Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 656650 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takımda uyum sorunu var. Murphy kazanabilmek için maçı verdik. Uyum sağladığımızda takımı göreceğiz  :ok: Yenilmemiz hiç bir şey ifade etmiyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı GD8

Maçın sonucunun hiçbir önemi yok... Neticede bir hazırlık maçı takımımız çok şutör bi takım. Uyum sorununu ve doğru 5'i bulduğumuz da taraftar desteğiyle çok can yakacak bir takımımız var... Ayrıca geçen seneye göre hücuma çok seri bir şekilde çıkıyoruz bu rakibi dengesiz yakalayıp çok boş şut yakalamımızı sağlayacaktır...

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Doğuhan

fener efes daçka karşıyaka banvit gs bunlar zaten ilk 6 yı alır bir de sürprizler olur trabzondur uşaktır büyükşehir belediyedir bizim takım playoffun son biletini alma mücadelesi verecek ki bu sene kendi salonumuzda da oynamıyoruz ben seyirci gidecegine inanmıyorum akatlarda kemik kadro vardı en azından ailesinden ünibjk lilerden bandosuna güzel bir ortam vardı

sevgili başkanın tarihi kadroyu elleriyle başkalarına telsim etmesinden sonra basketbol bitmiştir arroyodan kar ettiğimizide hatırlatırım :D

Çevrimdışı GD8

fener efes daçka karşıyaka banvit gs bunlar zaten ilk 6 yı alır bir de sürprizler olur trabzondur uşaktır büyükşehir belediyedir bizim takım playoffun son biletini alma mücadelesi verecek ki bu sene kendi salonumuzda da oynamıyoruz ben seyirci gidecegine inanmıyorum akatlarda kemik kadro vardı en azından ailesinden ünibjk lilerden bandosuna güzel bir ortam vardı

sevgili başkanın tarihi kadroyu elleriyle başkalarına telsim etmesinden sonra basketbol bitmiştir arroyodan kar ettiğimizide hatırlatırım :D
Bence bizim takımı çok hafife alıyorsunuz...bahsettin Karşıyaka daki oyuncuları kim tanıyordu 3 milyon dolarlık takımdı 10-15 milyonluk Fenerbahçe ve Efes'i eleyip şampiyon oldular... Bizde yapabiliriz...
Ayrıca salon konusunda sana katılmıyorum Akatlara gittin mi  Beşiktaş merkezle uzaktan yakından alakası olmayan yerde ulaşımı zor ... Oysa Sinan Erdem salonuna ulaşım gayet kolay metro,metrobüs ,otobüs gibi alternatif ulaşım kolaylığı sağlıyor..

Çevrimdışı doganay

Bu yeni sponsorluktan nekadar gelir elde edilecekmis bilgisi olan var mi?

Çevrimdışı Ensar

Gizlilik anlaşması varmış açıklanmayacak diye biliyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı GD8

Twitter de arka direk sayfasında  6 aylık sozlesme karşılığında 1.2 milyon dolar'a anlaştığımız yazıyor ne kadar doğru bilemiyorum....

Çevrimdışı LuceGel

Twitter de arka direk sayfasında  6 aylık sozlesme karşılığında 1.2 milyon dolar'a anlaştığımız yazıyor ne kadar doğru bilemiyorum....

6 aylıkmı yok artık doğruysa tarihimizin en kötü anlaşması.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Anıl

6 aylıkmı yok artık doğruysa tarihimizin en kötü anlaşması.
6 aylıkmış ama opsiyonluymuş :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2015, 19:39:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Takımın isim hakkını bu kadar kısa süreli zırt pırt vermek ne kadar doğru bilmiyorum  imaj açısından.

Doğruysa 1 milyon dolar kulüp için çok da büyük bir para değil çünkü. Çok değeri düşüyor isim hakkının böyle böyle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

6 aylıkmış ama opsiyonluymuş :)
1.2 M sponsorluk çok komik rakam doğruysa.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Emre Ş.

Unutmamak gerek ki biz Sinan Erdem'de şampiyon olduk.Şampiyon olduğumuz sene de çok olay yaşanmıştı.O sene taraftarın verdiği desteği başka hiçbir senede göremedik.Bu salona geçmemiz bizim açımızdan çok iyi oldu.Umarım ki destek çıkar ve şampiyon oluruz.Yeter ki takım seyirci ile bütünleşsin.

Çevrimdışı Ozan E.

Ogrencilere kombinelerde %25 indirim yapmislar :)
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2015, 13:37:15 Ozan E. ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ekim 2015, 13:41:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Ogrencilere kombinelerde %25 indirim yapmislar :)

Zahmet olmuş :)

Şimdi de kombineleri %25 indirsinler o zaman hatadan dönülmüş olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ozan E.

Zahmet olmuş :)

Şimdi de kombineleri %25 indirsinler o zaman hatadan dönülmüş olur.

Evet ancak oyle kurtarir :) fiyatlari guzel ayarlasalardi cok iyi kombine satisi yapilabilirdi. Yine yapilir umarim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene Ntv Spor ve Lig Tv basketbol maçlarımızı dönüşümlü olarak yayınlayacak  :bandit:
Yayın Listesi:
http://www.tbl.org.tr/tbl/maclar

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ekim 2015, 22:26:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ekim 2015, 22:29:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 00:37:54
  • Beşiktaş / Bodrum
İkisinde de maçtaydım :icool:

Ben senden daha da maçtaydım  :bandit:  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Takımın isim hakkını bu kadar kısa süreli zırt pırt vermek ne kadar doğru bilmiyorum  imaj açısından.

Doğruysa 1 milyon dolar kulüp için çok da büyük bir para değil çünkü. Çok değeri düşüyor isim hakkının böyle böyle.
eğer tekrar kandırılmıyorsak bu geçiş sponsoru muhtemelen yeni yapılaçak salonu sponsor yapacak  ve bize de sponsor olacak ülkerin yaptığı gibi

bunun vakıfbank olabileceği söylentisi de var
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Ben senden daha da maçtaydım  :bandit:  :evillol:
Senin herhangi bir Beşiktaş maçında olduğuna 3 yaşındaki çocuk bile inanmaz :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 17:14:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Senin herhangi bir Beşiktaş maçında olduğuna 3 yaşındaki çocuk bile inanmaz :evillol:

Kafana kabuklu yemiş geldiğinde yanılgı içinde olduğunu anlayacaksın  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Çok yumuşak takımız  :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

Çok yumuşak takımız  :s20:
istenilen sonuçlar gelmezse devre arasına doğru sertleşiriz dettmann dayı işini iyi yapar umarım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK