Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 672605 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı OrhanAker

Ufuk hocaya teklif gitmemiş.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Çağrı tbd sayfası şöyle bir şey paylaşmış bak  :)

Basketbolda seneye Rahmi Koç sponsorluğunda özlenen başarılar hedefleniyor artık. Bütçe tam olarak belli olmasa da hedef şampiyonluk olacak. Mart ayında bir durumda belirtmiştim yeni sezon için düşünülen en ciddi koç "Ufuk Sarıca"..
Ufuk Sarıca'ya teklif bile gitmedi. Sallama haber. Ayrıca Ufuk hoca çok formsuz bu sene gelse bile Ufuk hoca hakkında bayağı bir şüphelerim var.

Çevrimiçi Samet Ç

BasketDergisi ve Eurohoops baya bir uçmuş. Ufuk Sarıca'yı anlarımda yanına da Bobby Dixon'ı yazmışlar. :D

Çevrimiçi Samet Ç

Ayrıca Voleybol şubeleri kapanacakmış büyük bir ihtimalle voleybola harcanan para diğer branşlara dağıtılacak diye bir haber dolaşıyor.

Çevrimiçi Koa_lAA

ufuk sarıca olmuyosa orhun ene ye teklif yapsınlar... kaliteli koçtur başarılı olur iyi bir projeyle..

Çevrimdışı MUSTAFA_

ufuk sarıca olmuyosa orhun ene ye teklif yapsınlar... kaliteli koçtur başarılı olur iyi bir projeyle..
Orhun Ene gelirse seneye de basketbolu izlemeye gerek yok. Bize avrupada da hedefleri olan büyük bir koç lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Koa_lAA

Orhun Ene gelirse seneye de basketbolu izlemeye gerek yok. Bize avrupada da hedefleri olan büyük bir koç lazım  :tabe:

o dediğine para lazım... o da ne bizde nede sponsorda var ;) orhun ene de ısrar edilirse başarılı olur...

yağızer uluğ dan kat ve kat iyidir... bu seneki kadroyu kesinlikle playoff a sokardı mesela... uşak sportif in olduğu yerde bizim olmamamız tamamen koç hatası...

Çevrimdışı MUSTAFA_

o dediğine para lazım... o da ne bizde nede sponsorda var ;) orhun ene de ısrar edilirse başarılı olur...

yağızer uluğ dan kat ve kat iyidir... bu seneki kadroyu kesinlikle playoff a sokardı mesela... uşak sportif in olduğu yerde bizim olmamamız tamamen koç hatası...
Yağızer Hoca ilk defa koçluk yapıyor. Bunun yeri Beşiktaş olmamalıydı  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Koa_lAA

Yağızer Hoca ilk defa koçluk yapıyor. Bunun yeri Beşiktaş olmamalıydı  :money:

ilk defa yapması sorun değil... kimin yanında yardımcı koçluk yaptığı, yani kim tarafından eğitildiği önemli...

bildiğim kadarıyla ergin ataman... ergin ataman bu zamana kadar kimi yetiştirmiş başarılı da bu olsun...

ergin atamanın kendi üst seviye bi koç değilki yetiştirdiği olsun...

üst seviye koç obradoviç(her nekadar fb de koçluk yapsada adam efsane) yetiştirdiği itiudis...

üst seviye koç kim aydın örs... yetiştirdiği oktay mahmudi,ufuk sarıca(oyuncuyken)..

üst seviye koç kim ettore messina -ki adamda kibir yok ergin ataman gibi yada hedefler büyük- gitti nba de bukadar başarılı bir koçken bile popoviç in asistanı oldu... büyük ihtimal popoviç den sonra spurs ü ona emanet edecekler..

sonuç yağızer hoca iyi koç değil maalesef..

Çevrimdışı MUSTAFA_

ilk defa yapması sorun değil... kimin yanında yardımcı koçluk yaptığı, yani kim tarafından eğitildiği önemli...

bildiğim kadarıyla ergin ataman... ergin ataman bu zamana kadar kimi yetiştirmiş başarılı da bu olsun...

ergin atamanın kendi üst seviye bi koç değilki yetiştirdiği olsun...

üst seviye koç obradoviç(her nekadar fb de koçluk yapsada adam efsane) yetiştirdiği itiudis...

üst seviye koç kim aydın örs... yetiştirdiği oktay mahmudi,ufuk sarıca(oyuncuyken)..

üst seviye koç kim ettore messina -ki adamda kibir yok ergin ataman gibi yada hedefler büyük- gitti nba de bukadar başarılı bir koçken bile popoviç in asistanı oldu... büyük ihtimal popoviç den sonra spurs ü ona emanet edecekler..

sonuç yağızer hoca iyi koç değil maalesef..
Ama bir gerçek var yatiştiren hocalar hep yetiştirdiklerinden iyi oldu şimdiye kadar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Koa_lAA

Ama bir gerçek var yatiştiren hocalar hep yetiştirdiklerinden iyi oldu şimdiye kadar  :tabe:

orda birazda yetenek giriyor zaten devreye... yetiştirenler efsane zaten başlıbaşına... geçmek kolay değil..

Çevrimdışı MUSTAFA_

orda birazda yetenek giriyor zaten devreye... yetiştirenler efsane zaten başlıbaşına... geçmek kolay değil..
Beşiktaş bu yetiştiren efsane hocalarla çalışmalı benim dediğim de bu  :tabe: Yoksa şube giderek bataklığa gömülüyor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Koa_lAA

Beşiktaş bu yetiştiren efsane hocalarla çalışmalı benim dediğim de bu  :tabe: Yoksa şube giderek bataklığa gömülüyor...

onlar parasız yere gelmez... istedikleri transferler yapılmazsa durmazlar... adamalrın tarzı farklı...

biz efsane olma potansiyeli olan hoca almalıyız... bu ufuk olur orhun olur djordjevic olur... ama yağızer olmaz... kandemir olmaz... olmuyor yani, olmadı...

Çevrimdışı MUSTAFA_

onlar parasız yere gelmez... istedikleri transferler yapılmazsa durmazlar... adamalrın tarzı farklı...

biz efsane olma potansiyeli olan hoca almalıyız... bu ufuk olur orhun olur djordjevic olur... ama yağızer olmaz... kandemir olmaz... olmuyor yani, olmadı...
İşte o zaman bir yere gelirsin avrupa basketbolunda  :tabe: Yöneticiler ve menajerler transferler hakkında ne kadar az karar verirse o kadar iyi  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kalyoncu

Sompo japan sponsorluğunun opsiyonunu kullanmaya karar vermiş yine hüsran yine hüsran

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Koa_lAA

İşte o zaman bir yere gelirsin avrupa basketbolunda  :tabe: Yöneticiler ve menajerler transferler hakkında ne kadar az karar verirse o kadar iyi  :D
:ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk Sarıca ile ilgilendiğimiz doğrulandı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray

Çok önceden anlaşma sağlandı diye biliyorum ben. Karşıyaka'nın Play-Off'ları beklendi sadece.

Çevrimdışı Yankee

Muhtemelen Hoca gelir gibi. Karşıyaka küçülmeye gideceğini söylemiş.

Önemli olan doğru bütçeyi Ufuk Hoca'ya vermek. Patatesleri toplamasınlar gene.

Çevrimdışı Tolga

Muhtemelen Hoca gelir gibi. Karşıyaka küçülmeye gideceğini söylemiş.

Önemli olan doğru bütçeyi Ufuk Hoca'ya vermek. Patatesleri toplamasınlar gene.
Ufuk Sarıca'nın geleceğini bende düşünüyorum ama önümüzdeki sene bütçe de büyük bir değişim olmayacak o yüzden de başarılı olmasını beklemiyorum.

2017-18 sezonu daha gerçekçi bir hedef gibi duruyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk Sarıca'nın geleceğini bende düşünüyorum ama önümüzdeki sene bütçe de büyük bir değişim olmayacak o yüzden de başarılı olmasını beklemiyorum.

En azından play off görürüz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

En azından play off görürüz.
Play-Off görebiliriz evet. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozgursum

sompo japanin sozlesmesinde 2. sene uzatilirsa 2-3 milyon dolarlik artis olacakti. Ayrica voleybol subesinin kapansiyla kulup de biraz aktarir yani butce bence 4 milyon dolar artar gibi. Ayrica kulube yakin kisileri takip ettigim kadariyla inatla Koc grubundan bir sponsor gelecegini soyluyorlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Bobby Brown ve Maciej Lampe resmi sitedeki listeden çıkarılmış.

Çevrimiçi Samet Ç

Oktay Mahmuti ve Greenberg Allah korusun.