Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Akil Emre, Serdar3444, Necmi ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 650237 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Tolga

Gs Telekom Beşiktaş üçlü averaja bakılacak ve biz play off dışı kalacağız böylesi çok iyi oldu bitse de gitsek havasındalar zaten
Neyse daha iyi oldu o zaman açıkçası Play-Off'a kalıp yine hüsran yaşamaktan iyidir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sedat_BJK

trabzona bak arkadaş ya. hiç yoktan, sezon boyu ortada gözükmedi sonda gaza bastı kaldı play off'a. 2 farkla yenmiş yenilse biz play offtaydık..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı yigitcan1903

Bravo
Seneye sponsor bulacaz mı bakalım

Çevrimiçi Samet Ç

İntegral Forex bir daha ki sene sponsorluk anlaşmasını fesheder bakalım ne olacak halimiz sağlam bir sponsora ihtiyacımız var ama bulabileceğimizi sanmıyorum.

Çevrimdışı Türkay

Rahmi Koç şu sponsorluk işine bi el atsa keşke
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 18:45:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Seneye şubeye yatırım yapmaya gerek yok.

Seneye olabildiğine kısıp sadece futbola yöneleceğiz.

Öbür sene Fulya'da temlik kalkınca kulüp nefes alır sponsorla oturulur biz bu kadar koyuyoruz sen bu kadar koy diye konuşulur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı src35

deki playoffa kaldık, rezillik cıkardı

bu arada gs koleji yense biz çıkıyorduk playoffa

Çevrimdışı yigitcan1903

Seneye şubeye yatırım yapmaya gerek yok.

Seneye olabildiğine kısıp sadece futbola yöneleceğiz.

Öbür sene Fulya'da temlik kalkınca kulüp nefes alır sponsorla oturulur biz bu kadar koyuyoruz sen bu kadar koy diye konuşulur.
Sponsor bulamazsak küme düşeriz

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu basket takımı sinirlendirmiyor üzüyor insanı.Basketbol sponsor işi,sağlam sponsor bulursan iş yaparsın ülker Fener'e deli gibi para akıtıyor bu halde olmaları normal..

Ayrıca maça holiganlık için giden basketbolun b'sinden anlamayan insanlar dolu tribünde..Bu yarım akıllılar rakibi silip süpürmemizi istiyor.Basketbol futbol değil kadro kalitesi direkt etki ediyor.Adamlar muhtemelen avrupa şampiyonu olacak ne bekliyor ki taraftar yenmemizi mi?

Maccabi gibi  son avrupa şampiyonu bile fener karşısında 20 sayı farkı gördü.Yenilmemiz,fark yememiz normal sağduyulu yaklaşamıyor maalesef taraftar

Ancak bu böyle gitmez ya amatör şubeleri kapatın Beşiktaş futbol klübü olarak kalsın ya da adam gibi sponsor bulunsun amatör şubelerde rakiplere göre rezalet bir durumumuz var.Gidişat hiç iyi değil.En azından bu sene futbolda şampiyon olup amatör şubelere de bütçe ayırmak gerekli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu basket takımı sinirlendirmiyor üzüyor insanı.Basketbol sponsor işi,sağlam sponsor bulursan iş yaparsın ülker Fener'e deli gibi para akıtıyor bu halde olmaları normal..

Ayrıca maça holiganlık için giden basketbolun b'sinden anlamayan insanlar dolu tribünde..Bu yarım akıllılar rakibi silip süpürmemizi istiyor.Basketbol futbol değil kadro kalitesi direkt etki ediyor.Adamlar muhtemelen avrupa şampiyonu olacak ne bekliyor ki taraftar yenmemizi mi?

Maccabi gibi  son avrupa şampiyonu bile fener karşısında 20 sayı farkı gördü.Yenilmemiz,fark yememiz normal sağduyulu yaklaşamıyor maalesef taraftar

Ancak bu böyle gitmez ya amatör şubeleri kapatın Beşiktaş futbol klübü olarak kalsın ya da adam gibi sponsor bulunsun amatör şubelerde rakiplere göre rezalet bir durumumuz var.Gidişat hiç iyi değil.En azından bu sene futbolda şampiyon olup amatör şubelere de bütçe ayırmak gerekli

bizim  taraftarın belli bi kısmı  var lime lime dograsan  cacıga hıyar olmaz insanları spordan sogutuyolar insanların ailesi ile haftasonu  bi maç izlemesini hor gören holigan bir grup sadece böyle derbi ve sov yapabileiceği maçlarda cıkarlar meydana inşallah bunlardan  kurtulmanın bi yolu vardır ..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 18:58:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Zamanında Demirören'e söylendi.

Fulya 12 milyon dolar demek yılda. Bunun tamamını amatörlere ayıralım bir bu kadar da sponsorlar verir biz bunu koyarsak bu da her branşta şampiyonluk yarışı demekti.

Beyimiz gitti yıldız getirmek için verdi temlikleri akıttı futbola.

Şimdi para bulamamak normal amatörlere. Oysaki bütçeleri çok yüksek değil bu sporların. Basketbol biraz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

bizim  taraftarın belli bi kısmı  var lime lime dograsan  cacıga hıyar olmaz insanları spordan sogutuyolar insanların ailesi ile haftasonu  bi maç izlemesini hor gören holigan bir grup sadece böyle derbi ve sov yapabileiceği maçlarda cıkarlar meydana inşallah bunlardan  kurtulmanın bi yolu vardır ..

Türkiyede tribün kültürünün en büyük sıkıntısı bu zaten.Bizde değil her klübün taraftarında var bu tipler.Tribün işsiz güçsüz boş,beleş adamların oyuncağı olmuş durumda maalesef

Çevrimiçi Kartal Ç

Beşiktaş Erkek Basketbol takımımız 17 yıl aradan sonra ilk kez play-off'a kalamadı

mübah o tribündekilere mübah. şirketim olsa sponsor olmam. Sağlam sponsordan önce sağlam basketbol seyircisi lazım bu branşa. ayıptır günahtır yaa. salon malon da yapmasın boşuna fikret orman. 3200 lük akatlar yılda 1-2 kere tam doluyor onda da görüyoruz durumu. Çinden 3200 figüran kiralasam takıma daha çok destek verir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Başarı potansiyelli takım yaratırsan herkes gelir
Yaratmazsan beğenmediklerin
Yine her işimiz bitti taraftardan başarı bekler olduk
Geçin kardeşim
Bayan voleybol takımı küme düşmüş
Belki seneye erkek basketbol düşer
Hala şöyle böyle
Taraftar mı kuruyo takımı
Beğenmiyorsan sen git Akatlara örnek taraftarı göster
Utanmasalar 50 sayı fark yiyecekler
Hala taraftar suçlu
Hadi ordan be,şaşırıyorsunuz nasıl savunacağınızı
Bir konuda başarısızsa başarısız
Söyleyince kaçmıyor yönetim merak etmeyin
Ne sporcuyu ne yönetimi eleştir sonra yık taraftara,sen de taraftarsın
Sen kurtar hadi!

Çevrimiçi Samet Ç

mübah o tribündekilere mübah. şirketim olsa sponsor olmam. Sağlam sponsordan önce sağlam basketbol seyircisi lazım bu branşa. ayıptır günahtır yaa. salon malon da yapmasın boşuna fikret orman. 3200 lük akatlar yılda 1-2 kere tam doluyor onda da görüyoruz durumu. Çinden 3200 figüran kiralasam takıma daha çok destek verir.
Kusura bakmada ben ezeli rakibimden bir spor kulübü olarak basketbol branşında 50 sayı fark yiyeceğim sesim çıkmayacak alkışlayacağım yönetimi savunmak için taraftarı öne sürüyorsunuz çoğu zaman bu yanlış oluyor bence. Neden taraftar suçlu sponsordan gelen paraları onlar mı stat inşaatına harcıyorlar ya da kombine aldıkları için mi suçlular ya da her deplasmana gittikleri için mi suçlar ya da takımlarını el de görmek istedikleri için mi suçlular ? Tek suçlu varsa o da yönetimin vizyonsuz oluşudur. Amatör branşları var olsun da kaçıncı olursa olsun bizi ilgilendirmez diye düşünüyorlar maksat spor kulübü olalım hesabı.

Çevrimdışı src35

Kusura bakmada ben ezeli rakibimden bir spor kulübü olarak basketbol branşında 50 sayı fark yiyeceğim sesim çıkmayacak alkışlayacağım yönetimi savunmak için taraftarı öne sürüyorsunuz çoğu zaman bu yanlış oluyor bence. Neden taraftar suçlu sponsordan gelen paraları onlar mı stat inşaatına harcıyorlar ya da kombine aldıkları için mi suçlular ya da her deplasmana gittikleri için mi suçlar ya da takımlarını el de görmek istedikleri için mi suçlular ? Tek suçlu varsa o da yönetimin vizyonsuz oluşudur. Amatör branşları var olsun da kaçıncı olursa olsun bizi ilgilendirmez diye düşünüyorlar maksat spor kulübü olalım hesabı.
bütçe ve kadro farkı ortada iken, rasyonel bir durum sahada tezahür ederken; tribünlerden anormal tepkiler geliyor

sahaya portakal attılar ya... yok artık!!

fark yedik diye anarşi çıkaralım o zaman...

Çevrimdışı Tolga

Başarı potansiyelli takım yaratırsan herkes gelir
Yaratmazsan beğenmediklerin
Yine her işimiz bitti taraftardan başarı bekler olduk
Geçin kardeşim
Bayan voleybol takımı küme düşmüş
Belki seneye erkek basketbol düşer
Hala şöyle böyle
Taraftar mı kuruyo takımı
Beğenmiyorsan sen git Akatlara örnek taraftarı göster
Utanmasalar 50 sayı fark yiyecekler
Hala taraftar suçlu
Hadi ordan be,şaşırıyorsunuz nasıl savunacağınızı
Bir konuda başarısızsa başarısız
Söyleyince kaçmıyor yönetim merak etmeyin
Ne sporcuyu ne yönetimi eleştir sonra yık taraftara,sen de taraftarsın
Sen kurtar hadi!
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Togay_1981

bütçe ve kadro farkı ortada iken, rasyonel bir durum sahada tezahür ederken; tribünlerden anormal tepkiler geliyor

sahaya portakal attılar ya... yok artık!!

fark yedik diye anarşi çıkaralım o zaman...

Tribünler rakibe yenilmeye değil de mücadele etmemeye kızıyor olabilir mi mesela ? Ben maçta idi temizinden 15 fark yeriz diye gittim ama biraz mücadele görmek oraya gelen insanların da hakkı. Zira biz oraya F4 takımı gelmiş onu seyredelim diye gitmedik.

Tribünde aşırı tepki gösteren kimseler belli.D2 bloğun ön sıralarına çöreklenen bu grup her maç aynı yerde zaten.Derbi olunca daha bir gaza geliyor ve küfür ediyorlar. Polis var.Güvenlik var.Büyük bir kısmı çoluk çocuk.Girin aralarına atın direnenleri dışarı. Tribünün geri kalan kısmından destek felan da görmezler. Bakmayın siz aklı başında , eş ile çocuğu ile gelen çok insan var. Ama güvenlik birimleri serserilik yapanlara dokunmuyor ki. Birimler görevini yapsa hiç birşey olmayacak.

Ama bu serseri grubunun yaptıkları sahada ki kepazeliği haklı çıkarmaz. İkisini birbiri ile karıştırmayalım. Fark bir ara 30 sayıyı geçmiş takım sahada Lise takımından hallice oynarken insanlar tepki koyacak gerekirse yönetimi de protesto edecek. Galatasaray 'da oynadı Fenerle 6 kişi ile yendi adamları. Biz yenin de demedik de e biraz mücadele etseydiniz yahu :)

Çevrimdışı src35

Tribünler rakibe yenilmeye değil de mücadele etmemeye kızıyor olabilir mi mesela ? Ben maçta idi temizinden 15 fark yeriz diye gittim ama biraz mücadele görmek oraya gelen insanların da hakkı. Zira biz oraya F4 takımı gelmiş onu seyredelim diye gitmedik.

Tribünde aşırı tepki gösteren kimseler belli.D2 bloğun ön sıralarına çöreklenen bu grup her maç aynı yerde zaten.Derbi olunca daha bir gaza geliyor ve küfür ediyorlar. Polis var.Güvenlik var.Büyük bir kısmı çoluk çocuk.Girin aralarına atın direnenleri dışarı. Tribünün geri kalan kısmından destek felan da görmezler. Bakmayın siz aklı başında , eş ile çocuğu ile gelen çok insan var. Ama güvenlik birimleri serserilik yapanlara dokunmuyor ki. Birimler görevini yapsa hiç birşey olmayacak.

Ama bu serseri grubunun yaptıkları sahada ki kepazeliği haklı çıkarmaz. İkisini birbiri ile karıştırmayalım. Fark bir ara 30 sayıyı geçmiş takım sahada Lise takımından hallice oynarken insanlar tepki koyacak gerekirse yönetimi de protesto edecek. Galatasaray 'da oynadı Fenerle 6 kişi ile yendi adamları. Biz yenin de demedik de e biraz mücadele etseydiniz yahu :)
benimde tepkim o anormal tepkileri gösterenlere. tepkini göster oyuncuya da teknik heyete de yönetime de..

rüştü nurana gösterilen tepki güzeldi mesela.

ancak portakal atmak, sürekli küfür etmek falan ayıptır.

bu şahısların temizlenmesi lazım, çünkü dışarıya verilen görüntü hiç güzel degil...

Çevrimiçi Kartal Ç

Ya kadro kalitesi arasında bildiğin uçurum var. ligin ilk yarısında 40 sayı fark yemişiz zaten. Benim kızdığım nokta oradaki en hafif tabiriyle kendini bilmezlerin, ailesiyle maça gidenleri mağdur etmesi. Kendi takımına tepki göstermek normaldir tabiki. ama bunun belli bir sınırı vardır küfür kıyamet o sınırın çok ötesinde. adam bilet aldı diye ana avrat düz gitmeyi kendisinde hak görüyor. evde edebiliyor mu o küfrü anasının babasının yanında? Ağzının üstüne yer tokadı babasından. Yada o küfür kendine edilse öldüresiye saldırmıyor mu ? kimse protesto etmesin demiyoruz. protesto bir haktır ama hiçbir hak da sınırsız değildir. artık portakala bile razı olur hale geldik iyi ki kesici birşey atmamış diye. bir ton yaratıcı tezahurat var küfretmeden insan gibi protesto etsinler ona bir lafımız yok zaten.
Bu arada önümüzdeki 2 sezon pek bir yatırım düşünmüyorum basketbol aş için. önce borçlarının sıfırlanmasını bekleyeceğiz gibi. basketbolda da mali fair play önemli olacak. artık yeni salon yapılıp düzenli para gelince düzelir inşallah. ama sponsorluk için taraftarın da biraz yardımcı olması lazım. böyle olmaz.

Çevrimdışı talha

Zamanında yazdım koçu değiştirmenin gram faydası olmaz diye ama içinize işlemiştir Kandemir nefreti. Oyuncuları da anlıyorum her maç çıkıyorsun tek duyduğun Kandemir istifa Kandemir istifa kazansan da aynı kaybetsen de aynı onlarda artık bir mücadele göstermenin anlamsız olduğunu keşfetti.  Bizim tribün olarak gitmemiz gereken daha çok yol var maalesef
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Erkek Basketbol takımımızın sponsoru Integral Forex desteğini çekti

Çevrimdışı Türkay

Bizim büyümemiz için çok daha büyük ve uzun yıllar devam eden bir sponsor lazım.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

İntegral Forex'in sponsorluktan çekilmesine hiç şaşırmadım.

Çevrimdışı yigitcan1903

Adamlar o kafayla girdiler zaten
2 sene 1,5'tan yaptılar reklamlarını