2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2842303 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Cenk tosun geldiği için mutluyum geçende söyledim. İyi bir Cenk Koita dan kat be kat iyidir
Abou ile çok iyi ikili olmuşlardı olmaya devam edecekler hayırlı olsun
Bence de Abus cok sevinecek bu transfere , iyi anlasiyorlardi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi yaço58

Bence de Abus cok sevinecek bu transfere , iyi anlasiyorlardi
Aynen öyle birde cenk bizim dışımızda kime gitse sarışınlardan ilk 11de banko oynardı bizde yedek kalacak mücadele edecek forma için eksik yerimizi 6 aylığına hallettik yangına yada cenk bunu dedi omu ddi gibi yorumlar boş şampiyonlukda katkı versin yeter

Çevrimdışı Alparslan

Her ne kadar,şaibeli gs şampiyonluğunu akladığı için uyuz olsam da cenk bize fayda sağlayabilir. Cenk olmazsa koita felan getirir bu yönetim,onun için şükredelim bence  :lol:
Sene sonunda Koita boşa çıkacak. Cenk'i ise tekrardan kiralama şansımız olmayacak muhtemelen. O zaman Koita'nın gelmeyeceği ne malum.

Çevrimdışı mellfred

cenk hayırlı olsun bitirici  olarak beğenmem ama oyun katkısı iyidir kafası var net şekilde yedek santrfora ihtiyacınız vardı
öncelikliğimiz 10 idi ama ljauic dönerse bir santrafor bize kafiydi zaten

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

900 bin euro gayet iyi

tahmin ettiğim gibi

güzel anlaşma
The great gig in the sky

Çevrimdışı ferdi1903

Bütün bu tanta cenki getirmek icinmiydi, baskan bjk parasini carcur etmiyor bravo

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/kralsporcom/status/1347434242599497730

Opsiyon yok bir şey yok milli takıma oyuncu hazırlayacağız işte oynamaz da yedek oturursa yerli ve milli takımımızı baltalamakla falan suçlancaz çok akıllıca transfer oldu gerçekten.

Çevrimdışı mrred

Opsiyon yok bir şey yok milli takıma oyuncu hazırlayacağız işte oynamaz da yedek oturursa yerli ve milli takımımızı baltalamakla falan suçlancaz çok akıllıca transfer oldu gerçekten.

Yahu adamın sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmış neden opsiyon koyduralım ki 6 ay bekler 2022 ocak ayında alırız yada yazın da :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Üstüne üstlük 900 bin Euro şampiyon olursakta daha dazla para vereceğiz.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hulk'un olmamasi bizi biraz fazla karamsalliga düşürdü, ama aslinda birsey unutuyoruz, lajic ve gökhan zaten yeni transfer sayilir, lajic oynadigi zaman takim nasil vites attigini da hepimiz biliyoruz, cenk ile
forvet hattinda güclü alternatif yarattik. abuş ve cenk bu ligin en iyi forvetleridir. Rosiere yedek alindi, Hasic gönderilmedi ve takimda kaldi, demekki faydalanacagiz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi tolga1903

Yahu adamın sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmış neden opsiyon koyduralım ki 6 ay bekler 2022 ocak ayında alırız yada yazın da :D

Misyonu var abi 4 ay için geldi geri gider şampiyonadan sonra gelmeden eleştiriyorum geldikten sonra konuşamayız muhtemelen :)

Çevrimiçi tolga1903

Üstüne üstlük 900 bin Euro şampiyon olursakta daha dazla para vereceğiz.

Şampiyon olursak versinler göze gelmez verilecek 300 bin euro da şampiyonluk için katkı sağlayabilecek mi bakalım sakatlıktan nasıl dönecek merak ediyorum

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ne suclanmasi ya, ben sampiyonluga gidiyorum kimi ne ilgilendirir kimleri oynattigimi, lafa gelince en kötü kadro Besiktasta demelerini biliyorlar, ozaman bizden milli takima gidecek futbolcuda beklemesinler bir zahmet
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 20:00:38 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi COB

Hulk'un gelmeyeceğini adım gibi biliyordum da biz sürekli eski oyuncularımızı mı geri alacağız?

Sezon sonu Marcelo, Fabri, Talisca haberleri görmemek dileğiyle.

Çevrimiçi mayguntr

Şampiyon olursak versinler göze gelmez verilecek 300 bin euro da şampiyonluk için katkı sağlayabilecek mi bakalım sakatlıktan nasıl dönecek merak ediyorum
1 Kasimda oynadi sakatlik donusu, ondan beri sakatlanmadi benim bildigim, hep yedek kulubesindeydi. Fizik olarak hazir gelecek, mac pratigi yok ama direk yedek olarak 20+dk oynama potansiyeli var.

Abunun, Larinin yoruldugu maclarda kullanilir. Kupa maclarinda Abuyu yedeklese, ligde de 1-2 mac sonradan girip cozse parasini cikarir.

Çevrimiçi Samet Demir

Koita geleceğine bin kere cenk olması bizim için güzel. Ayrıca uyum sorunu v.s. de olmayacak.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Koita geleceğine bin kere cenk olması bizim için güzel. Ayrıca uyum sorunu v.s. de olmayacak.
Sezon sonu gelme ihtimalini yüksek görüyorum. Cenk de olmayacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

1 Kasimda oynadi sakatlik donusu, ondan beri sakatlanmadi benim bildigim, hep yedek kulubesindeydi. Fizik olarak hazir gelecek, mac pratigi yok ama direk yedek olarak 20+dk oynama potansiyeli var.

Abunun, Larinin yoruldugu maclarda kullanilir. Kupa maclarinda Abuyu yedeklese, ligde de 1-2 mac sonradan girip cozse parasini cikarir.

Ha öyle mi bilmiyordum hiç takip etmedim iyi bari maç pratiği de sonradan oyuna sokar hoca dediğin gibi kupada falan oynatır kazandırır. Gelsin bakalım istemiyordum ama hücuma alternatif de olmazsa olmazdı

Çevrimdışı Çağrı Öz

Diri bir Olcay Şahan.. gelir mi acaba..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Diri bir Olcay Şahan.. gelir mi acaba..
Seneye diri bir Kenan Karaman olacak merak etme  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Takılmayın o laflarına

Türkiyedeyken "ölürüm Türkiyem"
Yurtdışındayken "Misyon"
diyecek tabikide.
Ne bekliyorsunuz ki
The great gig in the sky

Çevrimdışı oblomov

Besiktasin sartlarina uymuyorsa oyuncu alinmiyor, ve bundan herkes sikayet ediyor.

Sonra Nkouduya niye 5milyon verildi, Vida niye 3.5 milyon euroya oynuyor, Lense bu kadar sozlesme verilir mi diye soyleniyor ayni kisiler de.

Josef, Abu, Rosier, Ghezzal, Tore, Nskala, Wellington, Mensah, Montero, Atakan. 10 oyuncu aldi bu yönetim, hic birinin maliyeti yuksek degil, 6-7 tanesi mukemmel katki verdi.

Transfer taraftari olmayin. Lideriz, ligin en iyi oynunu oynuyoruz, belli ki maaslar duzenli yatiyor, takim mutlu.
Butcemize uyacak, duzgun biri bulunursa alinir son gun, sonra yine kuryecilere sukranlarinizi sunarsiniz, once küfredip arkasindan.

1903x1903  :claps:

Hulk adının açıklanması vb hataydı.
Süreç kötü yönetildi kabul.
Ama yazılanları benim hafsalam almıyor.

Aşırı duygusal ve tepkili bir taraftar kitlemiz var.
ANÇ Başkan nezdinde söylenmemiş hiç bir eylem göremiyorum.
En başında ne dediyse, iyi- kötü onu yapıyor.
Daha iyisi olur muydu... Elbette mümkün.

Ama şurayı okuyan bir renkli olsam...
Oturma organımla gülerdim.

FO zamanında 2 şampiyonluk ve oldukça ciddi bir transfer getirisi vardı kulübün.
Sonuç?

Dilerim sezon sonunda ipi göğüsleriz de ders olur birilerine...
Haaa Hulk' un da aşiline sıçayım o ayrı.
ASAP