Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

autopsy ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 670529 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu organizasyon için de iyi bir sponsor şart gözüküyor.
Organizasyon deyince zaten sponsorda giriyor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Dün akşam Beşiktaş tarihinin yüz karası bir maç oynandı.

Basketbol takımı yenilmek için oynadı, Culpepper harici kimsenin umurunda değildi. Hele o Muratcan falan, acıyorum hallerine...

Ahmet Kandemir giderken daha kötüsü gelmez diyorduk Dietmann geldi, o gitti Yağızer Uluğ geldi.

Bu ivme devam ederse iki seneye alt lige düşer bu takım.

Beşiktaş formasının renklilerin karşısında bu durumlara düşmesi benim canımı acıtıyor.

Yönetenlerin, sorumluluların yüzleri hiç kızarmıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 18:40:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arena projesi başlamadan bu iş olmayacak. Ama çok kızıyorum şuan ciddi bütçe ayrılıyor basketbola üstümüzdeki birçok takımdan iyi bütçemiz sonuç rezalet.

Seneye bu takımdan 1-2 oyuncu dışında kimse kalmamalı Ufuk Sarıca gelsin sıfırdan kursun kadrosunu futboldaki gibi 2-3 yıllık bir planlama olsun üstüne koya koya gidelim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Arena projesi başlamadan bu iş olmayacak. Ama çok kızıyorum şuan ciddi bütçe ayrılıyor basketbola üstümüzdeki birçok takımdan iyi bütçemiz sonuç rezalet.

Seneye bu takımdan 1-2 oyuncu dışında kimse kalmamalı Ufuk Sarıca gelsin sıfırdan kursun kadrosunu futboldaki gibi 2-3 yıllık bir planlama olsun üstüne koya koya gidelim.
Allahına kurban abi, İzmir'de oturduğum'dan gidiyorum maçlara Ufuk Sarıca tam bizlik, içim gidiyor bizde olmadığı için.Dediğin gibi plansız projesiz boşa harcanmış onca para, İnşallah sezon sonu Sarıca gelir de dertler biter.

Çevrimdışı MUSTAFA_

5 milyon dolar hiç oldu bu sene de. Basketbol şubesi tarihinin en pahalı 4. kadrosu. Sonuç ligde kalmaya oynuyoruz. Birileri cebini iyi dolduruyor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Çare Ergin ATAMAN.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çare Ergin ATAMAN.
İşte bunu yazma. Bizi bırakıp giden adamı tekrar isteme. Zaten tekrar gelmesi imkansız. Gelirse de taraftarını küstürür yönetim. Adama kaç senedir Paraman diye ıslıklıyor bu tarafatar...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı aykut.celenk

Başkanın artık Basketbol takımının üzerine yoğunlaşma zamanı geldi.

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Kadın basket takımı fark yedi bugün. Playoff falan yalan olur.

Çevrimdışı Paletli Vinç

Kadın basket takımımızın koçu ömer buharalı taraftarla kavga etmiş hiç Beşiktaş'a yakışan bir durum değil şubenin haline bakın polis taraftarla koçu ayırıyor.Başkanın bundan haberi bile yoktur belkide bu kadar başı boş bırakılır mı bir branş yazık çok yazık.

Çevrimdışı atalay

Kadın takımında koç taraftara saldırıyor; erkek takımının oyuncusu ezeli rakibinin taraftarını övüp, video paylaşıyor. Şube o kadar hedefsiz, başıboş yönetiliyor ki... Yazık!

Çevrimdışı Tolga

Basket takımından uzun bir süre beklentim yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Basket takımından uzun bir süre beklentim yok.

seneye olsun :)

Çevrimdışı ALDENYX

Kadın takımında koç taraftara saldırıyor; erkek takımının oyuncusu ezeli rakibinin taraftarını övüp, video paylaşıyor. Şube o kadar hedefsiz, başıboş yönetiliyor ki... Yazık!

BOSVERMİSLİK VAR :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı can1903

İşte bunu yazma. Bizi bırakıp giden adamı tekrar isteme. Zaten tekrar gelmesi imkansız. Gelirse de taraftarını küstürür yönetim. Adama kaç senedir Paraman diye ıslıklıyor bu tarafatar...
Biraz da bizim suçumuz var be.. Ne bileyim eski günler geldi aklıma..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Erik Murphy- Culpepper olayı nedir?

Çevrimdışı Tolga

seneye olsun :)
Salon yapılmadan ciddi anlamda basketbola yatırım yapılacağını düşünmüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yöneticilerden ses çıkmaması baya düşündürücü. Taraftarın gözünde iyice bitirdiler kendilerini. Biri yazmıştı sosyal medyada. Rakiplerimiz avrupada başarıyı hedeflerken biz ligden düşmemeyi hedefliyoruz. İşte sorun bu. Ekonomik durumumuz derseniz artık düzlüğe de çıkıyoruz stat ile beraber. Artık üvey evlat gibi şubeye davranacak bahaneleri de kalmadı. Bundan sonra yatırım yapmak zorundalar. Ama lütfen artık basketbolu bilen kişiler şubeye getirilsin. Şubeyi menejerler değil basketboldan anlayan profesyöneller yönetmeli.
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2016, 08:18:21 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Ahmet Kandemir gönderildiğinde hoca değişikliğinin bir işe yaramayacağını yazmıştım. Sonuç ortada,,

Çevrimdışı ilhan mansız

Dietmann gönderildiğinde de hoca değişikliğinin bir işe yaramayacağını yazmıştım

Çevrimdışı onder23

Sene başında bir ara adı bizimlede anılan mike James laboral real Madrid maçında çılgın bir 3. Çeyrek oynadı 18 sayı bir çeyrekte

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Paletli Vinç

Ömer buharalı istifa etmiş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ömer buharalı istifa etmiş.
Asıl etmesi gerekenler hala duruyor. Koç istifa ediyor. Değişen bir şey olmaz yine...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atarak kazandığımız savunmamızın berbat olduğu bir maç daha  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boby Brown & Rany Culpepper

Beşiktaş Tarihi
★★★