Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Serdar3444 ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 667007 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı onder23

Bu işin parayla alakası yok düşük bütçelerle bile ne takımlar kuruluyor lamp waters ve Elano birazda murphy dışında yabancilardan fayda alamiyoruz hawkins tarzı 2 numara lazım

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Yine sezon sonunda bütün ihale hocaya kesilmez umarım.

Yağızer Hoca uzun süre devam etmeli.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu kadroyu görüpde gelen ben değilim..sorumluluk aldı ve başaramıyor...net ve de açik..
Adam yönetim destek çıkacaz dediği için geldi. Transfer istedi 3 haftadır ölü alıcı ayağına yatıp bir tane adam alamadılar Şimdi Yağızer hoca mı yoksa yönetim mi suçlu

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şaka gibi bir maç daha verdik, demek ki bu takım Lampe'ye bağlıymış tamamen.
Adam takımın tartışmasız X faktörü Wolters ile Ancak yenilmemizin yegane nedeni olmayan 2 numaradan alamadığımız katkı

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Şu var bizde 3 numara yok Adam görev oyucusu, biz adama sorumluluk al sayı at diyoruz Burada bir çelişki var işte Transfer diye bağıran takıma idare eder diyen yönetim küme düştükten sonra mı akıllanacak

bu yönetim anlayışının kümeye dahi düşsek akıllanacağini sanmıyorum....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu yönetim anlayışının kümeye dahi düşsek akıllanacağini sanmıyorum....
Adam basketboldan çok futbolla uğraşıyor Şaka gibi Artık atama usulü yöneticilerden kurtulup profesyönel yönetime uzmanlara işi bırakmalıyız

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Adam yönetim destek çıkacaz dediği için geldi. Transfer istedi 3 haftadır ölü alıcı ayağına yatıp bir tane adam alamadılar Şimdi Yağızer hoca mı yoksa yönetim mi suçlu

dediğin gibiyse ..yağizer hoca  kaldığı her dk. dahada suçludur...verilen sözler tutulmuyorsa yapacağı çok basit...

Çevrimdışı MUSTAFA_

dediğin gibiyse ..yağizer hoca  kaldığı her dk. dahada suçludur...verilen sözler tutulmuyorsa yapacağı çok basit...
İşler işte böyle ilerlemiyor Adam kariyerini koydu ortaya ilk koçluk deneyimi ve bu şansını sonuna kadar kullanmak isteyecektir

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Adam basketboldan çok futbolla uğraşıyor Şaka gibi Artık atama usulü yöneticilerden kurtulup profesyönel yönetime uzmanlara işi bırakmalıyız

uzmanolmalarıda şart değil az profesyonel olsalarda kafi... BEŞİKTAŞmilan gaz şampiyon olduğunda kimdi o uzmanlar...

Çevrimdışı Ersoy

Kapatalım Basket şubesini.Çekelim kepenkleri.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MUSTAFA_

uzmanolmalarıda şart değil az profesyonel olsalarda kafi... BEŞİKTAŞmilan gaz şampiyon olduğunda kimdi o uzmanlar...
O uzman sevemesem de Ergin Ataman ve yardımcıları (ki bunlardan biri Yağızer hocaydı ) idi

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kapatalım Basket şubesini.Çekelim kepenkleri.
Bizim gibi basketbolu seven bir nesli yok farzedip bu hale getirenler utansınlar...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

İşler işte böyle ilerlemiyor Adam kariyerini koydu ortaya ilk koçluk deneyimi ve bu şansını sonuna kadar kullanmak isteyecektir
işte kafakarıştıran olayda bu  :alala: kaldığı herdakika bu kadro ile bu sorumsuz kişiler ile dahada batacak... paltoyu koyarsa , başkalarının paltosuda gidebilir... gitsin demiyorum haca içn sözveren kişileri ya sözünde durmaya davet etmeli ama bu davet fazlası ile tehtitkar olmalı... 6 da sıfır...belkide 10  da sıfıra gidecek sonra kariyeri dahamı iyi olacak..

Çevrimdışı MUSTAFA_

işte kafakarıştıran olayda bu  :alala: kaldığı herdakika bu kadro ile bu sorumsuz kişiler ile dahada batacak... paltoyu koyarsa , başkalarının paltosuda gidebilir... gitsin demiyorum haca içn sözveren kişileri ya sözünde durmaya davet etmeli ama bu davet fazlası ile tehtitkar olmalı... 6 da sıfır...belkide 10  da sıfıra gidecek sonra kariyeri dahamı iyi olacak..
Orası kendi bileceği iş ama istifa etmemeli bana kalırsa  Artık şubenin istikrara ve işbilen yöneticilere ihtiyacı var

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kadir G.

O dedeye tüm güzel dileklerimi iletiyorum burdan. Olmayan bütçeyi de saçma isimlere yatırdı yönetin zaten facia arada hoca kaldı.

Doğru düzgün sponsor+salon ve hocaya destek çıkarak iyi takım kurmamız lazım.

Çevrimdışı ALDENYX

Yine sezon sonunda bütün ihale hocaya kesilmez umarım.

Yağızer Hoca uzun süre devam etmeli.

ben hocanın ilkbaharı göreceğine inanmıyorum ....

Çevrimdışı Kadir G.

Hocayı sırf şu kadronun mağlubiyetlerine bakarak göndermek doğru olmaz.

Koç popovich olsa çok mu farklı olacak sizce? Wolters, Lampe, Elonu dışında kötü takımız. İşin acı tarafı seneye üçü de gidecek.

Çevrimdışı can1903

Yağızer hoca kadroyu kurmadı. Kadroyu kuran yönetim suçludur
Ya abi kadroyu kurmadı ama Mustafa hoca şampiyon yaptı 2009 da.

Enesi çıkardı Watson bitirdi maçı zaten
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2015, 16:39:03 Tolga ]
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ya abi kadroyu kurmadı ama Mustafa hoca şampiyon yaptı 2009 da.

Enesi çıkardı Watson bitirdi maçı zaten
Enes ile oynamak istemedi hocanın tercihi savunma yerine hücum oldu Belki de Enes yeterli kondisyona sahip değildi bilemeyiz Hoca ile Enes in arasında Bu arada burada yeri gelmişken Kartal Özmızrak kimden fikir almışsa kariyerini resmen baltaladı Daha bu takıma da dönemez, dönme meli de zaten

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kadir G.

Enes ile oynamak istemedi hocanın tercihi savunma yerine hücum oldu Belki de Enes yeterli kondisyona sahip değildi bilemeyiz Hoca ile Enes in arasında Bu arada burada yeri gelmişken Kartal Özmızrak kimden fikir almışsa kariyerini resmen baltaladı Daha bu takıma da dönemez, dönme meli de zaten

Hoca bence yanlış yaptı Enes konusunda. Son 5 dakikayı çıkaracak kapasitesi de vardır diye düşünüyorum. Onun topa baskısı sayesinde oyundayken beklemediğimiz şekilde rahat bir maç çıkarmıştık. Son bölümlerde baskı gelmeyince dış atışları çok rahat attılar.

Lampe sonraki maça yetişecek mi bilmiyorum fakat bu böyle gitmez. Elonu'nun faul problemi olduğu her maçta 2x zorluk yaşayacağız.

Çevrimdışı Kalyoncu

ben hocanın ilkbaharı göreceğine inanmıyorum ....
Hoca görmeli seneyide görmeli ondan sonraki seneyide bizim taraftar modelinin kafası cok güzel o gitsin o gelsin sponsor desteği yok bir yapılanma yok hoca değiştir dur yağızer hocaya sonuna kadar sabredilmeli birşeyler yerine oturuyo bunu görmek çok zor değil şu futbola yatırımlar bitsin basketede başlayacaktır

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Enesin savunmasını 3.peryotta periyotta pivot perdelemesiyle rahat ekarte ettiler hocada hücuma döndü dettman öyle enkaz adamlar bırakmışki bir tarafı yama yapıyoruz diğer taraf açılıyor,Hamiltonun form tutması Lasmenin iyileşmesi ve yeni transferlerle yükselişe geçeriz ama sıkıntılı bir yıl olacak maalesef.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Son çeyreğin son 2-3 dakikasına gücümüz yetmiyor bir türlü, kafa kafaya giden maçları hep veriyoruz. Rotasyon yok tamam ama rakip sahalarda hiç mi oynayamıyoruz şu son 2 dakikayı bugünkü mağlubiyet oyuncuları çok üzmüştür diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı can1903

2 Numara transferi bitmiş. Hayırlı uğurlu olsunb
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tguesbb

2 Numara transferi bitmiş. Hayırlı uğurlu olsunb

Kim ?