Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 644564 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimiçi Samet Ç

iki yıla ikna ettiklerine göre bütçe sözü de verilmiştir
oyuncu bütçesi artacak ama daha rakam belli değil play off bitsin belli olur

Çevrimdışı Akil Emre

oyuncu bütçesi artacak ama daha rakam belli değil play off bitsin belli olur
Akatlardan çıkılmadan, efes ve fb bütçesine yaklaşmadan veya inanılmaz isimleri ucuza bulmadan kupa gelme şansı yok. Bu sebeple hocayla 5 yılda imzalasan manası yok bence.

Çevrimiçi Samet Ç

Akatlardan çıkılmadan, efes ve fb bütçesine yaklaşmadan veya inanılmaz isimleri ucuza bulmadan kupa gelme şansı yok. Bu sebeple hocayla 5 yılda imzalasan manası yok bence.
o seviyelere çıkman için basketbol kültürü oluşturman lazım şu an için iyi gidiyor her şeyin bir anda olmaması daha iyi o şekil olunca anlık oluyor o hamleler sonra tekrar başa sarıyorsun adım adım gitmek burası için daha doğru

Çevrimiçi Samet Ç

hakemler her zamanki gibi yine her temasa ucuz faul çalmaya devam ediyor

Çevrimiçi levitate

hakemler her zamanki gibi yine her temasa ucuz faul çalmaya devam ediyor
eleman matthews'un koluna girdi itti gitti savunma faulü verdi
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2025, 22:40:37 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

çok malca oynadık son saniyeyi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

taraftar bir takıma nasıl maç kaybettirir hep beraber izledik koç bile saçmaladı o olaydan sonra maç topunda molası varken kullanmadı akatlar tercihi eksi yazar dedik sinan erdemde oynanmalıydı bu maç

Çevrimiçi Samet Demir

taraftar bir takıma nasıl maç kaybettirir hep beraber izledik koç bile saçmaladı o olaydan sonra maç topunda molası varken kullanmadı akatlar tercihi eksi yazar dedik sinan erdemde oynanmalıydı bu maç
Tüm sorun bende, 10 sayı fark varken maçı açtım ve kaybettik.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Başladılar yine saçma sapan düdükler çalarak oyunu dengelemeye adamlar 20 milyon bütçe ile yarışıyor birde hakemler destek atıyor şaka gibi lig

Çevrimiçi Samet Ç

Faul olmayan pozisyona bile faul veriyorlar kafayı yersin

Çevrimiçi Samet Ç

hakemler bıraksa maç 20 olmuştu şimdiye

Çevrimiçi kartalizma190399

Nerelere geliriz bilinmez ama cok guzel takimiz be. Su takimi koruyup seneye 2 tane ust duzey oyuncuyla cok guzel yerlere gelebiliriz.
1 tane zengin Besiktasli da su takima sponsor olmuyor ya, ona yanarim....

Çevrimiçi Samet Ç

27 sayı farkla kazandık seri 1-1 oldu

Çevrimiçi Samet Demir

Maçı açtım fark 6 ya kadar düştü, sonra direk kapattım farkla kazanmışız, diğer maçı hiç izlemeyeceğim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Maçı açtım fark 6 ya kadar düştü, sonra direk kapattım farkla kazanmışız, diğer maçı hiç izlemeyeceğim.
abi son maça kadar uzak dur aman diyorum :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

27 sayı farkla kazandık seri 1-1 oldu
ilk maçı da alırdık ama 36-37 tane serbest atış kullandı efes hakemler rezaletti
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

ilk maçı da alırdık ama 36-37 tane serbest atış kullandı efes hakemler rezaletti
Valla bak ben maçı açtım kaybettik, hoca falan bahane :)

Çevrimiçi levitate

Valla bak ben maçı açtım kaybettik, hoca falan bahane :)
valla abi aman finale çıkana kadar açma :D feneri yenemeyiz yüksek ihtimalle o zaman istediğin gibi takılabilirsin
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

valla abi aman finale çıkana kadar açma :D feneri yenemeyiz yüksek ihtimalle o zaman istediğin gibi takılabilirsin
Finale kadar bende gerisi oyuncularda :)

Çevrimiçi Samet Demir

Maçı dayanamadım açtım :)

Çevrimiçi Samet Ç

uzunları savunabilirsek kazanacağız 21 sayının 19'u uzunlardan geldi efesin

Çevrimiçi Samet Ç

1 tane net uzunumuz olsa keşe plavsic çok kötü oyuncu terry desen farklı değil

Çevrimiçi Samet Demir

Faullerde çok saçma her branş da biçiyorlar.

Çevrimiçi Samet Ç

efese faul çalmayacağız diye ne yapacaklarını şaşırdılar

Çevrimiçi Samet Ç

efese faul çalmayacağız diye ne yapacaklarını şaşırdılar
yemin etmişler hiçbir şeyi çalmıyorlar