Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 649784 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umut Tahir Başkan hoca istesin kimi isterse alayım diyor hocanın ve nedim yücelin işine karışmam profesyonellere bırakarım işi diyor ben basketbolu çok bilmem ben yönetim işini yaprım diyor
Guard için ikna edene kadar neler çektiler. 4-5 numara alma fikrine ikna olması için turnuvadan elenmemiz veya daha önce çalıştığı bir oyuncuya gitmemiz lazım. Ki çalıştığı bir oyuncuya çuvalla para vermemize rağmen gelmek istemedi. Yoksa çoktan Hamonds gitmişti.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Guard için ikna edene kadar neler çektiler. 4-5 numara alma fikrine ikna olması için turnuvadan elenmemiz veya daha önce çalıştığı bir oyuncuya gitmemiz lazım. Ki çalıştığı bir oyuncuya çuvalla para vermemize rağmen gelmek istemedi. Yoksa çoktan Hamonds gitmişti.
Kesinlikle bizleri de mutlu edecek yıldız birini almamız gerekiyor, hocayı seviyoruz ama 2 ileri 1 geri hiçbir hedefe ulaşamayız. Seçimde bitti başkanın bizleri heyecanlandıracak 1 transfer yapması lazım.

Çevrimdışı Talisca1903

Kesinlikle bizleri de mutlu edecek yıldız birini almamız gerekiyor, hocayı seviyoruz ama 2 ileri 1 geri hiçbir hedefe ulaşamayız. Seçimde bitti başkanın bizleri heyecanlandıracak 1 transfer yapması lazım.
mitchell 4 çektiğimizden bu yana performansı çok düştü iyi bir 4-4,5 şart pota aştı bitiriciliği olmayan delgadoyla nasıl devam edeceğiz

Çevrimiçi Akil Emre

mitchell 4 çektiğimizden bu yana performansı çok düştü iyi bir 4-4,5 şart pota aştı bitiriciliği olmayan delgadoyla nasıl devam edeceğiz
Ben hedefimizin ne olduğunu anlayamadım, yönetim değişti takıma heyecan geldi, ufak dokunuşlarla belki şampiyonluğa bile oynayabiliriz ama göz göre göre idare etmeye devam ediyoruz. Hem futbol hem baskette sağlam transferler bekliyorum. Yoksa bu şekilde devam ederiz.

Çevrimdışı Talisca1903

Bu haftaki rakibimiz efes rıdvan öncelide almış.oturu rıdvan burakcan türk telekom gibi bir şey olmuş efes saçma sapan bir hal aldı

Çevrimdışı Necmi

yalnız basketbolu bu kadar seven yönetimde bu kafa fazla uzun yaşamaz

Çevrimdışı Necmi

basket şube işlerinin en kolay olduğu yer ufak dokunuşla bu sezonu bitirebilirler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/BJK_Basketbol/status/1735919542952423932
beobuis yok yenebiliriz diğer sakatları da varda bu herif bizim maçta curry gibi bir şey oluyordu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

bebouis oynama lan bizim maça gelince mi düzeldin

yok muş kadroda
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2023, 20:15:18 Talisca1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

benche teknik faul nedir (Hakaret Yasak)

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu sezon sanki lige Eurocup maçlarından daha fazla önem veriyoruz gibi geliyor.

Çevrimdışı Talisca1903

ilk yarının özeti Beşiktaş 49-hakemler 36

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk yarıyı geride bırakıp maçta eşitlik varmış gibi oynamaya devam etmeliyiz. Hakemler Efes'i maça dahil etmeden maçı kapatacak noktaya getirmeliyiz.

https://twitter.com/BJK_Basketbol/status/1736090472571949511

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

İlk yarıyı geride bırakıp maçta eşitlik varmış gibi oynamaya devam etmeliyiz. Hakemler Efes'i maça dahil etmeden maçı kapatacak noktaya getirmeliyiz.

https://twitter.com/BJK_Basketbol/status/1736090472571949511
efeste larkin ve hakemler var bizde ise mangal gibi yürek

Çevrimdışı Talisca1903

bu nasıl hücum faul lan

Çevrimdışı Talisca1903

her maç bir tane (Hakaret Yasak) çıkar piayasaya bu maçta oturu denen bebe başımıza bela oldu

Çevrimiçi Samet Demir

her maç bir tane (Hakaret Yasak) çıkar piayasaya bu maçta oturu denen bebe başımıza bela oldu
Bela olsa ne olacak 10 küsür sayı fark olmuş :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Böyle bir rakip ve iki yorgun takım için çok az bir fark bu. Ritm bulan son çeyreği ve maçı götürür. Şu son 2 dakikada rakibi maça ortak ettik.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

hakemlerin yardımı tamgaz farkı 8 düşürdü karaktersizler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

10 sayı baskette hiç bir şey değil alan savunmasıda çok zorladı bizi

Çevrimdışı Talisca1903

hücum faul bu (Hakaret Yasak)₅ yapmayın