Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 943839 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimiçi levitate

finaldesin tüpraşa parke koyup orada oynasan 41 bin kişi gelecek gidip 3 bin kişilik salonda oynuyorsun üstelik bilet satışa sunuluyor giriyorum almaya 10 saniyede satış kapanıyor derneklere peşkeş çekmişsin çok belli biletleri bir yerinde finalini iyi yönetin yok illa saçmalayacaksınız

net şunu yapardım bu arada bir ara lille'in 40klık stadını böyle kullanıyorlardı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Samet Ç

cidden dusan mı karar veriyor arena işine ne alaka :D yönetim olsam 10k adam gelsin atmosfer + para derim buna koç karar vermesin bi zahmet
dusanın istemediği hiçbir şey olmuyor şubede her ne kadar bazılarını inandıramasak ta

Çevrimdışı kahyaoglueren

34 de 7 ile atmışız 3 sayi. Ve mac neredeyse geliyordu.

Tek teselli bu, deplasmanda normal isabet oranına dönmek.

Çevrimiçi levitate

dusanın istemediği hiçbir şey olmuyor şubede her ne kadar bazılarını inandıramasak ta

başkan olsam het höt yaparım arenaya da karışmayıver kardeşim :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

başkan olsam het höt yaparım arenaya da karışmayıver kardeşim :D
Baskan gelmeseydi keşke maça, ters tepiyor..

Çevrimdışı Samet Ç

bu spikerle tufanda uğursuz geliyor bize aziz hoca ve alperen sunmalı maçları

Çevrimiçi levitate

final oldu mu damlıyor herkes :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu spikerle tufanda uğursuz geliyor bize aziz hoca ve alperen sunmalı maçları

alperen iyi ya trt'deki en iyi spiker valla
bipbipbupbup

Çevrimdışı Samet Ç

22/70 saha içi isabeti %31 ile oynadık dün harbiden çok rezil performans fazla motivasyondan mı eller ayaklar birbirine dolandı akıl tutulması yaşadık bilmem ama bir şekilde orada kazanıp seriyi burada bitireceğiz başka yolu yok