Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Gökhan Güvenç ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 652757 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimiçi Samet Ç

Egehan Arna ile ilgileniyormuşuz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Egehan Arna ile ilgileniyormuşuz.
Daha önce Metin Abinin verdiği ipucundan çözmüştüm  :tabe: Ancak henüz imza atmamış bize  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adı bizimle anılan Egehan Arna'yı tanımayanlar için bunu bırakayım  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Yarın ola hayrola dendi hadi bakalım yarın haberler gelir inşallah.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yarın ola hayrola dendi hadi bakalım yarın haberler gelir inşallah.
Bekleriz biz. Lige daha çok var zaten  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı direnç1903

Yarın nolacak ki? Lutete'nin sözleşmeyi feshedip NCAA'den 3 numara mı getiriyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yarın nolacak ki? Lutete'nin sözleşmeyi feshedip NCAA'den 3 numara mı getiriyoruz.
Büyük ihtimalle Egehan Arna sonuçlanacak  :tabe: Ancak Lutete gidecekse bir 3 numara almamız gerekiyor o da bir gerçek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı direnç1903

Büyük ihtimalle Egehan Arna sonuçlanacak  :tabe: Ancak Lutete gidecekse bir 3 numara almamız gerekiyor o da bir gerçek  :tabe:

Aynen 3 numara için Egehan yeterli olmaz Lutete gidecekse.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yabancı oyuncu sayısı hakkındaki haber yalan çıktı  :tabe: Yabancı alacağız. Transfere tam gaz devam  :bandit:

Yabancı alacağız sakin olun. Doğru yer, doğru zaman, doğru isim. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

TFF sayesinde buralar çok değerlenecek. Ancak bu sene kurulacak takımı çok fazla abartmamak lazım. Milli takım izler gibi izleyeceğiz maçları. Büyük ihtimalle ligi de şu anki kadromuza eklemeler yapmazsak 5-9 arasında bir yerde bitiririz  :tabe: Ancak zevk alacağımız bir basketbol izleyeceğimize eminim :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öncelikle Bandırma operasyonu işin temel taşıydı. Fakat bu görüşmeler yapılırken asıl yönlendirici isim Ati Koç oldu. Sonuçta bu isimler onun oyuncusu. Kendisi bu oyuncuları parlatıp daha iyi paralara satmak istiyor. Bu oyuncuların oynamayacağı yere gitmesini bu yüzden istemedi. Yoksa Şehmus ve Alperen’e çok iyi teklifler vardı. Tabi bu organizasyonu planlarken sadece Bandırma özelinde hareket edilmesin dendi. Ati Koçta Adem Bona, Asım Gutiç gibi isimleri ekleyebileceğini söyledi. Anlayacağınız tüm genç oyuncularını tek takıma vermek istiyordu. Burda işi bozan şey Karşıyaka’nın verdiği absürt kontrat. Ayrıca Ati Koçun Karşıyaka’dan alacağı paralar var. Bunlar için kulübe ihtar çekmiş durumda. Bakarsınız bu iş kısa sürede çözülüp oyuncular takımımıza katılır.

Bandırma operasyonunda sorun yok. Oyuncular bizim artık. Sadece ödenecek paranın ödeme şeklinde bir sorun var. Oda bizle alakalı değil Bandırma ile alakalı bir durum.

Yabancı oyuncular için sadece olanları yazdık. Farklı bir sürü isim vardı. Örneğin Tyler Hagedorn, Sam Merrill, Kamar Baldwin gibi daha bir çok isim gündemdeydi. Fakat bunların yıllık ücretleri olsun, menajerlikle alakalı sorunları olsun, NBA beklentileri olsun vs. Transferler gerçekleşmedi.

Özetle konuların her daim içinde olduk. Gerek kulübün ricaları gerekse ikili diyalogların bozulmaması adına isimleri son dakikaya kadar yazmamaya özen gösterdik. Yoksa tüm süreçleri sizlere en kötü küçük ip uçlarıyla yazmaya gayret ettik. Son olarak Egehan Arna bunlardan biridir. Twitter’da konuyu anlayan bir çok arkadaştan yazdıklarını silmelerini rica ettim. Sağolsunlar onlarda kırmadılar.

Çoğu oyuncunun analizlerini çok önceden hazırlıyoruz. Zaten haberi ilk yazmasak bile içerik olarak hazır olduğumuzu az çok anlıyorsunuzdur.

Şimdi gelelim Lutete ve De’jon mevzusuna. Biz ne olur ne olmaz diye bu 2 ismi kadromuza katmak istedik. Fakat fırsat transferleri çıkınca bunları değiştirebilecek kontratlara sahip olacak şekilde hareket ettik.

De’jon kampa gelecek ama takımda kalmasını beklemiyorum. Lutete ise Egehan transferi sonrası artık çok zor.

Özellikle bir tane forvet almayı planlıyoruz. Kısa rotasyonumuz fena olmadı. Ercan Osmani ile birlikte ilk etapta 4 yabancı oluruz. Duruma göre bir ekleme daha gelebilir. Tabi bu durum birazda sponsora bağlı olacak.

Sponsor demişken, şuana kadar yaklaşık 2,75 milyon TL’Lik sponsor anlaşması yaptık. 1 milyon dolarlık bir sponsorluk daha hedeflenmekte.

Son olarak şunu belirteyim. Eskiden Twitter’a daha çok Bilgi yazardım fakat burası varken orada daha az yazmaya gayret ediyorum. Amacımız buradaki insanların hep bir adım önde olması. Bu bağlam da hareket ediyoruz. Bu nedenle bu platformdaki çoğu bilgi dışarı da yazılamıyor. Yoksa kimin ne yazdığıyla zerre ilgilenmiyoruz. Bjkbasket Ekibi olarak sadece sevdamız hakkında doğru bilgi vermek için çalışıyoruz. Tek gayemiz bu. (via. Metin Sönmez - bjkbasket.org)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mevcut kadromuz  :)

Eray Akyüz
Hakan Sayılı
Ercan Osmani
Alperen Şengün
Furkan Haltalı
Sadık Emir Kabaca
Şehmus Hazer
Sedat Ali Karagülle
Egehan Arna
Tolga Deliktaş
Can Kaan Turgut
Oğuzhan Göktepe
De’Jon Davis
Markell Johnson
Christian Lutete(büyük ihtimalle çıkacağız bu kontrattan)
Isaiah Blackmon

(via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

TFF sayesinde buralar çok değerlenecek. Ancak bu sene kurulacak takımı çok fazla abartmamak lazım. Milli takım izler gibi izleyeceğiz maçları. Büyük ihtimalle ligi de şu anki kadromuza eklemeler yapmazsak 5-9 arasında bir yerde bitiririz  :tabe: Ancak zevk alacağımız bir basketbol izleyeceğimize eminim :)

bundan sonra basketçiyiz :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

bundan sonra basketçiyiz :D
Ben basketboldan futbola geçtim  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben basketboldan futbola geçtim  :ebebe:

Futbol gelecek sene güzel olmayacak ben basket izleyeceğim  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Futbol gelecek sene güzel olmayacak ben basket izleyeceğim  :tabe:
Ben basketboldan aldığım zevki futboldan alamıyorum son dönemlerde. En son zevk aldığım futbolu Şenol Güneş'in ilk sezonunda izledim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben basketboldan aldığım zevki futboldan alamıyorum son dönemlerde. En son zevk aldığım futbolu Şenol Güneş'in ilk sezonunda izledim  :tabe:

Benim için baskette ufuk sarıca dönemi futbolda şenol güneş dönemi  :tabe:

En zevk aldığım dönem izlerken göze hoş gelen oyunlar :)
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2020, 12:27:53 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim için baskette ufuk sarıca dönemi futbolda şenol güneş dönemi  :tabe:

En zevk aldığım dönem izlerken göze hoş gelen oyunlar :)
Basketbolda en iyi dönemlerimiz Ergin Atman dönemleridir. Bu tartışmaya kapalıdır. Zaten 4 kupalı sezon da Ergin Ataman'a ait  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Basketbolda en iyi dönemlerimiz Ergin Atman dönemleridir. Bu tartışmaya kapalıdır. Zaten 4 kupalı sezon da Ergin Ataman'a ait  :tabe:

başarı olarak demedim ki oyun olarak dedim :)

Göze hoş gelen oyun olarak en zevk aldığım dönem bu 2 dönem olmuştu :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

başarı olarak demedim ki oyun olarak dedim :)

Göze hoş gelen oyun olarak en zevk aldığım dönem bu 2 dönem olmuştu :)
Dört kupalı sezonda Arroyo gibi adam vardı sokak basketbolcusu. Sen unutmuşsun o dönemleri  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

o dönem ki başkanımızın :D yaptığı en iyi iş. belki de tek iyi iş :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

o dönem ki başkanımızın :D yaptığı en iyi iş. belki de tek iyi iş :)
O dönem NBA'deki lokavtı çok iyi kullanıp hem ABD'ye Beşiktaş'ı tanıttık hem de iyi oyuncuları getirip takıma seviye atlattık. Hala oyuncu getirirken Deron Williams ve Allen Iverson'ın Beşiktaş'ta oynamasının ekmeğini yiyoruz. Fİkret Orman'ın senelerce uğraşıp yapamadığını o kötülediğimiz Demirören yaptı. Ancak bu durumu sıçrama tahtası olarak kullanamadık. Basketboldan elde ettiğimiz geliri futbola yatırıp basketbol zarar ediyor yaftasını yapıştırdık. Fikret Orman ve akrabalarının basketbola yaptıkları kötülüğü kimse yapmadı. Hala onun pisliklerini temizlemeye çalışıyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Dört kupalı sezonda Arroyo gibi adam vardı sokak basketbolcusu. Sen unutmuşsun o dönemleri  :tabe:
o dönem basket ile çok ilgilenmiyordum yalan yok :D