Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 658479 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Ensar

Euro olmaz dolar belki o da 3 yıl sonra :D

Futbol takımına 30 ayırıyoruz basketbola 10 mümkün değil şuan.
Dolarla euro arasında da çok fark kalmadı zaten abi dolar olsun seni mi kıracağız :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2015, 23:07:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dolarla euro arasında da çok fark kalmadı zaten abi dolar olsun seni mi kıracağız :D

Gel şunu lira yapıp gerçek hayatımıza dönelim  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çok değil 10m euro ayirsak su takıma neler olur neler , herşeye para var buna mi yok , vodafone gibi buna da bi sponsor lazım !
10 milyon Euro'da ayırsak bizde böyle yöneticiler varken yine yanlış planlama yaparız bundan emin olabilirsin. Lampe'yi isim diye aldılar Darden keza öyle Murphy'i hoca istedi Wolters'ı da onlara lafım yok gidip Hamilton'ı aldılar adam sakatlıktan çıkmış hantal bir oyuncuydu bize geldiğinde ve yine sakatlandı aylardı zıp zıp uçan kaçan pota altı almayı düşünüyorlardı Misko'nun artıklarından Radosevic'i aldılar. Şu takıma defalarca söyledim Lampe yerine Eli Holman veya Othello Hunter'ı Darden yerine de Tyler Honeycutt'ı alsalardı çok farklı şeyler konuşurduk şu anda.

Çevrimdışı Ensar

Gel şunu lira yapıp gerçek hayatımıza dönelim  :kop:
Hahaha :D

Çevrimdışı Tolga

Efes ile birleşebilsek çok iyi olacak da ona da yanaşmıyorlar maalesef.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

akın çorap'a yenilmişiz vay be

Çevrimdışı Ensar

Beşiktaş büyük bir marka , iyi bir sponsor çalışması yapılıp güçlü bir sponsor bulunursa hem onlar hem biz kazanırız , bu konuda iyi bir çalışma yapılmalıydı suan ki sponsor yetersiz.

Çevrimdışı ilhan mansız

Hiçbir şeyi değiştirmeye gerek yok.

Bütçe 10 milyon doları görmeden kim gelirse gelsin aynı şeyi yaşayacağız.
:D :D

Çevrimdışı ilhan mansız

akın çorap'a yenilmişiz vay be
akın çorabın hocası kim?

Çevrimdışı TØLGA

Detmann  :by2:
detmannın yerinede miskonun artıklarından çakmaya çalışıyolar hafızzzz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı LuceGel

Çok değil 10m euro ayirsak su takıma neler olur neler , herşeye para var buna mi yok , vodafone gibi buna da bi sponsor lazım !
5 sene içinde basketbola 10 M €  bütçe ayıramayız.Ya Ufuk sarıcayı getireceğiz yada Orhun Ene tarzında yarışmacı takımlarda görev yapmış dar bütçelere razı olacak biri.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ersoy

Ben daha 2 yıl izlemem bizim takımı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

5 sene içinde basketbola 10 M €  bütçe ayıramayız.Ya Ufuk sarıcayı getireceğiz yada Orhun Ene tarzında yarışmacı takımlarda görev yapmış dar bütçelere razı olacak biri.
ufuk sarıca hakkında  geçen sene teklif yapıldığını güzel bir maaş ve 10 milyona yakın güzel bir bütçe istediğini biliyorum
bunları yerine getirirseniz teklifinizi düşünebilirim ancak dedi  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı LuceGel

ufuk sarıca hakkında  geçen sene teklif yapıldığını güzel bir maaş ve 10 milyona yakın güzel bir bütçe istediğini biliyorum
bunları yerine getirirseniz teklifinizi düşünebilirim ancak dedi  :)
Ufuk Sarıca 3 yıl Karşıyakada doğru kadroyu kovaladı parasızlıktan artık o da düşük bütçeye gelmez efsane oldu artık.Orhun Ene olabilir ama yada Yağızer gibi kendi Ufuk Sarıcamızı çıkaracağız.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı TØLGA

Ufuk Sarıca 3 yıl Karşıyakada doğru kadroyu kovaladı parasızlıktan artık o da düşük bütçeye gelmez efsane oldu artık.Orhun Ene olabilir ama yada Yağızer gibi kendi Ufuk Sarıcamızı çıkaracağız.
en mantıklısı yağızer gibi duruyor orhun eneyi banvitten çok iyi biliyorum beğenmiyorum ben hiç
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan mansız

Hoca arama şenlikleri Başlamış yine, Allah sonumuzu hayretsin, bu gidişle maalesef sonumuz hiç iyi görünmüyor

Çevrimdışı EMİR EMRE

Vallahi stad yapımında dolayı bütçe ayrılmadı vs. biliyorum ama 4-5 takımın maçını izledim haftasonu hepsi bizi tepeler. Beşiktaş markasına yakışmıyor böyle şeyler. Daçka, Efes, Karşıyaka, Fener, Cimbom, Banvit play off oynar diğer 2 sinden biri olabilirsek ben bu seneyi çok büyük şans sayacağım.

Çevrimdışı TØLGA

Hoca arama şenlikleri Başlamış yine, Allah sonumuzu hayretsin, bu gidişle maalesef sonumuz hiç iyi görünmüyor
biz aramıyoruzki yönetim arıyor böyle gidersede kesinleşir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

biz aramıyoruzki yönetim arıyor böyle gidersede kesinleşir
Takım kaybedince takımı gönderemeyeceklerinden hoca tek hedef oluyor :by2:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Takım kaybedince takımı gönderemeyeceklerinden hoca tek hedef oluyor :by2:
o yüzden yönetimi gönderecek babayiğit lazım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bu arada yağızer uluğ sesleri çıkmaya başladı ufaktan twitterda falan
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

BJKBASKET böyle bir açıklama yayınladı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şuana kadar hiçbir şekilde basketbolla ilgilenmedim. Bundan sonra da ilgileneceğimi düşünmüyorum.

Hadi hayırlı akşamlar. :bandit:

:kop: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Şuana kadar hiçbir şekilde basketbolla ilgilenmedim. Bundan sonra da ilgileneceğimi düşünmüyorum.

Hadi hayırlı akşamlar. :bandit:

:kop: :evillol:
karşim Beşiktaş nerdeyse biz oradayız futboldan ibaret değil Beşiktaş
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Yağızeri bırakmaz Ataman.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..