Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 667394 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı TØLGA

tek kurşunumuz kaldı transfer için bakalım :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı LuceGel

skorer abi bu adam pek fazla bekleme öyle işler maçın sıkıştığı anda kendi şutunu yaratcak adam bu

son topu kimin eline vericeğimizi şaşırıyorduk bu adama vericez işte
Yeni El Amin reis.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı can1903

tek kurşunumuz kaldı transfer için bakalım :D
Darden mi gidicek acaba Murphy mi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

Darden mi gidicek acaba Murphy mi
erken daha acele etmezler o iş için son hakkımız olduğu için ama murphy diyolar bekleyelim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Kaan Kural Randy'nin smaçlarına ne cevap verecek acabaa
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

Kaan Kural Randy'nin smaçlarına ne cevap verecek acabaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı TØLGA

İnanılmaz yav hooooohooaohahaa
değişik şeylere hazırla kendin lol maçlarınıda anlatıyor ordan alışığım ben  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Neden Murphy yaben nedense Dardenı sevmiyorum

Çevrimdışı TØLGA

Neden Murphy yaben nedense Dardenı sevmiyorum
belli olmaz o işler bi dur bakalım nereye takviye yapılacağına göre değişir o isimde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2015, 17:34:22 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

değişik şeylere hazırla kendin lol maçlarınıda anlatıyor ordan alışığım ben  :biggrinking:
Lolü çok iyi yorumluyor ama  :kop: Adam sayılı yorumculardan  :biggrinking:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/yigitkoc_/status/673525633385918464
Bence seçimimiz doğru  :tabe: Atletizm istiyoruz takımda ve aldığımız adamda istediğimizden fazlası var  :evillol: Cliff Hammonds aldığımız oyuncu kadar atletik değil sadece ceza şutları ve Wlters gibi stop jump shot üstünden şutları ile tanınan bir oyuncu  :tabe: Ancak savunma bakımından kıyaslarsak Hammonds bir adım önde  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Culpepper Boby Dixon'un smaç basan versiyonu. Lakin aradığımız oyuncu değil savunması zayıf son kiki transferimizi yaparken önceliğimiz savunma yönü iyi olan oyuncular olmalıydı. Her neyse en azından seneye Wolters ve Culpepper'ı kadroda tutarsak yıllar sonra guard rotasyonumuz üst düzey bir duruma gelmiş olacak. Wolters - Engin - Culpepper rotasyonu ligin açık ara en iyi guard rotasyonu.

Ben şimdiden bir daha ki seneyi düşünüyorum.

Seneye yabancılardan Wolters, Culpepper, Lampe'yi tutup sağlam 2-3 ve 5 beş numara alırsak belli bir seviyeye geliriz. Türklerden ise Cenk, Engin ve Enes'in dışında hiç kimse takımda tutulmamalı.

Seneye inşallah şöyle bir kadro kurarız da yeniden o dört kupalı günlerimize döneriz.

Pg : Wolters - Culpepper - Engin

Sg : Seibutis - Enes Taşkıran

Sf : Tyler Honeycutt - Cenk Akyol

Pf : Lampe - Ersin Dağlı

C : Othello Hunter - Oğuz Savaş

Ve dört kupalı bir sezon daha.  :)

Not: Bu Othello Hunter'ı öyle ya da böyle şu takıma transfer ettireceğim kurtuluşu yok.  :D
[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2015, 21:46:08 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Culpepper Boby Dixon'un smaç basan versiyonu. Lakin aradığımız oyuncu değil savunması zayıf son kiki transferimizi yaparken önceliğimiz savunma yönü iyi olan oyuncular olmalıydı. Her neyse en azından seneye Wolters ve Culpepper'ı kadroda tutarsak yıllar sonra guard rotasyonumuz üst düzey bir duruma gelmiş olacak. Wolters - Engin - Culpepper rotasyonu ligin açık ara en iyi guard rotasyonu.

Ben şimdiden bir daha ki seneyi düşünüyorum.

Seneye yabancılardan Wolters, Culpepper, Lampe'yi tutup sağlam 2-3 ve 5 beş numara alırsak belli bir seviyeye geliriz. Türklerden ise Cenk, Engin ve Enes'in dışında hiç kimse takımda tutulmamalı.

Seneye inşallah şöyle bir kadro kurarız da yeniden o dört kupalı günlerimize döneriz.

Pg : Wolters - Culpepper - Engin

Sg : Seibutis - Enes Taşkıran

Sf : Tyler Honeycutt - Cenk Akyol

Pf : Lampe - Ersin Dağlı

C : Othello Hunter - Oğuz Savaş

Ve dört kupalı bir sezon daha.  :)
Elonu yu unutmuşsun anlaşmamız 2 yıl  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Elonu yu unutmuşsun anlaşmamız 2 yıl  :evillol:
Onun kontratı sıkıntı olmaz pek fazla bir fesih bedeli olduğu sanmıyorum.  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence kalsın takımda 7. yabancı olur  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

1+1 opsiyonlu reynolds'ta olduğu gibi biz istemezsek gider zaten :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı LuceGel

erken daha acele etmezler o iş için son hakkımız olduğu için ama murphy diyolar bekleyelim
Darden kalmalı pota altında ekstra işler yapıyor .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Darden kalmalı pota altında ekstra işler yapıyor .
Darden a yüklenecek asıl misyon bu Biz fazlasını beklediğimizden dolayı sevemiyoruz adamı

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Darden a yüklenecek asıl misyon bu Biz fazlasını beklediğimizden dolayı sevemiyoruz adamı
darden hakkında ki yorumum bitmiş okeye dönüyo ryan brekhoff'u özledim  ben  :D :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Büyük sponsor muhabbeti vardı o ne oldu?

Bu seneyi yaktı gitti adam bari seneye iyi bütçe verebilelim de Yağızer hoca kendi istediği takımı kursun. Savunma takımı kurar sanırım iyi de yapar.

Wolters, lampe gibi oyuncuları da tutabilirsek büyük iş olacak.

Çevrimdışı TØLGA

Büyük sponsor muhabbeti vardı o ne oldu?

Bu seneyi yaktı gitti adam bari seneye iyi bütçe verebilelim de Yağızer hoca kendi istediği takımı kursun. Savunma takımı kurar sanırım iyi de yapar.

Wolters, lampe gibi oyuncuları da tutabilirsek büyük iş olacak.
söylenti var öyle bakalım bekliyoruz seçim olduğu için de olabilr göz boyamaya  lampe kalsa yeterli olur wolters ne biliyim savunma takımında olmaz

yağızer uluğ normalde savunma ağırlıklı takımı daha çok seviyor muhtemelen öyle bir kadro kurulur
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 14:00:02 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

darden hakkında ki yorumum bitmiş okeye dönüyo ryan brekhoff'u özledim  ben  :D :D
Ryan Brekhoff u özlemeyen var mı Geri dön Ryan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

kartal özmızrak darüşşafaka vakfına gitmiş galiba  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK