Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

kartalizma190399, Akil Emre, kahyaoglueren ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 661188 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı dlcs

Oha ya daçka ne zaman çıktı oralara. Karşıyaka filan 8 ne zaman oldu. Ben bunların takımlarını cidden küçümsüyormuşum. Oyuncuları cidden düşük profilli.

Çevrimdışı LuceGel

Bu kadar acele etmeyelim  :tabe: Takımın daha zamana ihtiyacı var  :ok:
Bunlar acil durumlardı o yüzden en azından umudumuz yeşerdi ya  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı TØLGA

Oha ya daçka ne zaman çıktı oralara. Karşıyaka filan 8 ne zaman oldu. Ben bunların takımlarını cidden küçümsüyormuşum
karşıyakadan emin değilim ama euroligde oynuyolar o kadar vardır bütçe

daçka rezalet yaaa adamlar pivotlardan ayrı bir takım kurdular resmen para var ama yönetçek basketbol aklı yok orada
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı dlcs

Chinemelu elonu transfer edilmiş.

Çevrimiçi Samet Ç

@Samet Ç tanıyormusun bu adamı?
Aradığımız tipte oyuncuyu uzaklarda aramamış yağıyor hocam iş yapar

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2015, 01:30:32 Samet Ç ]

Çevrimdışı TØLGA

Aradığımız tipte oyuncuyu uzaklarda aramamış yağıyor hocam iş yapar

faul problemine erken takılıyomuş tek sıkıntısı o galiba

ligide biliyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/Krykurt1903/status/663112448271101953

bizim potayı kırıyomuş  :evillol: :evillol:
Fikret Orman: Tüh şimdi masraf çıkarır pota falan kırar bu

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ensar

O kim :D Her kimse dövdürtmek lazım o kim bizi reddediyor  :evillol:
Hadsiz :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı LuceGel

Yağızer Uluğ için ilk kıvılcımı çaktıysa helal olsun diyorlar kim çaktı buralardamı  :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

Yağızer Uluğ için ilk kıvılcımı çaktıysa helal olsun diyorlar kim çaktı buralardamı  :biggrinking:
bjkbasket forumu çaktı ilk kıvlıcımı da eskiye dayanıyo bu sevda biraz

ergin ataman gidişi malum o sene konuşuldu yağızer hocayla söz kesildi yönetimle aralarında

ne olduysa erman kunter geldi 3 sene gecikmeli oldu biraz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Hayırlı olsun , İhsan Bayülgen nokta atışı olur demişti . İnşallah verimli olur :)

Çevrimdışı LuceGel

bjkbasket forumu çaktı ilk kıvlıcımı da eskiye dayanıyo bu sevda biraz

ergin ataman gidişi malum o sene konuşuldu yağızer hocayla söz kesildi yönetimle aralarında

ne olduysa erman kunter geldi 3 sene gecikmeli oldu biraz
Geç olmuş Erman hocada bir umuttu bizim için,Yağızer Uluğ çok daha tecrübeli olarak gelmiş oldu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayırlı olsun , İhsan Bayülgen nokta atışı olur demişti . İnşallah verimli olur :)

Avrupa maçında oynayabilecek mi ? Önemli olan bu Bu hafta maç çok önemli yenersek lideriz grupta

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Avrupa maçında oynayabilecek mi ? Önemli olan bu Bu hafta maç çok önemli yenersek lideriz grupta
avrupa maçında oynarsa avantajımıza zenit pota altına bakarsak çok iş görür
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

avrupa maçında oynarsa avantajımıza zenit pota altına bakarsak çok iş görür
Yoksa bir fark görebiliriz  :iblush: Hele bir de şut ritmimizi bulamazsak vay halimize   :by2:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı fani madida

bu efes maçının biletleri nereden satılıyor bulamadım ?
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimiçi Samet Ç

Kartal özmızrak kadro dışı bırakıldı

Çevrimdışı Yakup

Menejeri aracılığıyla Beşiktaş Sompo Japan Takımımız’da oynamak istemediğini kulübümüze bildiren Kartal Özmızrak kadro dışı bırakılmıştır.

BJK Basketbol Şubesi
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı MUSTAFA_

Menejeri aracılığıyla Beşiktaş Sompo Japan Takımımız’da oynamak istemediğini kulübümüze bildiren Kartal Özmızrak kadro dışı bırakılmıştır.

BJK Basketbol Şubesi
Oynayamayacağını anladığı için böyle yaptı. Beşiktaşlı olduğunu bilmesem bir şey derdim ama yolu açık olsun...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kadir G.

Söyleyecek bir şey yok zaten kadro dışından ziyade kovulması gerekiyor. Klasik yok olup gidecek. Yıllar geçtikçe daha iyi görürüz.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yeni gelen hocanın Kartal Özmızrak'ı buna ittiğini düşünüyorum. Kovulan hoca ilk maçlarda kartalı oynatmış ve Kartal iyi de oynamıştı. 17 dk 12 sayı ile rezil olduğumuz yeşil giresun maçının en skoreriydi. Yeni hoca geldikten sonra kartalı hiç oynatmadı. Altyapımızdan yetişmiş bir oyuncuyu kulübeye mahkum eden hoca da Beşiktaş'ta olmanın ayrımını kavrayamamış. Son sıradaki 3 takımı yendiği için şu an 3'te 3 yaptı ama şimdiden söylüyorum bu hocayla başarı gelmez. Önümüzdeki 6 lig maçında 2-3 galibiyet belki görür. Euroleague'de değiliz fındık fıstık maçları kartalı 1 dk bile oynatmayan hocaya destek vermem. Zaten gsli olduğu için de bizim altyapıdan çıkmış oyuncumuza değer vermesi şaşırtıcı olurdu.

Düzeltme: gsli dedim ama bu önyargılı oldu farkında olmama rağmen geri dönüp düzeltme fırsatım olmadı çok düzgün bir yorum olmadı kusura bakmayın. Olayın aslını da bilmiyoruz Kartal'a sallayan çok olunca ben de Kartal'a fazla şans tanınmadığını gördüğüm için tepki verdim. Altyapıdan yetiştirdiğmiz bir oyuncuyla bağlarımızın bu kadar kopuk olması düşündürücü o yüzden direkt bu genci suçlamak istemedim.
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2015, 22:27:02 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni gelen hocanın Kartal Özmızrak'ı buna ittiğini düşünüyorum. Kovulan hoca ilk maçlarda kartalı oynatmış ve Kartal iyi de oynamıştı. 17 dk 12 sayı ile rezil olduğumuz yeşil giresun maçının en skoreriydi. Yeni hoca geldikten sonra kartalı hiç oynatmadı. Altyapımızdan yetişmiş bir oyuncuyu kulübeye mahkum eden hoca da Beşiktaş'ta olmanın ayrımını kavrayamamış. Son sıradaki 3 takımı yendiği için şu an 3'te 3 yaptı ama şimdiden söylüyorum bu hocayla başarı gelmez. Önümüzdeki 6 lig maçında 2-3 galibiyet belki görür. Euroleague'de değiliz fındık fıstık maçları kartalı 1 dk bile oynatmayan hocaya destek vermem. Zaten gsli olduğu için de bizim altyapıdan çıkmış oyuncumuza değer vermesi şaşırtıcı olurdu.
Aynısını futbolda da yaşıyoruz. Belli bir düzeye gelmeden hiç kimse öyle kolay kolay Beşiktaş da oynayamaz. Hem basketbolda çerez diye maç yok. Herkes herkesi yenebiliyor. Hoca süre vermedi de yanlış. Hoca süre verdi hem de maçda az sayıyla öndeyken. Kartal verilen şansları iyi değerlendiremedi. Ki zaten hoca gönderin de demedi. Kendisi gitmek istedi. Sonra hocanın GS li olup olmaması önemli değil iş yapması önemli. Hem hoca bizden GS ye gitti. Sonra bize geri döndü. Zamanında da Erman Kunter döneminde gelecekti koç olarak gelemedi. Yani kısacası değerlendirmek için takip etmek gerekli böyle birilerinin taraftarı galeyana getirmesi tam da işler yoluna girmeye başlamışken hiç aklım almıyor

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yakup

işte biz buna holiganlık ve profesyonellik adını veriyoruz.

kimsenin kimseyi istemediği falan yokken kendi kendine böyle bir karar alması oyuncunun karakterini ortaya koyuyor. adın kartal soyadın BEŞİKTAŞ olsa bile şu hareket hiç hoş olmamış. sonun tıpkı futboldaki gençken kayıp sönen yıldızlara benzeyecek gibi hakkında hayırlısı kartal bu saatten sonra.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....