2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2844398 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Necmi

Arkadaş ANÇ yönetiminde limit sorununu aşma konusunda başarısızlık var dersin,bazı isimleri basına düşürüp alamamak başarısızlık dersin,kadrodışı olan (...) gönderemediği için başarısız dersin,neticede genel olarak başarısız bulabilirsin ama FO yönetimi güzelleme nedir ya?Genel kabulün aksine bu klubün başına gelen en kötü şey Demirören değil FO ve ekibidir.Bizzat yakınlarından birinin agzından Abu nun bir önceki transferinde yenilen komisyonları dinledim,ANÇ nin ve ET nun,bu tip durumlar yüzünden dışlandığını ve uzaklaştıklarını dinledim.Adam geçmişimizi de sattı,geleceğimizi de!!Hatta yaptıkları,yapmadıkları,söylemleri,sıçıp sıvadıktan sonra çekip gidip ortadan kaybolması tamamen damat ile büyük benzerlikler taşıyor.Her ne kadar ANÇ nin genel performansı başarısız gözükse de ki bence FO nun bizi düşürdüğü çukurda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor;ANÇ nin FO ile kıyaslanması abesle iştigaldir.
gerçekten inanıyormusun eski yönetim dediğin bunlar yedi senenin sadece bir senesinde yoktular altı sene yoktuda bir senedemi oldu

Çevrimdışı tuncaboylu

Neyse, buna da şükür diyelim.

Yalnız 6 ay için 900 bin Euro ne güzel anlaşma, değil mi?

1.5 sene için 3 verince, 34 yaşındaki adama o para verilir mi?

6 ay için kiralık adama 900 bin verilince, ne güzel anlaşma.

Neyse çabuk gelsin de, Çarşamba günkü maçta kadroya girsin.

Çevrimdışı mrred

1.5 sene için 3 milyon olup olmadığını bilmiyoruz

Fatih Doğan 2.5 yıl için 8.5 milyon euro istedi diyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Madem santrafor yerli oldu ve 16 yabancı hakkı var, bari Douglas'ı kadroya bildirsinler.

Ne olur ne olmaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

2 saat arayla farklı şeyler söyleyen boş adam.

1.5 sene sözleşme istedi en başından beri.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir transfer dönemi boyunca FB haberi yapan basın mensubundan ne bekliyorsun?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı oblomov

Ben burda mesajı direk taraftara vermiş olarak algıladım. Elinizde güzel ve uyumlu bir takım var kıymetini bilin diyor. Yönetim zaten mümkünse hiç konuşmasın ama yönetime vuracaz diye rakiplerin iki transferinde -belkide farkında olmadan-  canım takıma patates muamelesi yapiliyor.

Ben de böyle okudum.
Başka biçimde okuyanlara da şaşırdım şahsen.
Hayal kırıklığının etkisi olsa gerek.
Malum;
Oyuncu kendisi önerdi diye biliniyor,
oyuncu bile "dünyanın sonu değil, mis gibi takımımız var!"  demiş.
Yani taraftardan daha soğukkanlı ve mantıklı bir yorum yapmış.
ASAP

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ben bu kontratı 6 aylık düşünemiyorum nedense. Sonuçta mayista son maç. Önümüzdeki senede de bizimle değil. 4 Aylık kontrat bana göre.

Çevrimdışı oblomov

Bonservisine 22.5 milyon euro ödenmiş. Premier ligi orta üst takımı tarafından 1.santrafor olarak düşünülerek transfer edilmiş bir oyuncu neden beğenilmiyor anlamış değilim. Çok entresan. Cenkin yaptıklarını ne çabuk unuttunuz. Hemen bir skill videosu atalım anıları tazeleyelim.

Pehhheeeyyy.
"Misyon-Vizyon" açıklamasını bilmesem, oyuncuyu tanımasam yarın gelsin 5M ye başlasın derim. :steamed:
Sonuç olarak ben Sergen hocanın, hırslı bir Cenk' ten verim alacağını umuyorum gelirse.
ASAP

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hulk'un gelmeyeceğini adım gibi biliyordum da biz sürekli eski oyuncularımızı mı geri alacağız?

Sezon sonu Marcelo, Fabri, Talisca haberleri görmemek dileğiyle.
Üçü de gelsin ben gikimi bile çıkarmam :bandit:
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 21:14:00 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mrred

Ben bu kontratı 6 aylık düşünemiyorum nedense. Sonuçta mayista son maç. Önümüzdeki senede de bizimle değil. 4 Aylık kontrat bana göre.
Ohoho ona bakarsa bütün profesyonel sözleşmeler zaten 10 aylık

Sezon mayısta bitiyor

Temmuzda başlıyor ama maaş almaya devam ediyorlar
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Pehhheeeyyy.
"Misyon-Vizyon" açıklamasını bilmesem, oyuncuyu tanımasam yarın gelsin 5M ye başlasın derim. :steamed:
Sonuç olarak ben Sergen hocanın, hırslı bir Cenk' ten verim alacağını umuyorum gelirse.
Cenk iyidir hoştur tek kusuru gol atamayınca oyundan düşüyor.

Golle var olan bir oyuncu

Oysa abuş öyle değil gol atsa da atmasa da hep oyunun içinde
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

O konuda bir bilgi kirliliği var herkes bir şey söylüyor Murat Özen bişey demiş miydi ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sinan23

Bundan sonra dünyanın en iyi üçüncü forveti Cenk. İki larin bir aboubakar. Üstteki mesaja katılmakla beraber yorum yapmıyorum artık.

Çevrimdışı mrred

Sene sonunda Koita boşa çıkacak. Cenk'i ise tekrardan kiralama şansımız olmayacak muhtemelen. O zaman Koita'nın gelmeyeceği ne malum.
Sene sonu koitaya gelene kadar bir sürü boşa çıkacak santrafor var.

Bir zahmet dersini çalışsın yönetim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hulk'un gelmeyeceğini adım gibi biliyordum da biz sürekli eski oyuncularımızı mı geri alacağız?

Sezon sonu Marcelo, Fabri, Talisca haberleri görmemek dileğiyle.
Kosova liginden bir oyuncu bakıyormuşuz belki bilirsin

Valmir Veliu
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Kosova liginden bir oyuncu bakıyormuşuz belki bilirsin

Valmir Veliu
Bence Anadolu takımlarından birine saplayacaklar, bizi paravan olarak kullanıyorlar.

Defalarca gördük aynı hikâyeyi.

Çevrimdışı mrred

Bence Anadolu takımlarından birine saplayacaklar, bizi paravan olarak kullanıyorlar.

Defalarca gördük aynı hikâyeyi.

Şu edwin gyasi mi neydi

Boluspora saplamışlar  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı oblomov

Cenk iyidir hoştur tek kusuru gol atamayınca oyundan düşüyor.

Golle var olan bir oyuncu

Oysa abuş öyle değil gol atsa da atmasa da hep oyunun içinde

Dostum:
Cenk' li sezonları ben de hatırlıyorum.
Olay olmuş bitmiş, belki bu yüzden olumlu taraflarına bakma eğilimindeyim.
Serde Beşiktaş' lılık var.

Birlikte oynadıkları sezonları hatırlıyorum, Cenk' in röportajlarındaki kadar bi tarafları kalkmadı ise,
Abuş ile sinerjileri iyi idi. Nitekim takımı şu an taşıyan şey de bu.

Bu atmosferi bozmayacağını umduğumuz bir oyuncu, üzerine de varvasyon imkanı katar bize.
Haaa Sergen hoca ön yargılıdır bitti...
Cenk bizden giden Cenk değildir yine bitti.
Ben taraftarım umarım. Takım için mevcut koşullarda en iyisi neyse...
ASAP

Çevrimdışı caner.eryigit

Haydi bakalım hayırlı uğurlu olsun.
Hoşgeldin yerli harry kane.
Sonu şampiyonluk olsun inşallah.

Çevrimiçi Necmi

fatih doğan yönetim ne isterse onu söylüyor çebiyi ziyaret edip karşılıklı çay içip sohbet ediyorlarmış ya
Yedikleri haltı yumuşatmak için bir sürü haber servis ettiler zaten iki gündür hepsi söz birliği etmiş gibi cenk transferi hulka göre daha mantıklı cenk daha katkı verirmiş yağlayıp durdular hani cenki taraftar hiç bilmiyor ya belki yediririz diyorlar
Kimsede demiyor cenki milli takıma hazırlamak gerekiyor diye daha düne kadar beşiktaşa gelmeyeceğim diye basına fırça atan cek neden birsen fikir değiştirdi birilerimi devreye girdi ona git bize al dedi yoksa beden abuşa yedek ararken larine yedek alıyoruz

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bu transferle birlikte Nusret'i de transfer ettik. Nusret'i saflarına katmayan bir takım şampiyonluğa ulaşamaz.

Çevrimdışı mrred

Dostum:
Cenk' li sezonları ben de hatırlıyorum.
Olay olmuş bitmiş, belki bu yüzden olumlu taraflarına bakma eğilimindeyim.
Serde Beşiktaş' lılık var.

Birlikte oynadıkları sezonları hatırlıyorum, Cenk' in röportajlarındaki kadar bi tarafları kalkmadı ise,
Abuş ile sinerjileri iyi idi. Nitekim takımı şu an taşıyan şey de bu.

Bu atmosferi bozmayacağını umduğumuz bir oyuncu, üzerine de varvasyon imkanı katar bize.
Haaa Sergen hoca ön yargılıdır bitti...
Cenk bizden giden Cenk değildir yine bitti.
Ben taraftarım umarım. Takım için mevcut koşullarda en iyisi neyse...
En baştan beri Cenk'i istemiştim
The great gig in the sky

Çevrimdışı oblomov

fatih doğan yönetim ne isterse onu söylüyor çebiyi ziyaret edip karşılıklı çay içip sohbet ediyorlarmış ya
Yedikleri haltı yumuşatmak için bir sürü haber servis ettiler zaten iki gündür hepsi söz birliği etmiş gibi cenk transferi hulka göre daha mantıklı cenk daha katkı verirmiş yağlayıp durdular hani cenki taraftar hiç bilmiyor ya belki yediririz diyorlar
Kimsede demiyor cenki milli takıma hazırlamak gerekiyor diye daha düne kadar beşiktaşa gelmeyeceğim diye basına fırça atan cek neden birsen fikir değiştirdi birilerimi devreye girdi ona git bize al dedi yoksa beden abuşa yedek ararken larine yedek alıyoruz

Üstad...
Sen bari etme.
Zamanında Portekiz' liler için "önümüzde Dünya Kupası var, kastırırlar..." ı pozitif birşey olarak konuşuyorduk.
ASAP