Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

autopsy ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 670258 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı onder23

Takım düştü oyundan

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nate Wolters'ın sözleşmesi feshedilmiş. Bir türlü yapamadığımız yeni transfer de guard olur  artık.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Sezon başında Beşiktaş Sompo Japan Takımımız'ın kadrosuna katılan Birleşik Amerikalı basketbolcu Nate Wolters ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Nate Wolters'a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.

BJK Basketbol Şubesi

Çevrimdışı Koa_lAA

Sezon başında Beşiktaş Sompo Japan Takımımız'ın kadrosuna katılan Birleşik Amerikalı basketbolcu Nate Wolters ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Nate Wolters'a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.

BJK Basketbol Şubesi

iyi olmuş... ben senelerdir bukadar savunma zaafı olan bir 1 numara görmemiştim... bi insan hiçmi savunma yapmaz.. yapamıyor değil yapmıyor..

umarım biraz daha skorerden ziyade yaratıcı, oyunu kontrol edebilen bir 1 numara alırlar..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene basketboldan soğudum. Nedeni kadronun çok uyumsuz olması. Çoğu zaman ne oynadığımız belli olmuyor. Çok spontane oynuyoruz. Seneye inşallah değişir. Bu sene umudum kalmadı zaten.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

ya yağızer uluğ kötü bir koç.. ya oyuncular çok kötü... ya da ikisi birden...

yani bi maçta bakıyosun önemli bir top..son dakkalar... mola alıyo koç oyun çiziyor.. tak topu daha kenardan çıkarırken kaybediliyo.. yada hocanın çizdiğiyle alakasız bi atışa gidiliyo falan..

genel itibariylede bildiin sokak basketbolu tadında oynuyoruz.. ya da eski nba takımalrı gibi..

gelen şut atıyor..gelen şut atıyor.. girerse sorun yok - ki nba dekiler sokuyor bu topları fark orda zaten- girmezse maçı veriyoruz...

cenk savunma yapamaz, atsür yapamaz, wolters yapamaz, bi darden bazen gençlik ayarlarına dönüp yapıyor okadar... bukadar dış savunma kötü olunca zaten film kopuyor..

kadro kimyası felaket kötü takımda...

Çevrimdışı MUSTAFA_

ya yağızer uluğ kötü bir koç.. ya oyuncular çok kötü... ya da ikisi birden...

yani bi maçta bakıyosun önemli bir top..son dakkalar... mola alıyo koç oyun çiziyor.. tak topu daha kenardan çıkarırken kaybediliyo.. yada hocanın çizdiğiyle alakasız bi atışa gidiliyo falan..

genel itibariylede bildiin sokak basketbolu tadında oynuyoruz.. ya da eski nba takımalrı gibi..

gelen şut atıyor..gelen şut atıyor.. girerse sorun yok - ki nba dekiler sokuyor bu topları fark orda zaten- girmezse maçı veriyoruz...

cenk savunma yapamaz, atsür yapamaz, wolters yapamaz, bi darden bazen gençlik ayarlarına dönüp yapıyor okadar... bukadar dış savunma kötü olunca zaten film kopuyor..

kadro kimyası felaket kötü takımda...
Bu yüzden bu seneyi klozete atıp sifon çektik resmen. Bunca yıldır izliyorum. Her sene bir önceki seneyi arar olduk. Artık istesem de dayanamıyorum kapatıyorum maçları. Bu kadar da olmaz diyorum. Sonra başka bahara diyip her sene yaptığım gibi seneye olacak diyip kendimi avutuyorum çocuk gibi... inşallah düzelecek şube bizde göreceğiz...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nate Wolters’ın sözleşmesini feshetmesinin ardından oyun kurucu arayışına giren Beşiktaş Sompo Japan’ın transfer listesinin ilk sırasında geçtiğimiz sezon da gündeminde olan Bobby Brown var!

EuroHoops.net’in haberine göre Beşiktaş Sompo Japan’ın hedefinde Amerikalı oyun kurucu Bobby Brown var. Bu sezonu Çin Ligi ekiplerinden Shenzhen Leopards’ta geçiren Bobby Brown, maç başına 29.1 sayı, 4.6 ribaunt, 6.3 asist ortalamaları ile oynuyordu.

EuroHoops kaynaklarına göre Bobby Brown, sözleşmesini uzatmasına rağmen gelecek sezon Çin’de oynamak istemiyor. Çin ekibiyle yollarının ayrılması konusunda anlaşan Amerikalı oyuncu çıkış belgelerini bekliyor. Beşiktaş Sompo Japan’dan ciddi bir teklif alan Brown, bu teklife sıcak baksa da henüz son kararını vermiş değil.

O kadar eksik varki bu bile beni heyecanlandıramadı...

NOT: Bilmeyenler için Euroleague seviyesinde, skorer, üçlük yüzdesi uzak mesafeden bile yüksek olan yıldız bir oyuncudur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Bir daha ki senenin kadrosu kuruluyor. Büyük bir ihtimalle sponsorumuz da Aygaz olacak. Eğer Bobby Brown'u alırsak seneye mutlaka yanına da Gavel veya Strelnieks gibi 1-2 oynayabilip oyunu yönlendirebilen bir oyuncuda almamız gerekiyor. Bu sene geçti artık seneye mutlaka amatör branşlarda belli bir seviye atlamalıyız çok geride kaldık çünkü. Bu arada yeni salonumuz Mercedes Benz Arena baz alınarak yapılacak büyük bir ihtimal başkan salonu gezmeye gitmiş.  :) Birde profil resmimde ki adamı alabilsek keşke. Hamilton'ın yerine.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir daha ki senenin kadrosu kuruluyor. Büyük bir ihtimalle sponsorumuz da Aygaz olacak. Eğer Bobby Brown'u alırsak seneye mutlaka yanına da Gavel veya Strelnieks gibi 1-2 oynayabilip oyunu yönlendirebilen bir oyuncuda almamız gerekiyor. Bu sene geçti artık seneye mutlaka amatör branşlarda belli bir seviye atlamalıyız çok geride kaldık çünkü. Bu arada yeni salonumuz Mercedes Benz Arena baz alınarak yapılacak büyük bir ihtimal başkan salonu gezmeye gitmiş.  :) Birde profil resmimde ki adamı alabilsek keşke. Hamilton'ın yerine.
Artık gereken yapılmalı. Basketbol sevdalılarını salonlara doldurmak lazım. Her sene sıfırdan yapılanmadığımız,üstüne koyarak gittiğimiz zaman bu iş olmuştur. Ama daha 2 seneden fazla kalan oyuncu görülmedi şubede. Bu sene hiç oldu seneye hiç olmasın artık. Senelik planlar yerine en azından 3-4 yıllık planlar yapılmalı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

yine şutör guard peşine düşmüşüz...

bence bu tarz 1 numara yerine set oyunu oynayabilecek birini almamız lazım.. asist özelliği ön plana çıkan biri..

mesela ricky hickman tarzı... takımı oynatan biri lazım.. engin çok yetersiz o konuda.. kalpaper zaten öyle bi oyuncu hiç olmadı..

lampe, hamilton, elonu ya hatta cenk e pozisyon hazırlayacak biri lazım..

ah kartal özmızrak ah... bu adam bile yapabilirdi bunları ama işte ne oldum delisi oldu sanırım...

Çevrimdışı ALDENYX

Çinde 29 sayı ortalamayla oynamış çinde bir maçta 74 sayı atmıs ve fenere eurolig macında 41 sayı atmıstı  ihtiyacımız var böle skorer oyunculara...bu oyuncunun etrafında takım kurulabilir...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nate Wolters’ın ayrılığından sonra oyun kurucu takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş Sompo Japan, David Pick’in haberine göre 2013 Euroleague sayı kralı Bobby Brown ile sözleşme imzaladı!

Bu sezo Çin Ligi’nde 37 maça çıkan Bobby Brown, 41,3 dakika sahada kaldı ve 29,2 sayı, 6,2 asist ortalamaları tutturdu.

David Pick’e yapmış olduğu açıklamada bu akşam Fenerbahçe karşısında forma giyeceğini söyleyen yeni transferimiz Bobby Brown, sezonun geri kalanında 6 numaralı formayı terletecek.

Kaynak: KartalBasket.org

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Boby Brown gelmiş sıra profil resmimdeki adamda Quincy Miller birde Eli Holman veya Othello'yu alırsak yeme de yanında yat.  :halay:

Çevrimdışı onder23

Boby brown gelmiş vay vay vay inşallah seneye sağlam bir kadro kurulur heyecanlı basket maçlarımızı özledim vallaha  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Bobby Brown'ın şikecilere 41 sayı attığı maçı seyretmiştim gerçekten büyük bir şutör. O sezon zaten euroleague'de sayı kralı olmuş. Nate Wolters'ın sağı solu belli olmuyordu, yerine Bobby Brown gibi bir skorerin gelmesine sevindim.  :claps:
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı ALDENYX

Bobby Brown'ın şikecilere 41 sayı attığı maçı seyretmiştim gerçekten büyük bir şutör. O sezon zaten euroleague'de sayı kralı olmuş. Nate Wolters'ın sağı solu belli olmuyordu, yerine Bobby Brown gibi bir skorerin gelmesine sevindim.  :claps:
Nate Wolters’ın ayrılığından sonra oyun kurucu takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş Sompo Japan, David Pick’in haberine göre 2013 Euroleague sayı kralı Bobby Brown ile sözleşme imzaladı!

Bu sezo Çin Ligi’nde 37 maça çıkan Bobby Brown, 41,3 dakika sahada kaldı ve 29,2 sayı, 6,2 asist ortalamaları tutturdu.

David Pick’e yapmış olduğu açıklamada bu akşam Fenerbahçe karşısında forma giyeceğini söyleyen yeni transferimiz Bobby Brown, sezonun geri kalanında 6 numaralı formayı terletecek.

Kaynak: KartalBasket.org

şu bizim 4 kupalı seneden sonra en hoşuma giden transfer oldu... adam şutör ama asisti oyun kurması da çok baskındır..şutör bilinmesinin en önemli sebebi çok yüzdeli atması 6 atışş yapiyorsa 4 garanti .... ben onu peter naumoskiye benzetiyorum...tabi birazdaha hızlısı..o zamanlar 30 sn di hücüm süreleri.. :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

şu bizim 4 kupalı seneden sonra en hoşuma giden transfer oldu... adam şutör ama asisti oyun kurması da çok baskındır..şutör bilinmesinin en önemli sebebi çok yüzdeli atması 6 atışş yapiyorsa 4 garanti .... ben onu peter naumoskiye benzetiyorum...tabi birazdaha hızlısı..o zamanlar 30 sn di hücüm süreleri.. :)
Ama eskisi kadar genç değil bundan dolayı biraz çekinmiyor değilim. Ama Boby Brown bizim alabileceğimiz en iyi skorer. Büyük ihtimalle seneye onun üstüne kadro kuracağız

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

ilk çeyrek 26-14...takım defansın d si ile mücadele ediyor culpepırda en iyi oyununu oynuyor.. :)

Çevrimdışı ALDENYX

lampede sezonun en kötümaçini bu maç çıkartacaği çıktı... olmadığıkadar hücüm rbandu veriyoruz...  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

lampede sezonun en kötümaçini bu maç çıkartacaği çıktı... olmadığıkadar hücüm rbandu veriyoruz...  :)
Bu takım tarihimizin en pahaşı 4. takımıymış Kuranlar basketbolun B sinden anlamıyor. Yönetime yakın birinin dediğine göre takımdaki oyuncular antreman yapmayı sevmiyorlarmış. Bu çok belli oluyor. Büyük ihtimalle seneye Boby i tutup sıfırdan kadro kuracağız. Bana kalırsa koç da gider.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Halanın oğlunu...
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tüm basketbol  yönetimi sene başından beri dönüp eski sayfaları okursanız eleştiriyoruz. Beşiktaş ı kimsenin bu hale getirmeye hakkı yok. Bu kadroyu kuran hatasının arkasında durmalı ve gerekeni yapmalı...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Yağızer istifa, hakan özköse istifa.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı RQ7_351903