Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 664746 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

çok hard bi reset atmışız ya fazla olmadı mı saaanki
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

iyi mi
Çok iyi epey bütçe artırıyoruz belli oldu seneye Eurocup'ta bu sene ciddi seviye düştü gözü kararttık herhalde koç için

Çevrimdışı levitate

Çok iyi epey bütçe artırıyoruz belli oldu seneye Eurocup'ta bu sene ciddi seviye düştü gözü kararttık herhalde koç için

seneye euroleague olmazsa gider herhalde her tuşa basıcaz mecbur
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

çok hard bi reset atmışız ya fazla olmadı mı saaanki
bir tık büyüme zamanı gelmişti koça bu yapılması lazımdı yoksa tutamazdın adam bizim için 4 tane Euroleague takımını reddetti gidenlerden Needham,Plavsic felaket kötü oyuncuydu Morgan, Almann ortalama oyunculardı Kelan zaten sakatlıktan yeni çıktı devam edilmemesi doğru Mathews için uğraşıyorlar gidenlerden bir Sleva'ya üzülüyorum ama ona da Zalgris'ten fazla para verdik oyuncu Euroleague'ı seçti maalesef Yiğit ve Berk kaldı bir tane daha Türk alınacak zaten

Çevrimdışı levitate

bir tık büyüme zamanı gelmişti koça bu yapılması lazımdı yoksa tutamazdın adam bizim için 4 tane Euroleague takımını reddetti gidenlerden Needham,Plavsic felaket kötü oyuncuydu Morgan, Almann ortalama oyunculardı Kelan zaten sakatlıktan yeni çıktı devam edilmemesi doğru Mathews için uğraşıyorlar gidenlerden bir Sleva'ya üzülüyorum ama ona da Zalgris'ten fazla para verdik oyuncu Euroleague'ı seçti maalesef Yiğit ve Berk kaldı bir tane daha Türk alınacak zaten

aynen sleva iyi duruyodu plavsic herhangi bir adam

reddettiği takımlar nelermiş biliyor musun merak ettim
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

yağız bizim için baskette biriyle anlaşmışız diyordu twitter'da dyshawn pierre olduğu iddia ediliyor nasıldır
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

aynen sleva iyi duruyodu plavsic herhangi bir adam

reddettiği takımlar nelermiş biliyor musun merak ettim
İkisini biliyorum Baskonia ve Zalgris

Çevrimiçi Samet Ç

yağız bizim için baskette biriyle anlaşmışız diyordu twitter'da dyshawn pierre olduğu iddia ediliyor nasıldır
ilgi yok

Çevrimiçi Samet Demir

Vitto Brown çekiyormuşuz  :bandit:
Sevindiğine göre iyi sanırım:)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Sevindiğine göre iyi sanırım:)
Sleva'nın yerini doldurur bunun savunması daha iyi hem Dotson'da elimizdeki guardlardan daha iyi oyuncu güzel başladık

Çevrimdışı levitate

ÖZEL | Beşiktaş Fibabanka, Jonah Mathews’a bir yıllık yeni sözleşme önerdi. Bu teklif maddi olarak, iki Euroleague takımının oyuncu için masaya koyduğu tekliften daha az ancak Jonah, Beşiktaş’ı çok seviyor ve Dusan Alimpijevic oyuncuyu ikna etmek için özel bir görüşme yaptı!
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...