Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Samet Ç ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 659150 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı TØLGA

kadromuz o kadar kötü değil 2 takviye gelir dj seeley ve radoseviç yerine, hocanında eli değdimi fena takım olmayız 7. yabançı kim olur bilemem  hamilton mı başkasımı görücez
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2015, 00:20:08 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı LuceGel

''Hoca ile yollarımızı Pazartesiye kadar ayırmış olacağız.

Herkese hayırlı olsun.

Peki kim mi geliyor? Müneccim olmaya gerek yok herhalde.''

yaptığı yorum bu bjkbasket forumundan :)

yağızer hoçayı isteyen kişiler
Vay be hemde bu galibiyetin üzerine iyiymiş  :biggrinking:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı TØLGA

Vay be hemde bu galibiyetin üzerine iyiymiş  :biggrinking:
daha hafta içi akatlarda fark yediğimiz maçta kesinleşmişti heralde  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı EMİR EMRE

İlk galibiyetimiz oldu sanırım bu sezonki resmi maçlarda

Çevrimdışı TØLGA

İlk galibiyetimiz oldu sanırım bu sezonki resmi maçlarda
yok rytas maçını almıştık deplasmanda 3 mağlubiyet 2 galibiyet
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı EMİR EMRE

yok rytas maçını almıştık deplasmanda 3 mağlubiyet 2 galibiyet

Devamı da gelir inşallah. Muratcan fena oynamadı maç genelinde tercihleri çok yerindeydi. Cenk Akyol, Lampe ve Wolters de çok iyilerdi. Lampe kalitesini konuşturdu

Çevrimdışı TØLGA

Devamı da gelir inşallah. Muratcan fena oynamadı maç genelinde tercihleri çok yerindeydi. Cenk Akyol, Lampe ve Wolters de çok iyilerdi. Lampe kalitesini konuşturdu
lampe nazar değmesin her maç iyi :D muratçan  Beşiktaşa geldiğinden beri en iyi maçı diyebilirim ben :D wolters kıpırdandı biraz ufaktan alışmaya başladı buralara
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2015, 01:24:11 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

bide ismini yazabilseniz :biggrinking: @MUSTAFA_
Doğru yazmadım ama derdimi anlattım O zaman no problem

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Doğru yazmadım ama derdimi anlattım O zaman no problem
yanlışma anlama ya takılıyorum forumda herkes walters diye yazıyor ondan  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

yanlışma anlama ya takılıyorum forumda herkes walters diye yazıyor ondan  :evillol: :evillol:
Doğru şekilde yazsak kim bu oyuncu diyecekler  :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Bu saatten yeni gelecek koç eksikliklerimizi giderecek oyuncuyu nereden bulacak çok merak ediyorum. Radosevic'i gönderip yerine savunma ve hücum yönü iyi olan bir pivot almamız lazım. Seeley'i gönderip yerine deliciliği ve atletizm yönü iyi olan bir oyuncu almak lazım. Hamilton'ı gönderip yerine 4-5 oynayabilecek vasatın üstü zıp zıp bir oyuncu alınması lazım. Şu dediklerim gerçekleşirse iyi bir koçun elinde bir anda çok farklı noktaya gelebiliriz.

Gönül ister ki

Seeley out Honeycutt in

Radosevic out Eli Holman in

Hamilton out Dj Stephens in

Çevrimdışı LuceGel

Dünkü Muratcanı gördükten sonra hayatta hiçbirşeyden umudu kesmemek lazım anladım  :D iyi bir atlet oyuncu ile çok iyi bir pivot hoca değişikliğiyle bizi çok iyi yerlere getirebilir.

Çevrimdışı Kadir G.

@BJK_Basketbol: Beşiktaş:43 Orduspor:72 (3. Periyot Sonucu) #PotanınDişiKartalları #Beşiktaş #basketball

Bu nedir ya!

Cidden bu kadar rezil duruma düşmektense kapatılsın şube.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2015, 19:33:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şube kapatmaya hiçbir zaman sıcak bakmadım. Kapanmamalı da zaten.

Futbolu sevmeyen basketbolu ve voleybolu benimseyen Beşiktaşlılar var onlara büyük haksızlık olur.

Ancak böyle olacak bu takımları düşürsünler olduğu gibi 2. lige adam akıllı bütçe ayırana dek orada gençlerle oynasın takımlar bu iş böyle olmaz her sene rezillik.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Bu saatten yeni gelecek koç eksikliklerimizi giderecek oyuncuyu nereden bulacak çok merak ediyorum. Radosevic'i gönderip yerine savunma ve hücum yönü iyi olan bir pivot almamız lazım. Seeley'i gönderip yerine deliciliği ve atletizm yönü iyi olan bir oyuncu almak lazım. Hamilton'ı gönderip yerine 4-5 oynayabilecek vasatın üstü zıp zıp bir oyuncu alınması lazım. Şu dediklerim gerçekleşirse iyi bir koçun elinde bir anda çok farklı noktaya gelebiliriz.

Gönül ister ki

Seeley out Honeycutt in

Radosevic out Eli Holman in

Hamilton out Dj Stephens in

valla kim olur bilmiyorum transfer olacak ise nba'de baya sözleşme fesih oldu bişiler bulurlar heralde oralardan
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Şube kapatmaya hiçbir zaman sıcak bakmadım. Kapanmamalı da zaten.

Futbolu sevmeyen basketbolu ve voleybolu benimseyen Beşiktaşlılar var onlara büyük haksızlık olur.

Ancak böyle olacak bu takımları düşürsünler olduğu gibi 2. lige adam akıllı bütçe ayırana dek orada gençlerle oynasın takımlar bu iş böyle olmaz her sene rezillik.
bu işler sponsor işi her takıma düzgün bir sponsor alıp o parayı almazsan klübe o şubede kalırsa birşeyler olur

bu yapı oluşturulmalı ilk önce haa o vizyon varmı yönetimde yok hakan özköseyi sırf boyu uzun diye bi adam dikmişler oraya işte yönetimden adam bugün antalya maçına gitti takımla

haaa bide başkan yazın futbol kampında yaptığı açıklamada biraz bende el atıcam basketbola demişti :D el atmış hali buysa artık bilemiyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ekrembaser

yağızer uluğ yen, koçumuz oldu bu çok iyi haber işte

Çevrimiçi Samet Ç

Yağızer Uluğ hayırlı olsun. 1.5 yıllık sözleşme imzalanacak.  :super: Birde şu uzunu gönderebilirsek şubenin başından her şey daha da güzel olacak.

Çevrimiçi Samet Ç

Yapılacaklar belli şimdi Hamilton'in sözleşmeyi karşılıklı fesih edip yerine sert bir beş numara almak, Radosevic'in 2 aylık kontratını fesih edip yerine zıp zıp dört numara almak ki en iyi alternatif Dj Stephens, Seeley'i gönderip yerine yine deliciliği olan bir iki numara getirmek artık ya D-League'den bakacağız ya da Nba'de sözleşmesi fesih edilenlerden. Yoksa şöyle bir yumuşak kadronun başına Greg Popovic'i getir yine de bir halt olmaz.

Çevrimdışı talha

O adam girmedikçe bir halt olmaz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 14:58:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dede kaç para alıyordu tazminatı nasıl oldu?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Dede kaç para alıyordu tazminatı nasıl oldu?
Kaç aldığını bilmiyorum ama karşılıklık fesih edilmiş para ödenmeyecek herhalde.

Çevrimdışı LuceGel

Yağızer Uluğ hayırlı olsun. 1.5 yıllık sözleşme imzalanacak.  :super: Birde şu uzunu gönderebilirsek şubenin başından her şey daha da güzel olacak.
Hayırlı olsun çok sevindim türk basketboluna hayırlı olsun :ok:  :ok: