Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Akil Emre, Umutcan Kaya, Necmi ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 665675 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimiçi Akil Emre

Başkan iyiki Basketboldan anlıyor, bide anlamasa halimiz ne olacaktı kestiremiyorum. :evillol: :evillol:

Çevrimdışı GD8

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GD8

Bu spiker nerden buluyorlar  nat wolters nedir yaa

Çevrimdışı tguesbb

Yanındaki yorumcuda uyarmıyor inanılmaz kötü spiker Dj seley okunuşuyla söylüyor nat walters

Çevrimdışı Anıl

Yanındaki yorumcuda uyarmıyor inanılmaz kötü spiker Dj seley okunuşuyla söylüyor nat walters

Seley dese yine iyi selers mı diyo farklı bişey diyo yazıldığı gibi de okumuyor :evillol:

Çevrimdışı tguesbb

Seley dese yine iyi selers mı diyo farklı bişey diyo yazıldığı gibi de okumuyor :evillol:
Her saniye değişiyor.Bak şimdi Not walters oldu

Çevrimdışı Doğuhan

gerçekten küfretmemek için zor tutuyorum kendimi daha önce ki euro cup maçında da rezil bi anlatım vardı 2 kelimeyi bir araya getiremeyen adamlar bide basketbol yorumluyo çok biliyolarmış gibi ilk defa beşiktaşın bi maçını kapadım

Çevrimdışı GD8

Seeley ne kadar boş bi adamsın

Çevrimdışı ilhan mansız

gerçekten küfretmemek için zor tutuyorum kendimi daha önce ki euro cup maçında da rezil bi anlatım vardı 2 kelimeyi bir araya getiremeyen adamlar bide basketbol yorumluyo çok biliyolarmış gibi ilk defa beşiktaşın bi maçını kapadım
maç hangi kanalda?

Çevrimdışı MUSTAFA_

maç hangi kanalda?
Skytürk 360 da Şu an devre arası yalnız

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Skytürk 360 da Şu an devre arası yalnız
ok. sağol

Çevrimdışı TØLGA

şunu itiraf edeyim artık kötü takımız biz yaa  karakter koyamıyoruz ortaya
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

hamilton 3lük ve bişeye değmedi :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bu maçın spikeri değişmiş bu arada diğer maçlardaki spiker değil
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı GD8

bu maçın spikeri değişmiş bu arada diğer maçlardaki spiker değil
Tolga Bunlar diğerlerinden beter adam nat wolters diyor...

Çevrimdışı tguesbb

Ya bu nasıl rejii ya kafayı yicem hücumları göremiyoruz

Çevrimdışı TØLGA

Tolga Bunlar diğerlerinden beter adam nat wolters diyor...

not walters dediğini de duydum ben  :biggrinking:

mehmet ayan bu adam :D

eski spiker ilker duralıydı.

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan mansız

hayatımda gördüğüm en kötü maç anlatımı, takım karakter koyamıyor bence de ama umutsuz vaka olduğumuzu düşünmüyorum. Özellikle ligden umutluyum.

Çevrimdışı TØLGA

hayatımda gördüğüm en kötü maç anlatımı, takım karakter koyamıyor bence de ama umutsuz vaka olduğumuzu düşünmüyorum. Özellikle ligden umutluyum.
transfer gelirse ligden bende umutluyum bir lampe gitti takım çöküşe geçti
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan mansız

transfer gelirse ligden bende umutluyum bir lampe gitti takım çöküşe geçti
normal sezonu 20-22 galibiyetle kapatırız gibi. takımın karakter koyması için önce hedef belirlenmeli. bunun için de biraz zaman lazım

Çevrimdışı TØLGA

normal sezonu 20-22 galibiyetle kapatırız gibi. takımın karakter koyması için önce hedef belirlenmeli. bunun için de biraz zaman lazım
hedef belli play-off 2. hedefler adım adım rakibe göre belirlenir diye düşünüyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan mansız

hedef belli play-off 2. hedefler adım adım rakibe göre belirlenir diye düşünüyorum  :biggrinking:
şöyle; önümüzdeki aylarda özellikle güçlü rakiplerle yapılan maçlarda alınacak sonuçlar takımı ve seyirciyi olumlu etkiler ve play off sürecinde işler değişebilir. Bu süreçte kazanma alışkanlığı önemlidir kazandıkçe daha çok karakter koyarsınız. Yoksa play off a zaten kalırız.

Çevrimdışı Doğuhan

adam bütün her şeyi yorumluyo ondan sonra yorumcuya dönüyo tabi siz varken bana düşmez yoksa yorumcu niye olsun maçta siz yorumlayın diyo sonra her harekete bi yorum katıyo

Çevrimdışı ilhan mansız

aslında seeley  denen salağı gönderip yerine çok iyi bir skorer bulmamız işi büyük oranda çözecektir. berbta bir oyuncu

Çevrimdışı TØLGA

seeleyi rusya'da bırakın gelin artık ya yeterrr kaybettik falan dersiniz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK