Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Akil Emre, Umutcan Kaya, Necmi ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 666028 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lasme, 15 hücüm ribaund almış gs - konya macıonda
Burada bunu yazmasan daha iyiydi  :tabe: Bizim Lampemiz var  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Burada bunu yazmasan daha iyiydi  :tabe: Bizim Lampemiz var  :money:
Lampe ne olru geri dönn sensiz yapamıozz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

@MUSTAFA_ ve Tolga Metin abinin yazdıklarını gördünüz mü.

Çok sağlam bir sponsor olacak ykaında yazmıs  :halay:
bir bana neden mentions atmıyonuz arkadaşım @can1903   :evillol: :evillol:

yazdıklarını görmedim'de bakarım şimdi zaten öyle söylüyodu geçiş sponsoru bu diye

yeni sponsor , salonu yapan sponsor olacaktır muhtemelen

edit: bulamadım nerede yazmıış?
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2015, 21:46:51 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

bir bana neden mentions atmıyonuz arkadaşım @can1903   :evillol: :evillol:

yazdıklarını görmedim'de bakarım şimdi zaten öyle söylüyodu geçiş sponsoru bu diye

yeni sponsor , salonu yapan sponsor olacaktır muhtemelen

edit: bulamadım nerede yazmıış?
Twitterda.

Yav senin O'yu yapamıyorum ben nası yapim
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Twitterda.

Kopyala yapıştır  :vur

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Kopyala yapıştır  :vur
Hiç aklıma gelmedi yav, pc ile bu kadar aşır neşir adamım

Çevrimdışı TØLGA

Twitterda.

takılıyorum zaten yaaa  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bu arada uşak maçına kadar transfer olur mu bilmiyorum ama o maçıda kaybetme ihtimalimizin yüksek olduğunu düşünüyorum ben

lampe döner biran önce umarım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu arada uşak maçına kadar transfer olur mu bilmiyorum ama o maçıda kaybetme ihtimalimizin yüksek olduğunu düşünüyorum ben

lampe döner biran önce umarım
Uşak ligin en az yenilen takımı Maç çok zor geçecek

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Uşak ligin en az yenilen takımı Maç çok zor geçecek
çok dengeli bir takım bütçeye göre çok iyi takım kuruyorlar ,  o yüzden çok takdir ediyorum.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

çok dengeli bir takım bütçeye göre çok iyi takım kuruyorlar ,  o yüzden çok takdir ediyorum.
Bu sene öyle takım çok Yabancı sınırının kalkmasıyla lig seviyesi yükseldi Darısı futbolun başına

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

açın ntvsporu izleyin rakibimizi , işimiz çok zor gardaşşşşşşşşş  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

açın ntvsporu izleyin rakibimizi , işimiz çok zor gardaşşşşşşşşş  :biggrinking:
Tabi zor Lampe ile bile zor maç İlk yarıyı ilk 8 de bitirmeyi başarırsak sorun yok. Eğer başaramazsak Türkiye kupasına gidemiyoruz İşte bu çok acı olur

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Tabi zor Lampe ile bile zor maç İlk yarıyı ilk 8 de bitirmeyi başarırsak sorun yok. Eğer başaramazsak Türkiye kupasına gidemiyoruz İşte bu çok acı olur
valla bakıyorum fikstüre çok zor maçlar var uşak maçından sonra ted maçı var oradan galibiyet alırız ama sonra darüşşafaka banvit gs falan var transfer için çok geç kaldık
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

valla bakıyorum fikstüre çok zor maçlar var uşak maçından sonra ted maçı var oradan galibiyet alırız ama sonra darüşşafaka banvit gs falan var transfer için çok geç kaldık
Detmann başımıza neler sardı da gitti Bu sene bir şekilde geçecek. Önümüzdeki sene yeni sponsorumuzla yeniden yüksekten uçmaya başlarız ki ben bu senenim yapılacak iki iyi transfer ile tekrar iddialı konuma geleceğimizi düşünüyorum

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Detmann başımıza neler sardı da gitti Bu sene bir şekilde geçecek. Önümüzdeki sene yeni sponsorumuzla yeniden yüksekten uçmaya başlarız ki ben bu senenim yapılacak iki iyi transfer ile tekrar iddialı konuma geleceğimizi düşünüyorum
:D her sene yeni sponsorumuz ile uçuyoruz zaten göz boyama hep malesef söylenilen gibi olur umarım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

:D her sene yeni sponsorumuz ile uçuyoruz zaten göz boyama hep malesef söylenilen gibi olur umarım
Beni tek heyecanlandıran Basketbol Arena projesi açıkçası. Yeni sezonda kuracağımız takımdan da beklentim atletizm ağırlıklı olması.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Beni tek heyecanlandıran Basketbol Arena projesi açıkçası. Yeni sezonda kuracağımız takımdan da beklentim atletizm ağırlıklı olması.
savunma ağırlıklı olucağı için atletizm ağırlıklı olur zaten sıkıntı yok :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

savunma ağırlıklı olucağı için atletizm ağırlıklı olur zaten sıkıntı yok :D
Sadece savunmacı değilde dengeli bir takım olsun. Sonra maçlar birebire dönüyor. Ben takım oyunu istiyorum

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

ne maç oldu be içine giren topu çıkardı adam yaa

bizim maç çok sıkıntılı olur yaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

ne maç oldu be içine giren topu çıkardı adam yaa

bizim maç çok sıkıntılı olur yaa
bu sene oynadığız Trabzon maçı gibi bir maç bekliyorum

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

Takımın o kadar çok eksiği var ki..
2 numaradan katkı 0. Dj Seeley bu takıma uymadı, olmadı, olmuyo..
4 numarada Erik Murphy'nin savunma kabiliyeti inanılmaz zayıf. Ne ikili oyunları savunabiliyo ne de 1e1 de ayak çabukluğu iyi ağır bir adam olmamasına karşın.

Takımın en iyisi Walters. O da savunma yapmayı o kadar sevmiyor ki. Surat ifadesi savunma bitse de hucüm yapsak hadi diye. Düzeni ve taktiği belli takımlara karşı ve biraz savunması iyi olan takımlara karşı tamamen saçmalıyoruz.

Keşke geçen seneden John Holland kalsaydı en azından savunması iyiydi en azından.

Şunu açık ve net olarak söyliyim. İzlerken çıldırıyorum savunma hatalarını görünce.

Yağızer Hoca biraz alan savunması çalışmaları yapmalı çünkü man to man de mahvoluyoruz.

Zaten yüksek bütçeli, harika bir takım değiliz ama bazı şeyleri görüp neşteri önceden vurmazsak sene boyunca kanser olmaya devam edicez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takımın o kadar çok eksiği var ki..
2 numaradan katkı 0. Dj Seeley bu takıma uymadı, olmadı, olmuyo..
4 numarada Erik Murphy'nin savunma kabiliyeti inanılmaz zayıf. Ne ikili oyunları savunabiliyo ne de 1e1 de ayak çabukluğu iyi ağır bir adam olmamasına karşın.

Takımın en iyisi Walters. O da savunma yapmayı o kadar sevmiyor ki. Surat ifadesi savunma bitse de hucüm yapsak hadi diye. Düzeni ve taktiği belli takımlara karşı ve biraz savunması iyi olan takımlara karşı tamamen saçmalıyoruz.

Keşke geçen seneden John Holland kalsaydı en azından savunması iyiydi en azından.

Şunu açık ve net olarak söyliyim. İzlerken çıldırıyorum savunma hatalarını görünce.

Yağızer Hoca biraz alan savunması çalışmaları yapmalı çünkü man to man de mahvoluyoruz.

Zaten yüksek bütçeli, harika bir takım değiliz ama bazı şeyleri görüp neşteri önceden vurmazsak sene boyunca kanser olmaya devam edicez.
Bu takıma savunma yapmayı öğretmek kadronun amacı olan hücum yaptırmaktan zor olduğu için bizim takımda bir kişi savunma diğerleri gölge savunması yapıyor O bir kişi de Elonu ve yeni geldi

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

Bu takıma savunma yapmayı öğretmek kadronun amacı olan hücum yaptırmaktan zor olduğu için bizim takımda bir kişi savunma diğerleri gölge savunması yapıyor O bir kişi de Elonu ve yeni geldi
Detmman'da suç. Böyle saçma sapan kadro kurulduğunu ilk defa görüyorum. Gözlerim ara sıra Murat Can Güler'i arıyor. Ne hale geldiğimi buradan anlayabilirsin  :lol: :lol: :lol: :akuma:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Detmman'da suç. Böyle saçma sapan kadro kurulduğunu ilk defa görüyorum. Gözlerim ara sıra Murat Can Güler'i arıyor. Ne hale geldiğimi buradan anlayabilirsin  :akuma:
Hiç savunma yapmadan atarak kazanabileceğini sanıyordu heralde

Beşiktaş Tarihi
★★★