Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 667574 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimiçi Samet Ç

Murphy gönderilecekmiş. Yerine alacağımız adam mutlaka Derick Brown veya Kenny Gabriel tarzı bir oyuncu olmalı.
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 19:43:55 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Murphy gönderilecekmiş. Yerine alacağımız adam mutlaka Derick Brown veya Kenny Gabriel tarzı bir oyuncu olmalı.
Yerine alacağımız oyuncu mutlaka atletik bir oyuncu olmalı Şu an en büyük eksikliğimiz atletizm

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı TØLGA

atletizmi ön planda olan bir adam olur muhtemelen zaten

bu arada kartal 500 bin tl karşılığında daçkaya gidiyormuş sözleşme önümüzdeki sezondan itibaren geçerliymiş

bu sezon kiralanıyomuş bir takıma
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

''Son yabancı hakkı içinde Jamont Gordon bizden tekrar süre istedi. Olma ihtimali halen var. Dj Kennedy içinde oyuncu gelmeye hazır ama bu seferde kulübü bırakmıyor. İkisinden biri daha gelecek gibi.''

bu epey ilginç olucak işte kısa transferi yapıcaz anlşılan bu dj kennedyi tanıyan varmı iyi adam diyorlar ama ben tanımıyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

https://twitter.com/BilgiKartali/status/673913386464321537

bu arada lampe dönmüş ilk galibiyetimiz hayırlı olsun  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Kısa alınacaksa kesinlikle Donta Smith olmalı. Dört numara da oynar.

Çevrimdışı TØLGA

Kısa alınacaksa kesinlikle Donta Smith olmalı. Dört numara da oynar.
yoklamışlardır diye düşünüyorum DJ kennedy bile olmuyordu istediği para çoktu bizim fiyatlara düşmüş heralde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

yoklamışlardır diye düşünüyorum DJ kennedy bile olmuyordu istediği para çoktu bizim fiyatlara düşmüş heralde
Jamont Gordan yerine  Dj Kennedy daha iyi bana göre Şutu daha keskin hem de içeri dah iyi drive ediyor

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Jamont Gordan yerine  Dj Kennedy daha iyi bana göre Şutu daha keskin hem de içeri dah iyi drive ediyor
valla ben şuan da müdafası nasıl topa baskısı nasıl diye bakarım ama sakatlığından dolayı dj daha ön planda tabi benim içinde  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

https://twitter.com/BjkBasket/status/673950831205416960

kadın basketbol takımınada geldi transfer
bu arada güzel bir abla transfer etmişiz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bu transfer ile kadın takımının kısa bölgesini rahatlatmış olduk biraz chappy falan hiç dinlenemiyordu

grisheva yerine de abdli bir uzun düşünülüyor galiba iyi olur pek katkı alamadık kendisinden
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu transfer ile kadın takımının kısa bölgesini rahatlatmış olduk biraz chappy falan hiç dinlenemiyordu

grisheva yerine de abdli bir uzun düşünülüyor galiba iyi olur pek katkı alamadık kendisinden
Katkının k sini göremedik İzlediğim tüm maçlarda kenardan gelip top kayıpları ve saçma sapan şutları ile beni deli ediyordu Gidecekse çok sevinirim

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Raandy ohohoaohaohaha
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu arada güzel bir abla transfer etmişiz  :biggrinking:
Twitter daki yorum on numaraydı Viyana yı yeniden fethettik

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

yeni transferimizin geçen seneki performansıyla iyi geceler hepinize smaçlarından bol bol görmek isterim  :biggrinking: :biggrinking:

www.youtube.com/watch?v=SiyNoMr5Oyg&feature=youtu.be
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yeni transferimizin geçen seneki performansıyla iyi geceler hepinize smaçlarından bol bol görmek isterim  :biggrinking: :biggrinking:

www.youtube.com/watch?v=SiyNoMr5Oyg&feature=youtu.be
Havada yürüyor değişik bi adam benden 2  cm kısa adam ölümüne smaç vuruyor , şutuda var. Benim beğendiğim tarz oyuncu.

Çevrimdışı TØLGA

Havada yürüyor değişik bi adam benden 2  cm kısa adam ölümüne smaç vuruyor , şutuda var. Benim beğendiğim tarz oyuncu.

@ONUR KOLCU  abi sen bunu gördünmü asıl vücudunu öne atarak hız alıyor bi değişik  :biggrinking:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

https://twitter.com/BJK_Basketbol/status/674195287548796928

hayırlı olsun kadın basketbol maçlarını kaçırmam artık  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@ONUR KOLCU  abi sen bunu gördünmü asıl vücudunu öne atarak hız alıyor bi değişik  :biggrinking:

@TØLGA bunu gördüm bide yine antreman sahasında topu sektirip bi adamın üzerinden vuruyor manyağın teki inşallah katkı verir takıma.

Çevrimdışı TØLGA

@TØLGA bunu gördüm bide yine antreman sahasında topu sektirip bi adamın üzerinden vuruyor manyağın teki inşallah katkı verir takıma.
onuda gördüm abi inşallah bakalım  yarın olaj maçında izleriz muhtemelen
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

onuda gördüm abi inşallah bakalım  yarın olaj maçında izleriz muhtemelen

aynen yarın oynar izleriz bakalım en azından tam performans olmasada fikir verir.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK