Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 672187 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Tolga

Aslında bizim gördüklerimizi koç da görseydi kazanırdık  :tabe: Engin Atsür bu takımın kriptonitidir. Biraz izleyin anlarsınız  :tabe:
Maalesef takımın kapasitesi de Gs ile kıyaslarsak çok altında.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi 38life

Banvit ve Büyükçekmece maçkarını kazanabilir miyiz? Eğer 2 maçı da kazanırsak Play-off'a kalabiliyoruz.

Hazır hala herşey bizim elimizdeyken şu hocayı kovup yeni birini getirsinler haftaiçi.

Çevrimdışı atalay

Bir tane çizili hücum olmaz mı? Düşük motivasyonlu, yorgun, eksik takım son çeyrekte karakter koyup, biraz tempo yaparak çok rahat maç kazandı. Koç da bizim gibi kenarda izledi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2016, 20:48:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Güçsüz olabilirsin, rezalet bir kadro da kurabilirsin ama şu şartlarda şu mağlubiyeti alamazsın bunun adı rezalettir.

Rakibin 4 gün önce kupa almış sarhoş. Takımdan 5 oyuncu eksik 1 sakat var ve mağlup oluyorsun. Bunun sorumluları koç dahil kim varsa istifa etsinler. Bu kadar olmaz az buz para harcanmadı bu branşa bu sene.

Basketboldan sorumlu yönetici, ceo, koç kim varsa tamamı!

3 çeyrek sabrettim 4. çeyrek rakip düşer de fizikle kazanırız diye adamların ölüsü yetti rezilsiniz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Koç konusunda hep olumlu bakıyordum ama belli ki bu iş Yağızer Uluğ ile olmayacak maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Fakat sıkıntının en büyüğü parkede değil, halen Ergin Ataman'a küfür eden güruhta. Bu bakış açısı ile hiçbir şey olmaz.
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2016, 20:59:13 atalay ]

Çevrimdışı worns

Koçu bir tarafa bırakalım aklı başında, orta vadeli planlamaya sahip bir şube yönetimi oluşturmadan şu anda harcanan parayı bile harcamanın lüzumu yok. Avrupa'nın önde gelen liglerinden birindeyiz ve el yordamıyla kurulan takımların play off'u bile göremeyecek noktalarda gezinip durması sürpriz değil. Branşı ciddiye almayacaksak Lampe'ye filan da gerek yok.

Herşeyin yeni baştan kurulması gerekiyor. Son başarılarımız da takımla değil kişiyle ilgiliydi. Ergin Ataman sayesinde iyi bir kadro, şampiyonluk, eurochallenge gördük. Birde gidip ona küfür etmek abukluğun alası.

Bartzokas'ı kaçırmış olmamıza falan da şu koşullarda üzülmüyorum. Başarılı olacağı süreklilikte bir ortam kuramazdık onla imzalasak bile. Mevcut yönetimin en büyük başarısızlığı basketbol. Yeni yönetimde umarım bir şeyler değişir.

Çevrimdışı Özay

Avrupa'da futbolda belki hiç kazanamayacağımız itibarı rakiplerimiz basketbolda kazandı. Bizim kulüp ciddi anlamda vizyonsuz. Bu sadece Fikret Orman ile alakalı bir şey değil mayası böyle kulübün.

Çevrimdışı Fikret

f.orman ergin ataman'ı yollayarak büyük hata yaptı.
o sezon 3 kupa almıştık.

ergin hocayla yola devam etsek geçtiğimiz 3-4 senede daha kupalar alırdık, futboldaki başarısızlık sırasında taraftarın son bir tutunacağı dal olurdu.
bakın rezil gs futbol takımı ortadayken camiaya güç veren basket takımları var.
biz son 3-4 sene feda derken küçük nesillerin çoğunu kaybettik. şimdi adamlar baskette avrupada kupa aldık vs diye avutacaklar kendini.
-------------
bir sezer öztürk-gökhan süzen parası bile etmezdi ama biz o paraları verdik f.orman'ın arası iyi olduğu erman kunter vs kişilere...

Yağızer Uluğ takımı iyi yönetiyor mu? Şüpheli.
Bizim kulübün önce kafayı değiştirmesi gerekiyor. 15 senedir aynı kafa. Sezon içinde bile oyuncular 3 aylığına gelip gidiyor.

Yap kardeşim uzun yıllı kontratlar. Gelip iyi oynayan oyuncudan da bonservis kazanalım. Yada devam edelim o kişilerle. Al gençleri yap 3-4 sene kontratlar.
Birde kadro kurulumu. Çöp adamlara para yatırmaya bayılıyorlar. Gerekirse dar rotasyon yap ama iş yapacak oyuncu al.
Takım kuruyorsun çember savunacak adamın yok. Guardlar perimeter savunamıyor. Hücumda Engin-Cenk gibi sistem içi skor bulabilecek anca Efes tipi takımlarda 10-15dk süre alıp katkı verecek adamlar var. Diğer amerikalılarda hep boş.
Basketbolun M.Pektemek-Sezer Öztürklerini alıyoruz..
----------------
Bu basket takımı kolay kolay da düzelmez. F.Orman döneminde Samet Aybaba tipi Ahmet KANDEMİR en iyi hocaydı. Kısıtlı bütçeyi harcamayı biliyordu. Adam ligte lider Eurocupta iyi giderken, 3 hafta kötü geçirdi takım 5-6 mağlubiyet geldi ve yollandı.
Kaan Kural dedi Beşiktaş basketbolunun sembol isimlerindendir Ahmet Hoca nasıl böyle vefasızca kovdular demişti. O gün bugündür playoff göremedik herhalde.

Ha olurda GS Ergin Ataman'a bütçe ayarlamazsa atik davranıp teklif yapılmalı.
Ergin Ataman 2-3m euro maaşı net hakediyor.
Onun alıp getireceği 300k dolarlık topçu bizim 1 milyona getireceğimizden daha efektif oynar. Futboldaki M.Gomez-Sosa tipi transferleri baskette çok iyi bilir ve Şenol Güneş gibi oyuncudan max verim alır.
Ergin şansı yoksa da A.Kandemir gibi onun junior'u hocayla devam etmek lazım.
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2016, 22:30:18 Fikret ]

Çevrimdışı Fikret

Takıma büyük bir sponsor, Efes birleşmesi gibi birşey olmazsa yeni basket arenasıyla hiçbirşey düzelmez.
Fener en büyük başarıları yakalıyor ve stadı çok merkezi ve de zengin muhitte. Buna rağmen ben Fenerin baskette zarar ettiğini tahmin ediyorum. Geçen sene büyük Ülker desteğine rağmen zararla kapattılar sanırım.
Unutmayalım ki Fener büyük yatırımına karşılık buldu.
Efes gibi 20m euro harcayıp elin boş dönme ihtimalinde var.
Yani yeni salon yapmakla olmaz bu iş.

Daha o salona talep yok. Önce talep oluşturacak organizasyon yarat.
Düzgün sponsor olsun. Her sene 15 adam gelip 15 gitmesin. ama bunlar zor tabi. 3 yüksek bütçeli takım var ligimizde. efes-daçka-fb. bunların seviyeleri çok üstte maddi olarak.
gs-karşıyaka da çok iyi koçları var. daha iyi koçu bulamazsın Türkiye için.
Bu durumda 6. olmak bile kolay değil aslında. 4 sene önce şampiyonken o treni F.Orman'ın E.Kunter sevdasıyla kaçırmasaydık farklı olurdu. A.Kandemir bile bizi iddialı tutuyordu esasen..
Tek kurtuluş yolu Efesle birleşmek gibi büyük sponsorluktur.
----
Taraftar profili de facia. Ergin Ataman'a ilk gsye gittiği sene küfür ettin tamam eyw. Ama geçti üzerinden kaç sene! Adam kendi taraftarına bile küfür ediyor diye posta koyuyor. Sen niye küfür ediyorsun?
İlk yarı maçta kim atakta olursa olsun marşlar besteler.. Takıma destek ıslıkla alkışla olacakken hep türkü.

Çevrimdışı Yankee

Dün maça gittim. Son çeyrekte 1buçuk dakika geçtikten sonra tahmin ettim zaten kazanamayacağımızı. Arada koç farkı ve kalite farkı çok bariz belli oluyor.

Bu sene gittiğim 2. basket maçı. İlki Efes maçıydı. Onda da kazanmamıza rağmen çok eleştirmiştim özellikle de taraftarı. Futbolda çoğunluğu nasıl iyi bir kitle oluşturduysak baskette de yapmamız lazım. Tek kelimeyle rezalet bi taraftar vardı Sinan Erdem'de.

Ergin Ataman'a hala küfür ediliyo, sahaya çakmaklar atılıyo vs.

Zaten destek kısmına hiç gelmiyorum bile, gelenler + TV başında izleyenler gördü.

Düzgün bir yapılanma olmadığı sürece de bir daha basket maçlarına gitmeme kararı aldım.
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 09:10:12 Yankee ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fakat sıkıntının en büyüğü parkede değil, halen Ergin Ataman'a küfür eden güruhta. Bu bakış açısı ile hiçbir şey olmaz.

Dün maça gittim Ergin Ataman'a küfürler çakmak atmalar vs acayip utandım yemin ediyorum basketboldan anlamayan sadece gelmek için gelen topluluk var salonda kuralları bilmeyen

Bobby Borown a çok iyi savunma yptı Göksenin maç sonuna kadar nefes aldırmadı takımda kaliteli oyuncusu az oluncada kilidi açamadık. zaten rezalet bi son periyot geçirince ortaya bu çıktı.
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 09:25:25 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı cursedofdragon

dün uzun bir süre sonra basket maçımızı izledim çok anlamıyorum basketten ancak 10 sayı öndeyken nasıl yenildik hayret ettim doğrusu.Baskette oldukça kötüyüz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 11:50:00
  • Beşiktaş / Bodrum
f.orman ergin ataman'ı yollayarak büyük hata yaptı.
o sezon 3 kupa almıştık.

ergin hocayla yola devam etsek geçtiğimiz 3-4 senede daha kupalar alırdık, futboldaki başarısızlık sırasında taraftarın son bir tutunacağı dal olurdu.
bakın rezil gs futbol takımı ortadayken camiaya güç veren basket takımları var.
biz son 3-4 sene feda derken küçük nesillerin çoğunu kaybettik. şimdi adamlar baskette avrupada kupa aldık vs diye avutacaklar kendini.
-------------
bir sezer öztürk-gökhan süzen parası bile etmezdi ama biz o paraları verdik f.orman'ın arası iyi olduğu erman kunter vs kişilere...

Yağızer Uluğ takımı iyi yönetiyor mu? Şüpheli.
Bizim kulübün önce kafayı değiştirmesi gerekiyor. 15 senedir aynı kafa. Sezon içinde bile oyuncular 3 aylığına gelip gidiyor.

Yap kardeşim uzun yıllı kontratlar. Gelip iyi oynayan oyuncudan da bonservis kazanalım. Yada devam edelim o kişilerle. Al gençleri yap 3-4 sene kontratlar.
Birde kadro kurulumu. Çöp adamlara para yatırmaya bayılıyorlar. Gerekirse dar rotasyon yap ama iş yapacak oyuncu al.
Takım kuruyorsun çember savunacak adamın yok. Guardlar perimeter savunamıyor. Hücumda Engin-Cenk gibi sistem içi skor bulabilecek anca Efes tipi takımlarda 10-15dk süre alıp katkı verecek adamlar var. Diğer amerikalılarda hep boş.
Basketbolun M.Pektemek-Sezer Öztürklerini alıyoruz..
----------------
Bu basket takımı kolay kolay da düzelmez. F.Orman döneminde Samet Aybaba tipi Ahmet KANDEMİR en iyi hocaydı. Kısıtlı bütçeyi harcamayı biliyordu. Adam ligte lider Eurocupta iyi giderken, 3 hafta kötü geçirdi takım 5-6 mağlubiyet geldi ve yollandı.
Kaan Kural dedi Beşiktaş basketbolunun sembol isimlerindendir Ahmet Hoca nasıl böyle vefasızca kovdular demişti. O gün bugündür playoff göremedik herhalde.

Ha olurda GS Ergin Ataman'a bütçe ayarlamazsa atik davranıp teklif yapılmalı.
Ergin Ataman 2-3m euro maaşı net hakediyor.
Onun alıp getireceği 300k dolarlık topçu bizim 1 milyona getireceğimizden daha efektif oynar. Futboldaki M.Gomez-Sosa tipi transferleri baskette çok iyi bilir ve Şenol Güneş gibi oyuncudan max verim alır.
Ergin şansı yoksa da A.Kandemir gibi onun junior'u hocayla devam etmek lazım.

Hala doğru anlaşılmayan bir konu var. Fikret Orman göndermedi Ergin Ataman'ı. Ergin Ataman henüz biz Efes ile oynuyorken anlaştı Galatasaray ile.

Sponsor bulmamızı bekle dediler beklemem dedi ertesi gün imza attı zaferimizi de gölgeledi. Kendince haklı sebepleri vardır profesyoneldir ancak biz de taraftarız. 'Yeterince' adamlık göstermedi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Koa_lAA

basketbol a yerli hoca olmaz bu vakitten sonra...

svetislav pesic, bartzokas, djordjevic (ki favorim bu abimizdir... oyunculuk yıllarında da efsanemdi şimdide o yolda ilerliyor koç olarak..)

bu adamlardan birine sponsor desteğiyle sunacaksın projeyi, bütçeyi, organizasyonu... sonra yaslanıp arkana izliceksin maçları...

avrupa basketbolunda uzun süreli kontratlar olmamakta zaten.. en fazla 2 sene tutabiliyosun genelde bi adamı türkiyede maalesef... parlarsa gider hemen..

Çevrimdışı Anıl

Hala doğru anlaşılmayan bir konu var. Fikret Orman göndermedi Ergin Ataman'ı. Ergin Ataman henüz biz Efes ile oynuyorken anlaştı Galatasaray ile.

Sponsor bulmamızı bekle dediler beklemem dedi ertesi gün imza attı zaferimizi de gölgeledi. Kendince haklı sebepleri vardır profesyoneldir ancak biz de taraftarız. 'Yeterince' adamlık göstermedi.
Ve bunlara rağmen Ergin Ataman geri gelsin diyosun ya, pes @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 12:30:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Ve bunlara rağmen Ergin Ataman geri gelsin diyosun ya, pes @Çağrı

Geri gelsin, unutulur kupalarla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2016, 17:44:35 atalay ]

Çevrimdışı Yankee

Ataman'ın hiçbir suçu yok. Şu yalanlara inanmayı bırakın artık.

Bence de suçu yok. Ama bu kadar küfür yediği, kaç senedir protestoların dozunu nirvanaya çıkartan taraftarın olduğu bir takıma döner mi ?

Dönmez.  :D

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2016, 17:44:22 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar uzak kaldigim icin bilemiyorum sacma bir-iki soru soracagim simdi

Akatlar spor salonu ne durumda?
Biz maclari neden sinan erdemde oynuyoruz?
Semtin icinde suleyman seba spor salonu vardi durumu nedir?

Kulup bir spor salonu yapacak bu isin kokusu cikmaya basladi, bu spor salonu yapilirken sehrin en kupon arazilerinde bulunun spor tesislerimiz ne olacak?

Neden dogru duzgun bir basketbol altyapisi kurul muyor?

Çevrimdışı Yankee

Geri dönmesini beklemiyorum, istemiyorum. Fakat bu adamı suçlu görüp nefret besleyenlerin; süreci berbat bir şekilde yöneten, zirvedeyken hedef küçültüp 4 yıl boyunca hiçbir organizasyon yada güçlü bir hedef belirleyemeyen, 20 küsur yıldır play-off yapan takımı play-off dışı bırakan, kulübün potansiyelinden habersiz yöneticilerine karşı şu tepkinin 10'da 1'ini verememesini izah edemiyorum.   

Klasik taraftar piskolojisi. Sebebin kökenine yönelmekten ziyade günübirlik mazeret bulma, bozulan güzel şeyi tek kişinin üstüne yıkma. (Genel türk mantalitesi)

Basketbolda oturtulan sistemin, doğru yapılanmanın ve düzgün sponsorların meyvesini Fenerbahçe topluyor 2 senedir. Karşıyaka keza.. Fenerbahçe'ye oranla düşük bütçeye sahip olmasına rağmen her zaman kendisinden söz ettirebiliyor.

Velhasılıkelam çokta zor işler değil, biraz emek vermek gerekiyor. @atalay

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ergin Ataman ın kulübe tekrar döneceğini sanmam. Biz bu saatten sonra başarıya aç yabamcı bir koç aramaya ve şu yönetici (?)lerin bir an önce gitmesine bakmamız lazım. Geçen Vodafone Arena da maçta gördüm tepem attı. Adam o derece bıktırdı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetx

şaka maka yanlış bilmiyorsam avrupada kupa kaldırdığımız tek branş basketbol (balkan kupası vs saymıyorum), o yüzden salondan önce çok iyi sponsor bulmalı yönetim.
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2016, 16:11:47 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum