2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2841106 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı nusretaslanturk

Bu transferle birlikte Nusret'i de transfer ettik. Nusret'i saflarına katmayan bir takım şampiyonluğa ulaşamaz.
ben zaten buradaydım  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Erman1903

Bir yabancı transfer de yapacakmışız gibi hissediyorum.

Çevrimdışı mrred

Güven Lecceye gidiyormuş
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Forvet aldığımız için gideceği kesinleşti  :tabe:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1355604855335825409
Yedek kalitemizi arttırıp sayısal olarak aynı kaldık. Hulku alsaydık yine aynı seneryomu olacaktı?
Yine de ljaiç boyd ve hasice yeni transfer olarak bakılabilir.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mourinho1903

Camia olarak Hulk'a bilendik, ama Cenk geldi, bu saatten sonra destek olmak duser bize. Hulk icin konusulan maliyet 1.5 yil icin 3 milyon euro (bonuslarla 3.5) idi, Cenk'in alacagi para 900 bin euro ve 300 bin euro sampiyonluk primi.
Arada cok az fark var. Hulk'a parasi yetmeyen'in parasi oz evlada yetiyor nedense.

Saha icine gelecek olursak, en azindan mevki ihtiyacimizi karsiliyor, gidip bir solbek vs almadik. Bu sacmalik gibi gelse de gecmiste cok gordugumuz icin bu bile birsey. Takim icin rolu olarak olarak Larin'e daha yakin, belki fizigiyle degil ama pozisyon bilgisiyle bekleri gecip kanatta gol atabilecek forvet tiplemesi.

Tek forvet isini ligde zor kotarir, ozellikle kucuk takimlara karsi ilk 11 forveti olarak. Bu role burundugu yarim sezonda cok kotuyduk, tesaduf degil zaten. Cenk alan isteyen golcu, birebir temasi sevmez, stoperler arasinda kaybolur. Aboubakar'in rolunu asla dolduramaz, ki Aboubakar'i dinlendirmek gerekirse zaten Larin forvete gecer gibi geliyor.

Hayirlisi olsun, umarim faydali olur. Iyi-kotu biri geldi ve dogru mevkiye adam aldik, buna da sukur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yedek kalitemizi arttırıp sayısal olarak aynı kaldık. Hulku alsaydık yine aynı seneryomu olacaktı?

Ben mutsuz değilim. Güven >> Cenk değişikliğini onaylamayan yoktur. Sağ bek için de genç Bilal Ceylan gelecek. Bir orta saha yada stoper katsak fena olmaz aslında  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Boyd'un forma sansi bulabilecegini pek sanmiyorum, belki kupa maclari ama oda zor bence. Lajic töre ve hasici kesinlikle yeni transfer olarak görebiliriz. Bilal ceylanda pazartesi geliyormus 👍
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı worns

cenk kötü transfer değil. tepkileri de pek anlamadım. süreç kötü yönetildi, o ayrı bir konu, ben de eleştiriyorum. fakat cenk tam olarak ihtiyaca uygun bir oyuncu. bizim birinci problemimiz abou-larin ikilisini yedekleyecek bir oyuncu bulmaktı. cenk mevcut sistemde daha etkin olarak larin'i ama gerektiğinde abou'yu da yedekler. önde prese dayalı, mücadeleci oyunlara yatkın bir adam olduğunu biliyoruz. pek formunda olmaması ayrı mesele ama euro 2021'i düşünerek motive gelecektir. ortama uyum sağlaması kolay. takım sinerjisi en başarılı olduğumuz işlerdendi, bunun bir parçası olacağı kolayca öngörülebilir.

hayırlısı olmasını dileyelim. idari ve iletişimsel yönden yaşanan yönetim problemleri canımızı sıktı ama geride bırakalım. cenk ile zaten fena görünmeyen hücuma bir opsiyon daha eklemiş olduk. abou'yu dönem dönem kenarda oturtabilme kredimiz oldu. yoğun fikstürlerde buna ihtiyaç olacağını ilk yarıda da görmüştük.

uzun vadeli bir çözüm olmaması vs ayrı konu. hulk da uzun vadeli bir çözüm değildi. zaten takım ara transfer dönemine kritik 6 aylık dönemde iş görecek oyuncu bulma gözüyle baktı. bunu da normal karşılıyorum.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Boyd'un forma sansi bulabilecegini pek sanmiyorum, belki kupa maclari ama oda zor bence. Lajic töre ve hasici kesinlikle yeni transfer olarak görebiliriz. Bilal ceylanda pazartesi geliyormus 👍
hoca türkiye kupasınıda istiyor çok belli..

Çevrimdışı mourinho1903

Ben ezelden beri cok begenirim Guveni ve potansiyeline ulasamadigini dusunurum. Bu atletizme dayali oyunda da asiri tembel oldugu icin yer bulamadi kendine. Gitsin, belki iyi oynar da para kazaniriz en azindan, bizde olmayacagi belli oldu.

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/DiMarzio/status/1355606455802617861

çift forvet ya da tek forvet arkası iki yardımcı forvet gibi düzenlerde oynamışlar. güven'i de yardımcı forvet rolü için istiyorlardır ve bence tek iş yapabileceği rol bu. mantıklı bir kiralama olur. ha hiç iş yapamazsa da şaşırmam serie b hücumcular için öyle kolay bir lig değil.

Çevrimdışı worns

yabancı kontenjanı açık kalacaksa bari douglas'ı kadroya yazsınlar. boş boş yatmasın. kupada filan oynatmak gerekebilir.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Boyd PTT 1. Lig seviyesinde futbolcu bence. Herhangi bir ekstra özelliği yok. Zaten herhangi bir katkısı da olmadı. Oynarsa yazık olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yabancı kontenjanı açık kalacaksa bari douglas'ı kadroya yazsınlar. boş boş yatmasın. kupada filan oynatmak gerekebilir.
Oraya bir sürpriz genç transferi gelir mi acaba  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ya adam oynamak istemiyor ki.. Yazsan ne olacak? Sanki Douglas oynamaya hazır da hoca şans vermiyor gibi bir algı var ama Douglas oynamak istemiyor.

Çevrimdışı Akil Emre

Mantıklı olur ama seneye yabancı kısıtlaması olacaksa bu kadar adamı ne yapacağız. Ayrıca douglas özelinde sabah 5 akşam 9 antrman koymak lazım , kendi başına takılıp güç toplasın

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Pazartesi Bilal Ceylan geliyor.

Çevrimdışı worns

gelirse np, ama beklemiyorum.

Çevrimdışı worns

bilal ceylan'ın transferine seviniyorum. bence potansiyelli bir oyuncu. eksiklerine rağmen bu yaşta bu fizik devamlılığı gösterebilen bekler genelde yollarını buluyorlar. ama genç potansiyelli bek tanımından gelip rıdvan gibi oynamasını beklemeyin. yaşı 17 ve ciddi bir mücadele deneyimi yok denebilir. öğreneceği çok şey var. hemen rotasyonda yer bulmasını beklemeyin.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

https://twitter.com/fbilginotlari/status/1355612037414584320
Yanliz veriler dogru degil, Frankfurta böyle bir istatistigi yok Cenkin, yani hatirlamiyorum, olsa zaten direk ordan premier league'e gecerdi. Bizdede tpm maclar 41 golü var diye biliyorum.

Çevrimdışı worns

Yanliz veriler dogru degil, Frankfurta böyle bir istatistigi yok Cenkin, yani hatirlamiyorum, olsa zaten direk ordan premier league'e gecerdi. Bizdede tpm maclar 41 golü var diye biliyorum.

rezerv takım gollerini filan yazmışlar herhalde. antepe gelmeden frankfurt a takımında doğru düzgün oynadığını bile hatırlamıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hollanda ya da Belçika'ya göndersek, daha iyi olur bence.