Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Özgür Gültekin ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 658160 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı ilhan mansız

Hani Kandemir gidince herşey farklı olacaktı. 6-7 ay önce burada yazılıyordu. Ne oldu? Gerçekler tokat gibi yüzümüze çarpmaya başladı mı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kötü yüzdeyle bizi paramparça etmeleri lazım ama Allah dan karşıda Kandemir var  :uyucam:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Kartal Özmızrak olacak gibi  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ensar

Bi iki dk bakabildim kartal gerçekten çok iyi , devamlı süre almalı çok iyi yerlere gelecek inşallah
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TØLGA

maçı unuttuydum ben ya içimizden geçiyolar gene :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

kandemir gitmiş olabilir eyvallahda şubedeki zihniyet değişmedi ki :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan mansız

kandemir gitmiş olabilir eyvallahda şubedeki zihniyet değişmedi ki :D
demek ki sorun kişilerden çok zihniyetteymiş. Adam'ı küfür Ede ede gönderdiler. Inşallah bu hoca da aynı hatalar yapılmaz. Ne olursa olsun Israr edilmeli ve uzun vadeli planlama yapılmalı, tabi bu hoca bizim saçmalamalarımıza ne kadar tahammül eder o da ayrı konu. Sırf bu Yüzden geçiş Sürecinde hocanın kalması gerektiğini her fırsatta yazmıştım

Çevrimdışı TØLGA

demek ki sorun kişilerden çok zihniyetteymiş. Adam'ı küfür Ede ede gönderdiler. Inşallah bu hoca da aynı hatalar yapılmaz. Ne olursa olsun Israr edilmeli ve uzun vadeli planlama yapılmalı, tabi bu hoca bizim saçmalamalarımıza ne kadar tahammül eder o da ayrı konu. Sırf bu Yüzden geçiş Sürecinde hocanın kalması gerektiğini her fırsatta yazmıştım
bu hocanın da sıkıntıları var istediği oyuncu tarzından dolayı ama görücez nate wolters da bekleneni veremiyo mesel geçen hazırlık maçında gs bastırıyodu son toptu gitti yardımcısına verdi tahtayı oyun çizsin diye :D bizi iyi bir basketbol aklı olmadan başarılı olmamız imkansız değerli başkanımız basketbol oynamış hani bilyor basketbolu öyle diyordu ne bu takımın hali böyle diye sormak lazım cengiz üçyürek diye bi adam var şube de ilk ondan kurtulmak lazım dahasıda var
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2015, 18:03:57 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bu arada neden yenildiğimizi şöyle açıklıyım doron perkinsin ribaunt sayısına bakın birde bizim uzunlarınkine
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

hoca gidici bu arada  muhtemelen 1 sene çöpe atıldı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı LuceGel

Beğenmediğimiz Deron Perkinsli yeşilfındık giresunspor bile bizle dalga geçiyor yazıklar olsun. :steamed:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı TØLGA

Beğenmediğimiz Deron Perkinsli yeşilfındık giresunspor bile bizle dalga geçiyor yazıkla olsun. :steamed:
abi beğenmemekle alakası yok ne oynucağanla alakası var perkins şu takımda olurdu mesela en son 10 ribaunt almıştı bu maçta
bizimde en sıkıntı olduğumuz şey ryan brekoffdan sonra darden biraz işte ribaunt çeken kısamız yok pota altına hiç girmiyorum zaten  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

eğer bi operasyon yapılacaksa hocaya falan ben komple şubenin değiştirilmesi taraftarıyım bilen adamların getirilmesi lazım oraya 

hocayla flen olmucak bu iş belli yani hocayı kovaladın diyelim hangi basketbol aklı seçecek yeni hocayı ?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2015, 18:32:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
eğer bi operasyon yapılacaksa hocaya falan ben komple şubenin değiştirilmesi taraftarıyım bilen adamların getirilmesi lazım oraya 

hocayla flen olmucak bu iş belli yani hocayı kovaladın diyelim hangi basketbol aklı seçecek yeni hocayı ?

Hiçbir şeyi değiştirmeye gerek yok.

Bütçe 10 milyon doları görmeden kim gelirse gelsin aynı şeyi yaşayacağız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Metin Sönmez ‏@Metiuw3   22 sn.22 saniye önce
Kocun yerıne yıne Mısko'nun artıklarından bırının adı gecıyor. Anlayacagınız zıhnıyetın degısmesı lazım..

anlatmak istediğim bu :D bazı şeyler birilerinin elinde olmamalı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Bu maçı boşverin fener maçına nasıl çıkacağız onu düşünün. Korku filmi.

Çevrimdışı TØLGA

o gün şubeyi kapatırız heralde  :evillol: :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2015, 18:46:37 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Efsane şampiyon kadro dağıldıktan sonra kendimize bir türlü gelemedik.

Büyük ihtimalle de 5 yıl daha kendimize gelemeyiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Efsane şampiyon kadro dağıldıktan sonra kendimize bir türlü gelemedik.

Büyük ihtimalle de 5 yıl daha kendimize gelemeyiz.

Arroyodan 600 bin kar etmiştik boşversene.

Çevrimdışı ALDENYX

geçen sene kimin yüzü kızarmiştiki şimdi kiminki kızarsın....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Ensar

Çevrimiçi Samet Ç

Gitti mi ?
Gidecek ve bu sene de heba olacak. Gerçi şube komple değişmedikten sonra bizden bir halt olmaz.En iyisi şubeyi kapatmak.

Çevrimdışı Ensar

Gidecek ve bu sene de heba olacak. Gerçi şube komple değişmedikten sonra bizden bir halt olmaz.En iyisi şubeyi kapatmak.
Çok değil 10m euro ayirsak su takıma neler olur neler , herşeye para var buna mi yok , vodafone gibi buna da bi sponsor lazım !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2015, 23:06:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çok değil 10m euro ayirsak su takıma neler olur neler , herşeye para var buna mi yok , vodafone gibi buna da bi sponsor lazım !

Euro olmaz dolar belki o da 3 yıl sonra :D

Futbol takımına 30 ayırıyoruz basketbola 10 mümkün değil şuan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli