Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Necmi, Umutcan Kaya ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 664933 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eğer öyleyse zaten hiç gelmesin. Bu arada biraz Türkiye'nin Sassarisi gibi oynamaya başladık her maç 170 180 sayı garanti 
NBA basketbolu oynuyoruz Türliye ye fazla bu kadar hızlı basketbol

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Eğer öyleyse zaten hiç gelmesin. Bu arada biraz Türkiye'nin Sassarisi gibi oynamaya başladık her maç 170 180 sayı garanti  :lol: :lol:
4.çeyrekte müdafayı beğendim ben bugün yaaa ama çok yiyoruz malesef detmann felsefesi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

4.çeyrekte müdafayı beğendim ben bugün yaaa ama çok yiyoruz malesef detmann felsefesi  :biggrinking:
Ne geldiyse bu sene Detmann dan dolayı geldi zaten. Tek artısı takıma Eric Murphy

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

bu arada royal halı maçından korktum ben karşıyaka ile oynadığı maçın sırf özetini izledim attıkları 10 tane üçlük vardı rahat

izleyin sizde

http://www.ligtv.com.tr/lig/turkiye-basketbol-ligi/ozet/2015-2016/6/pinar-karsiyaka-67-65-rayoal-hali-gaziantep-bsb-mac-ozeti
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Ne geldiyse bu sene Detmann dan dolayı geldi zaten. Tek artısı takıma Eric Murphy
yav bakma ondan da pek memnun değiliz aslında bir gün iyi bir gün kötü
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu arada royal halı maçından korktum ben karşıyaka ile oynadığı maçın sırf özetini izledim attıkları 10 tane üçlük vardı rahat

izleyin sizde

http://www.ligtv.com.tr/lig/turkiye-basketbol-ligi/ozet/2015-2016/6/pinar-karsiyaka-67-65-rayoal-hali-gaziantep-bsb-mac-ozeti
Ligde kötü takım yok   Futbol gibi değil lig

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

NBA basketbolu oynuyoruz Türliye ye fazla bu kadar hızlı basketbol
İşte geçen sene de Sassari şampiyon olmuştu İtalya'da :D Senenin başı hala biraz daha zaman geçmesi lazım, ritm tutturacaklar inanıyorum ben.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşte geçen sene de Sassari şampiyon olmuştu İtalya'da :D Senenin başı hala biraz daha zaman geçmesi lazım, ritm tutturacaklar inanıyorum ben.
Ritim tutup bozmazsak zaten kimse tutamaz bizi Ligin tartışmasız en iyi hücum takımıyız

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

Ritim tutup bozmazsak zaten kimse tutamaz bizi Ligin tartışmasız en iyi hücum takımıyız
Aynı zamanda en kötü savunma takımıyız :D :D

Çevrimdışı Kadir G.

Ligin en çok yiyen takımıydık en son. 13 averajımız vardı. :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aynı zamanda en kötü savunma takımıyız :D :D
Bak o tartışılır Efes gibi takımdan 70 sayı yedik. Lampe sakatlanmasa daha az yerdik

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Yok bu takimda iş yok gecen haftada ayni zenite karşi her hafta yüz sayı yenmez ki efesi yen yan yat olmaz
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yok bu takimda iş yok gecen haftada ayni zenite karşi her hafta yüz sayı yenmez ki efesi yen yan yat olmaz
Daha takım yeni Sakatlar eksik taşlar var. Ha deyince herşey halledilmiyor. Kimsede sihirli değnek yok. Sabretmek lazım

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

Bak o tartışılır Efes gibi takımdan 70 sayı yedik. Lampe sakatlanmasa daha az yerdik
İşte savunmaya konstantre olunca daha dengeli bi takım oluyo takım. Böyle sokak basketboluna dönüyor. Savunma olmadan şampiyon olunmuyo malesef. Benim umudum savunma zamanla oturursa en azından sistematik olarak, güzel şeyler yapabiliriz.

Çevrimdışı AmaralGürses

Lampe ne zaman donuyor bilgisi olan var mi? Lampe'siz uzun sure gidemeyecegimizi dusunuyorum, gerek hucum varyasyonunda gerekse savunmada cok aratti kendini dun, Wolters'a cok yuk bindi.

Çevrimdışı Kalyoncu

Lampe ne zaman donuyor bilgisi olan var mi? Lampe'siz uzun sure gidemeyecegimizi dusunuyorum, gerek hucum varyasyonunda gerekse savunmada cok aratti kendini dun, Wolters'a cok yuk bindi.
Üç hafta denmişti

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

3 hafta Ama form tutmasıyla 1 ayı bulur gibi geliyor

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

En azından bir 15 dakika oynayabiliyor  :tabe: Form tutunca baya iş yapar gibi :tabe:
ben görmedim'de maçta beni çıkarın diye işaret yapmış kenara galiba tam hazır değiller daha sıkıntı çekicez
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben görmedim'de maçta beni çıkarın diye işaret yapmış kenara galiba tam hazır değiller daha sıkıntı çekicez
Bir ara yorulup çıkarın beni dedi  :tabe: Normal o bünye ile bu yüksek tempoda ancak bu kadar oynar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı GD8

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

İzlemek isteyenler için bugün saat 14:00 da Ntv Spor da  Royal Halı Gaziantep ile maçımız var

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

İzlemek isteyenler için bugün saat 14:00 da Ntv Spor da  Royal Halı Gaziantep ile maçımız var
Royal genelde savunma ağırlıklı bir takım küçümsememekte gerekiyo, koçlarını çok beğenirim özellikle. Bu maçta onların savunması bizim tempoyu engellerse büyük sıkıntı gene ritmimizi kaybederiz. Ama tempomuzu kıramayıp ve de cevap veremezlerse zaten güzel bir sonuç elde ederiz :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Royal genelde savunma ağırlıklı bir takım küçümsememekte gerekiyo, koçlarını çok beğenirim özellikle. Bu maçta onların savunması bizim tempoyu engellerse büyük sıkıntı gene ritmimizi kaybederiz. Ama tempomuzu kıramayıp ve de cevap veremezlerse zaten güzel bir sonuç elde ederiz :)
Bu sene ligde kolay maç yok

Beşiktaş Tarihi
★★★