Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 943871 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimdışı kahyaoglueren

Matthews siktir git ya

Çevrimdışı Samet Ç

jonah sahaya sıçmaktan bıkmadın mı ne bu acele

Çevrimiçi levitate

ya niye hala oyunda tutuyorsun bunu saçma bir inat
bipbipbupbup

Çevrimdışı Samet Ç

ulan bu kadar acele edecek ne var adamların faul hakkı dolu potaya gidip her aldığınızı sallıyorsunuz

Çevrimiçi levitate

ayağı çizgiye bastı ama challenge olmuyor mu
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bok mu varda acele ediyorsunuz anlamıyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu kadar bos şut yakalayip atamadık.
Ona rağmen maç geliyordu. Ama inatla aptal aptal tercihler yapıyoruz.

Çevrimiçi levitate

dusan hala jonah'a oynayın diyor ohooo
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

brown eline aldığı her topu soktu mesela niye onun üzerinden gitmiyoruz anlamıyorum çok ezber
bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

Kaçıncı ellerinden kacirdiklari ribaund

Çevrimdışı Samet Ç

jonah yeter be kardeşim

Çevrimiçi levitate

rezillik valla ben depte kazanacağımızı hiç düşünmüyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Samet Ç

moral falan kalmadı bu gece uyku yok

Çevrimiçi levitate

moral falan kalmadı bu gece uyku yok

tamamen mal olmamızdan dolayı kaybetmemiz üzüyor adamlar net kötü
bipbipbupbup

Çevrimdışı Samet Ç

tamamen mal olmamızdan dolayı kaybetmemiz üzüyor adamlar net kötü
berbat takım rakip orada tek güvencem berbat bir takım olmaları buraya döndürebilirsek dusan falan dinlenmemeli büyük salona geçmeliyiz

Çevrimdışı kahyaoglueren

Sezonun Besiktas kulübü için en önemli serisiydi.
Böyle bir maç olmamalıydı. Tum sezonun emeği.

Deplasmanda daha isabetli atmamız gerekiyor.
Bu kadar rezil bir maça rağmen mac gelebilirdi.

Çevrimdışı kahyaoglueren

berbat takım rakip orada tek güvencem berbat bir takım olmaları buraya döndürebilirsek dusan falan dinlenmemeli büyük salona geçmeliyiz
Bence de Sinan Erden ayarlanmali 16 bin kişiyle oynanmalı. Akatlardaki laylaylom tribünü yerine gercek baskılı tribün olmalı.

Çevrimiçi levitate

fb maçı ertelenmiş vakit bol oturup hazırlansınlar ve arena işine katılıyorum

şu akatlardan çıkmak lazım 10k arena akar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Samet Ç

fb maçı ertelenmiş vakit bol oturup hazırlansınlar ve arena işine katılıyorum

şu akatlardan çıkmak lazım 10k arena akar
dünyanın en kötü salonu ve en kötü salon atmosferi gitmesek yedirecekler büyümekten korkan bir dusan var anlamlandıramadığım bir şekilde şu finali de verirse gerçekten loser bir koç olacak gözümde son şansı hayırlısı

Çevrimdışı Samet Ç

Bence de Sinan Erden ayarlanmali 16 bin kişiyle oynanmalı. Akatlardaki laylaylom tribünü yerine gercek baskılı tribün olmalı.
ya oraya diğer basketbolu bilen basketbol severler de geliyor 18'den fark 7'ye inmiş beste söylüyorlar rakip hücum ederken

Çevrimiçi levitate

ya oraya diğer basketbolu bilen basketbol severler de geliyor 18'den fark 7'ye inmiş beste söylüyorlar rakip hücum ederken

bilet fiyatlarından belliydi ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

dünyanın en kötü salonu ve en kötü salon atmosferi gitmesek yedirecekler büyümekten korkan bir dusan var anlamlandıramadığım bir şekilde şu finali de verirse gerçekten loser bir koç olacak gözümde son şansı hayırlısı

cidden dusan mı karar veriyor arena işine ne alaka :D yönetim olsam 10k adam gelsin atmosfer + para derim buna koç karar vermesin bi zahmet
bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

Finalde olmaz olsun sampiyonluklar diye beste söylüyorlar ilk yarıda.

Çevrimdışı Samet Ç

finaldesin tüpraşa parke koyup orada oynasan 41 bin kişi gelecek gidip 3 bin kişilik salonda oynuyorsun üstelik bilet satışa sunuluyor giriyorum almaya 10 saniyede satış kapanıyor derneklere peşkeş çekmişsin çok belli biletleri bir yerinde finalini iyi yönetin yok illa saçmalayacaksınız

Çevrimdışı Samet Ç

Finalde olmaz olsun sampiyonluklar diye beste söylüyorlar ilk yarıda.
peşkeş çekilen biletler işte 14 k'ya karaborsa da satıyorlardı :D