Yeni gelen hocanın Kartal Özmızrak'ı buna ittiğini düşünüyorum. Kovulan hoca ilk maçlarda kartalı oynatmış ve Kartal iyi de oynamıştı. 17 dk 12 sayı ile rezil olduğumuz yeşil giresun maçının en skoreriydi. Yeni hoca geldikten sonra kartalı hiç oynatmadı. Altyapımızdan yetişmiş bir oyuncuyu kulübeye mahkum eden hoca da Beşiktaş'ta olmanın ayrımını kavrayamamış. Son sıradaki 3 takımı yendiği için şu an 3'te 3 yaptı ama şimdiden söylüyorum bu hocayla başarı gelmez. Önümüzdeki 6 lig maçında 2-3 galibiyet belki görür. Euroleague'de değiliz fındık fıstık maçları kartalı 1 dk bile oynatmayan hocaya destek vermem. Zaten gsli olduğu için de bizim altyapıdan çıkmış oyuncumuza değer vermesi şaşırtıcı olurdu.
Düzeltme: gsli dedim ama bu önyargılı oldu farkında olmama rağmen geri dönüp düzeltme fırsatım olmadı çok düzgün bir yorum olmadı kusura bakmayın. Olayın aslını da bilmiyoruz Kartal'a sallayan çok olunca ben de Kartal'a fazla şans tanınmadığını gördüğüm için tepki verdim. Altyapıdan yetiştirdiğmiz bir oyuncuyla bağlarımızın bu kadar kopuk olması düşündürücü o yüzden direkt bu genci suçlamak istemedim.