Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Serdar3444 ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 666611 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son olarak çok güzel takım kuran Detmann ı da milletçe alkışlıyoruz Yağız hocamıza Allah sabır versin Kötü ve dar rotasyon ile ancak bu kadar oluyor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı EMİR EMRE

ne Lampe'ymişsin be..

Çevrimdışı cursedofdragon

basket düşüşlerde  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Kalyoncu

Basketin toparlanması için büyük yatırım şart salon ve sponsor önemli olan hocaya güvenmek ve buradan olabildiğince iyi oyuncuyu o oluşuma sokmak ben hocanın doğru olduğunu düşünüyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ALDENYX

beşiktaş basket takımı..yağizer hacayı yeerrr ileride efesde görürseniz şaşırmayın.... bir lampe almışlar başkada birşey yok...paok gibi bir takıma yenilmek..çok saçma.. detman seiiiiii horozlar kovalasın....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ALDENYX

manny haris .&. Phillip Goss

Bojan Dubljević

Mindaugas Kuzminskas

Sammy Mejia

Shane Lawal         yokmu bunları alabilecek paramız......yokmu.... en çok nekadar ederler.... :alala:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Basket düşüşlerde değil basket zaten bitti. Burada sadece 1 gün yorum yaptım onda da art arda gelen 3 galibiyet sonrası pozitif havanın yanıltıcı olduğunu söyledim. Önümüzdeki 6 hafta en fazla 2-3 galibiyet gelir dedim. Son sıradaki 3 takım denk geldi ve bunları yendiği için bir anda yağız hoca ile 3te 3 diye abarttılar. Antepe yenilmemize şaşırmadım ama efesi yendiğimize şaşırdım. Onu da taraftar faktörüyle aldığımızdan eminim. Normalde iyi niyet gördüğüm yerde takımın arkasında dururum ama basketbolu zirveden dibe batırdılar. Malesef yapıcı eleştiremem. Ligde haftaya Uşak Sportifi de yeneceğimizi düşünmüyorum.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2015, 09:11:25 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Zack Wright diye bi abi varmış diyolar o olabilirmiş diyolar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

Zack Wright diye bi abi varmış diyolar o olabilirmiş diyolar
reddetmiş
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bu basketbolu yönetenler ne zaman istifalarını sunucak çok merak ediyorum vasıfsız ordusu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu basketbolu yönetenler ne zaman istifalarını sunucak çok merak ediyorum vasıfsız ordusu
Aynen

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Hele şükür güzel haber Darısı yeni gelecek oyuncumuza inşallah
süre alıcağını düşünmüyorum ben bu arada 2 tane transfer düşünülüyormuş
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

süre alıcağını düşünmüyorum ben bu arada 2 tane transfer düşünülüyormuş
İki tane düşünülüyor da Murphy'i göndermek gibi bir düşünceleri var. Hamilton varken Murphy'i göndermek çok saçma bir hareket olur.

Çevrimdışı TØLGA

İki tane düşünülüyor da Murphy'i göndermek gibi bir düşünceleri var. Hamilton varken Murphy'i göndermek çok saçma bir hareket olur.
valla takım mühendisliği felaket olduğu için 2 3 isim dışında kim gitse pek farketmezz

piyasa'da oyuncu yok o da bozuyor bu transfer işini olana'da paramız yetmiyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer işini şu saate bırakıp beleş oyuncu isteyen yönetimden hiç bir şey beklenmez. Bu saatten sonra oyuncu transfer etmek istiyorsan basacaksın parayı alacaksın oyuncuyu başka yolu yok.

Çevrimdışı TØLGA

Transfer işini şu saate bırakıp beleş oyuncu isteyen yönetimden hiç bir şey beklenmez. Bu saatten sonra oyuncu transfer etmek istiyorsan basacaksın parayı alacaksın oyuncuyu başka yolu yok.
istifa etselerde kurtulsak ama nerdeeeeee kadın basketbolda feci durumda
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

istifa etselerde kurtulsak ama nerdeeeeee kadın basketbolda feci durumda
Kadın basketbol takımımızın maçını izledim geçen gün bildiğin altyapıdan oyuncularla oynuyoruz Durum içler acısı

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı

Yahu sene başı iyi transferler diyordunuz şimdi istifa diyorsunuz  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Takımda net bir savunmacı yok. Pick and roll oynayacak uzun yok. Potaya gidecek delici bir oyuncu yok. (Gönderdik)

Sadece şut atarak maç kazanamazsın. Bu ligde Play-off zor. 20 küsur yıldan sonra arka arkaya 2.kez Play-off'a kalamayacağız gibi.

Çevrimdışı TØLGA

:bandit: :bandit:

biz o istifayı transferden hariç hep diyoruz zaten
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2015, 01:45:00 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer kısa dönem istifa uzun dönem için gerekli

Beşiktaş Tarihi
★★★