Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Necmi, kahyaoglueren ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 657246 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dedelerden kurtulamıyoruz futbol takımındada dedelerimiz var bol bol  :lol: Bi ara iyi bir koç vardı galiba, noldu ona ??? Yani şöyle sorayım iyi bir koçumuz yok mu son zamanlarda milli takıma giden falan.
Milli takıma giden Ufuk Sarıca'dan bahsediyorsan o menajere çalışan ve bence kötü en overrated antranörlerden birisi. Daha hedef maç tanımını bilmiyor. Milli takım kolay gruptan çıkaramadı Dünya Şampiyonasında  :tabe: İyi koç olarak karakterini sevmesem de en son Ergin Ataman vardı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Milli takıma giden Ufuk Sarıca'dan bahsediyorsan o menajere çalışan ve bence kötü en overrated antranörlerden birisi. Daha hedef maç tanımını bilmiyor. Milli takım kolay gruptan çıkaramadı Dünya Şampiyonasında  :tabe: İyi koç olarak karakterini sevmesem de en son Ergin Ataman vardı  :tabe:

Evet evet ufuk sarıcaydı. Ergin ataman gsnin adamı değil mi yahu. baskette böyle fb gs bjk geçişler daha sık mı oluyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Evet evet ufuk sarıcaydı. Ergin ataman gsnin adamı değil mi yahu. baskette böyle fb gs bjk geçişler daha sık mı oluyor
Sana şöyle söyleyeyim son dönemde Beşiktaş basketbol şubesindeki yaşanan tüm başarıların altında Ergin Ataman imzası var. Daha önce bizi 2 dönem çalıştırdı. Birisinde Avrupa kupasında yenilmeden çeyrek final oynadık, gruplarda yenilmeyen ilk takım olduk. Diğerinde de 4 kupalı sezonda 3 kupayı kazanan ve efsanevi kadroyu kuran koçtu  :tabe: Fikret Orman'dan istediği tek şey takımı koruması iken korunmayınca gitmişti. Basketbolda o kadar fanatizm dediğimiz şey yok. Sadece bu konuda FB bozdu biraz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sana şöyle söyleyeyim son dönemde Beşiktaş basketbol şubesindeki yaşanan tüm başarıların altında Ergin Ataman imzası var. Daha önce bizi 2 dönem çalıştırdı. Birisinde Avrupa kupasında yenilmeden çeyrek final oynadık, gruplarda yenilmeyen ilk takım olduk. Diğerinde de 4 kupalı sezonda 3 kupayı kazanan ve efsanevi kadroyu kuran koçtu  :tabe: Fikret Orman'dan istediği tek şey takımı koruması iken korunmayınca gitmişti. Basketbolda o kadar fanatizm dediğimiz şey yok. Sadece bu konuda FB bozdu biraz  :tabe:

Doğrudur eyvallah dostum bilgilendirme için  :lol: Neler olmuş hiç haberimiz yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Doğrudur eyvallah dostum bilgilendirme için  :lol: Neler olmuş hiç haberimiz yok
Buralara uğra arada. Buranın aksiyonu daha yüksek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Buralara uğra arada. Buranın aksiyonu daha yüksek  :tabe:

Hangi günler maç oluyor hafta sonumu yine

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hangi günler maç oluyor hafta sonumu yine
Avrupa maçları genelde Salı günü oluyor. Lig maçlarımızı Cumartesi ve Pazar günleri oluyor. Burada maç günleri izleyecek kanallara kadar paylaşıyorum. Burayı takip edersen maç kaçırmazsın :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Doğrudur eyvallah dostum bilgilendirme için  Neler olmuş hiç haberimiz yok
Valla çok bir şey kaybetmedin diyebilirim, futbolda nasıl yıllardır stoper sıkıntısı çekiyorsak burda oyun kurucu sıkıntısı çekiyoruz. Her sene fix 5 numaramız veya 4 numaramız kesinlikle kaplumbağa hızında ayaklara sahip kişilerden oluşuyor. Hocalarımız zaten ohoooğ çok değişik özelliklere sahiptiler en eğlenceli kısmı da burası oluyor genelde. Ha şunu unuttum, her sene Avrupada gruptan 1. Çıkıp gidip köy takımına yeniliyoruz ki bi tane Allahın belası takım vardı bütün robot insanları koyup tribün yapmışlar - Bayreuth - , onu işte buluyoruz her sene ya grupta ya gruptan çıktıktan sonra, eğer izlersen o takımla onların sahasında oynadığımız maçları baştan sona güzelinden 2 gün kafayı yersin sinirden.

Valla çok bir şey kaybetmedin diyebilirim, futbolda nasıl yıllardır stoper sıkıntısı çekiyorsak burda oyun kurucu sıkıntısı çekiyoruz. Her sene fix 5 numaramız veya 4 numaramız kesinlikle kaplumbağa hızında ayaklara sahip kişilerden oluşuyor. Hocalarımız zaten ohoooğ çok değişik özelliklere sahiptiler en eğlenceli kısmı da burası oluyor genelde. Ha şunu unuttum, her sene Avrupada gruptan 1. Çıkıp gidip köy takımına yeniliyoruz ki bi tane Allahın belası takım vardı bütün robot insanları koyup tribün yapmışlar - Bayreuth - , onu işte buluyoruz her sene ya grupta ya gruptan çıktıktan sonra, eğer izlersen o takımla onların sahasında oynadığımız maçları baştan sona güzelinden 2 gün kafayı yersin sinirden.

nasıl robot insanları toplamışlar  :lol: ilginç şeyler bunlar

Çevrimdışı enesbjk

nasıl robot insanları toplamışlar  ilginç şeyler bunlar

Bu maçtı galiba ya da bi önceki sezon olabilir ama taraftar aynı. Valla anlatılacak gibi değil ne bileyim hepsi koordineli olarak aynı sosis şeylerini birbirine vuruyorlar, değişik hareketleri var bak yine içim daraldı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu maçtı galiba ya da bi önceki sezon olabilir ama taraftar aynı. Valla anlatılacak gibi değil ne bileyim hepsi koordineli olarak aynı sosis şeylerini birbirine vuruyorlar, değişik hareketleri var bak yine içim daraldı.

korku filmden bir sahne gibi hatırladım yine bu maçı 2 sene denk geldik bunlara adamlar hep aynı sanki pc oyunu :D

Hahahaha manyaklarmış bunlar  :lol: Şu baskette olan ponpon kız hesabı futbolda da olabilir aslında.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Zaragozayı yeneriz  :evillol:

sen yenisin galiba :D

geldiğin yere geri dön evlat bu öyle bir şey değil burada daha kötüyüz :D

Çevrimdışı enesbjk

Maaşlar yatmış yeneriz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sakatlar da iyileşti. Yenme şansımız var. Ancak koç güven vermiyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Maaşlar yatmış yeneriz

Başımız da iyi bir koç yok :)

Sakatlar da iyileşti. Yenme şansımız var. Ancak koç güven vermiyor  :tabe:

Koç sıkıntı zaten :)

Ben baskete de yeniyim futboldaki zaragozaya göre yorum yapıyorum :evillol: :evillol:

Ben baskete de yeniyim futboldaki zaragozaya göre yorum yapıyorum :evillol: :evillol:

ne güzel işte en güzeli izlememek ben de sadece futbol ile kanser oluyordum 2 senedir basketi izlemeye başladım şimdi ekstra bir de burda kanser oluyorum :D

ne güzel işte en güzeli izlememek ben de sadece futbol ile kanser oluyordum 2 senedir basketi izlemeye başladım şimdi ekstra bir de burda kanser oluyorum :D

:evillol: :evillol:

Futbolu bırakıp sadece burda kanser olcam bundan sonra bunlar belki karakter ruh koyuyolardır ortaya futbol takımı gibi değildir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dede ihtar çekmeyi öğrenmiş. Koçluğu da öğrenir umarım  :money:

İlk kez bir Beşiktaş koçunun kulübe ihtar çektiğini gördü bu gözler. Bu derece pespaye bir ortam daha önce hiç olmadı. Cihat Kumuşoğlu çok sevdiğin koçunu alıp git artık. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Dede ihtar çekmeyi öğrenmiş. Koçluğu da öğrenir umarım  :money:

İlk kez bir Beşiktaş koçunun kulübe ihtar çektiğini gördü bu gözler. Bu derece pespaye bir ortam daha önce hiç olmadı. Cihat Kumuşoğlu çok sevdiğin koçunu alıp git artık. (via. Metin Sönmez)
Shdhshdhs

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★