Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 680166 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pota kıran zenci bekliyorum bi tane.
Bonsu benzeri zıp zıp biri de olsa idare eder Hatta ben daha mutlu olurum...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk Sarıca’nın açıklamaları şu şekilde: “Maçı farklı önde götürdüğümüz bir karşılaşma oldu. Daha önce de kırabilirdik ve daha farklı hale getirebilirdik ama burada bazı basit hatalar yaptık. Zaten geçen maç da bunu söylemiştim, bugün de devam etti. Partizan geleneği olan bir kulüp, ülke olarak da basketbola düşkünler. Partizan da basketbola çok düşkün ve aynı zamanda çok sert bir takım. Üçüncü çeyrek oyun çok sertleşti ve burada sertliğe cevap verebildik. Taraftarımızın da takıma eşlik ettiği dönemde özellikle hızlı hücumlarda şutları soktuk. İlk yarı çok güzel organizasyonlarımız vardı. Kendi sahamızda kazanmamız gereken bir maçı kazandık. Bugün baktığımızda 20 asist yaptığımızı görüyorum. Bu da beni mutlu ediyor. Boş atışları sokabilsek 25-26 asist rakamlarına bile ulaşabilirdik. Oyuncularımı kutluyorum. Maçın son 2 dakikasında ciddiyetimizi kaybetmedik ama daha iyi olmalıydık. Sonradan giren oyuncularımızla 2 dakikalık bir sarsıntı yaşadık. İyi bir takım olmak istiyorsak bunları telafi etmeliyiz.

İşler rayında gidiyor. Resmi maç kaybetmedik bu güzel bir şey. Yeni yapılanma kullanmadım ama 11 tane yeni oyuncuyla yeni birleşen bir takım var. Bir arada tutup aynı amaç için oynatmak kolay değil. Düzgün işleri yapıyoruz ama geçen İBB maçında söylediğim bu maçta da oldu. Farkı açıp 17-18’lere çıkartıp basit hatalarla farkın kapanmasına izin veriyoruz. Bunları düzeltmek için daha fazla zaman lazım. Bu sabrı oyuncularımıza göstereceğiz. Çok iyi niyetli çok sıkı çalışan bir takımımız var.

Kenan Sipahi ayak bileğini burktu ve yaklaşık 10 gün kadar bizimle birlikte olamayacak. Erkan’ın da takıma dönmek için 2 haftası var. 2 hafta sonra bir aksilik olmazsa bizimle olacak. Bugün tüm bu sakatlıklar aslında kısa rotasyonunda bizi sıkıntıya soktu. Ancak bütün oyuncularımız değişe değişe bu eksikliği tamamladılar. Bundan dolayı da mutluyum.

FIBA turnuvalarında kendi liglerimizde olan kurallar geçerli. Dolayısıyla 6 yabancı hakkımız var. 1 yabancıyı dışarıda bırakmak durumunda kalacağız. Bu hassas bir konu. Ben hiçbir zaman almış olmak için bir transfer yapmadım. Ama bir iki ilgilendiğimiz isim var. Olumlu bir gelişme olursa bu isimleri takıma dahil edeceğiz.”

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kuntz

Takım her geçen gün birbirine alışıyor. Bugüne kadar oynanan tüm maçları izledim. Savunma sertliği ve takım kimyası meselesi oturmaya başladı. Aksaklıklar yok mu elbette var. Ama yepyeni bir takımda elbette bunlar olacak. Herkes görevini fazlasıyla yerine getiriyor. Zaman zaman oyundan kopmalar ve momentumu elde tutma sorunları da var fakat bunların hepsi zamanla giderilecektir. Bütçeye göre gayet iyi bir takım oluştu. Tam koç takımı. Koça bir kaç sene verilirse ve futboldaki gibi üzerine koyarak gidilirse çok sağlam işler çıkaracaktır. Birde sertliği yüksek ve atlet bir 5 numara bu takımı bir seviye daha atlatır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arroyo ile bir ilgimiz yok arkadaşlar. Zaten sorunlu ayrıldık. Adam bizi Fiba ile tehdit edip gitti.

Ayrıca yine ceza gelecek Fiba'dan hazırlıklı olalım. (via Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün Yeşil Giresun ile saat 19:00 da karşılaşacağız. Yayın Lig TV 3.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basketbol Ligi puan durumu :

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Jeremy Evans Khimki'ye gitmiş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Jeremy Evans Khimki'ye gitmiş
alabilseydik iyi olurdu  :tabe: Büyük ihtimalle Ersin Dağlı + 1 oyuncu alacağız  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

alabilseydik iyi olurdu  :tabe: Büyük ihtimalle Ersin Dağlı + 1 oyuncu alacağız  :money:
Mbakwe riskine girmek lazım veya Shane Lawal

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mbakwe riskine girmek lazım veya Shane Lawal
Shane Lawal a fitim alınabilirse. Mbakwe ile ilgilenen çok takım var  :tabe: O iş zor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç başlıyor... Tribünler dolu  :bandit: İzlemek isteyenler için maç Lig TV 3 de.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

11-0 başladık  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MANSIZ

Karşılıklı gol oldu 13-2  :biggrinking:

Çevrimdışı MUSTAFA_

1. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 26-17 Yeşil Giresun

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yine Şafak Edge girdi durdurdu takımı  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Yine Şafak Edge girdi durdurdu takımı  :money:
Bütçe inşallah artar da seneye Can Maxim'i alırız

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dışardan şut sokamıyoruz  :money: Sokamayınca fark eridi...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bütçe inşallah artar da seneye Can Maxim'i alırız
Can kısa forvet Şafak guard (!)  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Can kısa forvet Şafak guard (!)  :tabe:
Biliyorum guardda oynayabiliyor diye söyledim ayrıca yerli kalitesi açısından

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biliyorum guardda oynayabiliyor diye söyledim ayrıca yerli kalitesi açısından
Takımda o kadar eksik var ki yerli kalitesini Şafak Edge dışında gözüme batamıyor  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Thompson oyun görüşü açısından sıfır sayı atamadığı zamanlar çekilmez duruma geliyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Thompson out herhangi vasat bir guord in  :money: Top sürmeyi bilmeyen guard  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Umarım Ms1 olur 11.5 handiden

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 44-40 Yeşil Giresun

Transfer yapmazsak haftaya mağlubiyet serimiz başlar...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

Çok üçlük yedik.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...