Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 659545 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

FIBA Europe Cup

1. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Icrypex 25-25 Bc Csu Sibiu

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

FIBA Europe Cup

İlk Yarı Sonucu

Beşiktaş Icrypex 48-42 Bc Csu Sibiu

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Biraz toparladık 3. Çeyrek biraz savunma yaparsak fark 15'lere çıkar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biraz toparladık 3. Çeyrek biraz savunma yaparsak fark 15'lere çıkar
Rakiplerimiz bu kadar yüksek yüzdeyle üçlük atmasalar fark açılacak. Ama bu konuda bizim de hatamız büyük. Sürekli şutörlerini boş bırakıyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

3. Çeyrek sadece 6 sayı atabildiler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

FIBA Europe Cup

3. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Icrypex 74-48 BC CSU Sibiu

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek sadece 6 sayı atabildiler.
Çok yoruldular. Dar kadro ile bu turnuvada oynamak zor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takımın net mental problemi var. Bu mentali düzeltmek çok zor. Rakipleri çok küçümsüyoruz. Yeterli eforu göstermiyoruz. Bu gençlerin bazılarını elden çıkarma işi mantıklı gelmeye başladı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Lucescu1903

Ben hayatımda böyle kötü kadro görmedim bir Alperen var.Diğerleri Beşiktaşın oyuncusu değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben hayatımda böyle kötü kadro görmedim bir Alperen var.Diğerleri Beşiktaşın oyuncusu değil.
Sen basketbol izliyor musun? Biz acı çekiyorduk burada senelerdir. Bence tarihimizin en potansiyeli yüksek kadrolarından birisi. Sadece oyuncular potansiyeline ulaşmamış. Hazır takım yok sahada. Buna göre yorum yapmak lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Lucescu1903

Sen basketbol izliyor musun? Biz acı çekiyorduk burada senelerdir. Bence tarihimizin en potansiyeli yüksek kadrolarından birisi. Sadece oyuncular potansiyeline ulaşmamış. Hazır takım yok sahada. Buna göre yorum yapmak lazım.

27 sayıdan az daha zaman olsa maçı verecek bir takım var sahada ne kadar takım denir tartışılır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

FIBA Europe Cup

Maç Sonucu

Beşiktaş Icrypex 90-81 BC CSU Sibiu

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Lucescu1903

Tebrik ediyorum 26 sayı farkı 9 sayı fark ile bitirmek yetenek isterdi.Allahtan biraz daha zaman yoktu.Kocaman bir alkış bizim takıma.  :claps:

Çevrimdışı MUSTAFA_

27 sayıdan az daha zaman olsa maçı verecek bir takım var sahada ne kadar takım denir tartışılır.
Bu şekilde düşünüyorsan bu takımı izleme bence. Sana eziyet olabilir. Ben yabancıların hataları dışında gençleri yapıcı eleştirme taraftarıyım. Bu sene kadro değişmeyecek. Maçı da kaybetmedik. 3 günde 2. maçımız bu. Yarın da maçımız var. Oyuncuların temposunu düşürmesi normal  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Galibiyet. Yarınki maçı kazanırsak gruptan çıkıyoruz. Dikkatli olmalıyız. Rakipler bize göre zayıflar ama sahada yüksek efor sarf ediyorlar.

https://twitter.com/BJK_Basketbol/status/1354834930723860481

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Lucescu1903

Bu şekilde düşünüyorsan bu takımı izleme bence. Sana eziyet olabilir. Ben yabancıların hataları dışında gençleri yapıcı eleştirme taraftarıyım. Bu sene kadro değişmeyecek. Maçı da kaybetmedik. 3 günde 2. maçımız bu. Yarın da maçımız var. Oyuncuların temposunu düşürmesi normal  :tabe:

Bence benim maçı izlememden ziyade hoca,oyuncular otursun bir düşünsün 26 sayılık maç nasıl buralara geldi diye.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence benim maçı izlememden ziyade hoca,oyuncular otursun bir düşünsün 26 sayılık maç nasıl buralara geldi diye.
Koç gerekli olan neyse yapacaktır. Bu durumda koçun da hatası var. Alperen dışında ikinci bir uzunumuz yok. Bunun sebebi de Alperen daha çok oynasın, kendini geliştirsin ve değerini arttırsın. Bu sene gelişimin ve değişimin ilk senesi. Buna göre izlemekte fayda var. Normalde ben de eleştiririm ama bu sene gelecek seneye saklıyorum eleştirilerimi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Alperen çizgisini koruyor yaninda şehmus üstüne koya koya gidiyor sadik in kendine guvenmesi gerek furkan da potansiyel çok fazla sayz birazda yuzme yapip omuz genisletse pota altini yirmili yaslarin basinda dominat edecek kalitede goruyorum egehan benim icin ? Sahsen beklentime cevap veremedi ...yabancilar icin johanson berryll hoca olsam bilemiyom nasil alindilar nasil basketçiler hayretler icindeyim... baski altinda oyun kurucu zeki oyuncu eksikligi bariz göze carpiyor...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alperen çizgisini koruyor yaninda şehmus üstüne koya koya gidiyor sadik in kendine guvenmesi gerek furkan da potansiyel çok fazla sayz birazda yuzme yapip omuz genisletse pota altini yirmili yaslarin basinda dominat edecek kalitede goruyorum egehan benim icin ? Sahsen beklentime cevap veremedi ...yabancilar icin johanson berryll hoca olsam bilemiyom nasil alindilar nasil basketçiler hayretler icindeyim... baski altinda oyun kurucu zeki oyuncu eksikligi bariz göze carpiyor...
Kaç senedir takımımızın guard problemi var. Genelde bu sorunu forvetler üzerinden çözüyoruz. Bu sene de Şehmus ve Alperen üzerinden oyun kurarak çözüyoruz. Ama tek eksiğimiz guard pozisyonunda değil. Atletik bir uzuna da net ihtiyacımız var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçı TRT Spor 2 üzerinden takip edebilirsiniz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Lucescu1903

Saçmalamazsak bugün rahat bir galibiyet alırız gibi duruyor.