbolda yönetim değişmiş olabilir ama hala ayı kafada yöneticiler ve menajerler var. Şube için umutlanmak için biraz daha uzun zamana ihtiyacımız var...

Beşiktaş Tarihi
★★★