2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2841614 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Karabay

larin'i kesemez
Zaten sergen hoca adamsa oynatmaz bu ısmarlama transferi. Bunu almak için hulktan vazgeçti yönetim. Aaah şenol hoca ah. Gitti halen zarar veriyor.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Bu sezonki oyun formatımızın Cenkin en faydalı olabileceği oyun formatı olacağını düşünüyorum, Beşiktaş’taki en skorer dönemini yaşayabilir bence, diri bir Cenk için bulunmaz nimet şu an Beşiktaş. Umarım ona duyulan güvenin karşılığını verip şampiyonluk için yardımcı olur. Hayırlı olsun

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ben takıma patates muamelesi çekildiğini düşünmüyorum. Yazın alacağımız forveti ara transfer dönemine bıraktık ve şu anda ortalıkta forvet yok. Sergen de forvet istiyorum diyor. Biz de neden almadınız hala diye söylüyoruz. Mesaj taraftara ama taraftarı bu kadar isimler üzerinden gaza getirenler de isim vererek hedef gösteren yöneticiler. İletişim konusunda yönetim açık sözlü olmakla kulübün menfaatlerini korumak arasındaki dengeyi tutturamıyor :tabe:
Düşünmüyorsun ama bak futbolcumuz da öyle anlamış ki böyle açıklama yapma gereği duymuş. Bu mevzuyu uzatmak takımı olumsuz etkiliyor onu belirtmek istedim sadece. Ha bence de bu kadar mücadele, emek ve dik duruş sergilemiş hocanın ağzından bir isim çıkmışsa onu alıp getirmelisin zaten.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Zaten sergen hoca adamsa oynatmaz bu ısmarlama transferi. Bunu almak için hulktan vazgeçti yönetim. Aaah şenol hoca ah. Gitti halen zarar veriyor.
Faydalı olacaksa oynatır , ne kadar Beşiktaş’ın faydasına çalışıyorsa o kadar adamdır benim için. Sidik yarışı yaparak adam olunmaz. NE demek adamsa ?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Dünden sonra bir rezillik daha....
Cenkin gelişine çıldıranlar görüyorum takımı nasıl bir vasatlığa alıştırmışlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Düşüşte olan ve forma bulamayanlar hep çıkış yaptı Cenk'in de böyle olma ihtimali az değil bu artık bilimsel bir gerçek. Neden olmasın, boşboğazlık etti öyle konuşarak ama işte kendisini kanıtlama fırsatı: oynarım diyordu-oynasın.
Pek fazla macta forma sansi bulamadi, ama ordaki tempo'dan biraz birseyler kapmişsa bile tr liginde yeniden güzel isler yapabilir.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mrred

Bonservisine 22.5 milyon euro ödenmiş. Premier ligi orta üst takımı tarafından 1.santrafor olarak düşünülerek transfer edilmiş bir oyuncu neden beğenilmiyor anlamış değilim. Çok entresan. Cenkin yaptıklarını ne çabuk unuttunuz. Hemen bir skill videosu atalım anıları tazeleyelim.

The great gig in the sky

Çevrimdışı Çağrı Öz

Düşüşte olan ve forma bulamayanlar hep çıkış yaptı Cenk'in de böyle olma ihtimali az değil bu artık bilimsel bir gerçek. Neden olmasın, boşboğazlık etti öyle konuşarak ama işte kendisini kanıtlama fırsatı: oynarım diyordu-oynasın.

Avrupa Kupası da var. Oynamak zorunda artık.

Çevrimdışı Erman1903

Oyun tarzı olarak Livaja yerine Cenk daha uygun bir profil.

Bari Cenk'i getirmeyi becersinler, ona da razıyım.

Livaja tarzında karakteri siyahi oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kulübe pek oturtamıyorum, oyun olarak da ideal gördüğüm bir tip değil bizim için, gerektiğinde bireysel skor yapma ve kilit çözme özelliği var onun için değişik diyorum. Bence Abouyu dinlendirmek için en öne atabileceğimiz biri lazım, Cenk o açıdan tarz olarak daha uygun.

Çevrimdışı Karabay

Yahu yok ne çıldırayım bu yüzden hulktan vazgeçmek zorunda kaldık ona hayıflanıyorum. Yoksa cenkle sıkıntım yok. Sakin olun beyler kızmayın.

Çevrimdışı levitate

adamlık bir durum yok abi, hoca beğenirse oynatır

dün hoca "anca kulübede oturur" demiş diye haberler vardı, bakalım ne olacak
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Bence Cenk tam ihtiyacımız olan adam. Doğru transfer

Sol kanadı yedekler
Santraforu yedekler
Servisçiliği var
Sağ sol ayak gelene yapıştırır
Link up oynar
Penaltı atar
Kafa vurur
Taahhüt edilen maaş 1 milyon euro civarı tutmazsa en fazla 1 milyon gider
sözleşme 6 aylık
yedek beklemeyi sorun etmez

Daha ne olsun
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sol kanadı yedekler
Santraforu yedekler
Servisçiliği var
Link up oynar
Penaltı atar
Kafa vurur
sözleşme 6 aylık

Daha ne olsun
Ben 6 aya çok takıldım. Sezon sonu Koita görürsek şaşırmam.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Cenk Tosun markajı kolay olan bir forvet. Ancak müthiş bir yedek forvet. Mario Gomez zamanındaki gibi kullanabilirsek çok faydalı olur. O zaman da Gomez 1. forvetti tabi. Ama Cenk sonradan girerek çok faydalı oluyordu.

Çevrimdışı Alparslan

Başkanın sanırım istediği oldu. Bu yüzden belki de Hulk'u kurban etti. Olurda Cenk yedek kalırsa olacakları tahmin edebiliyorum. Şenol Güneş Cenk'i neden oynatmıyorsunuz diyecek. Avrupa şampiyonası var yaygarası başlayacak. Beşiktaş milli takımdan daha mı önemli diyip üzerimizde baskı bile oluşturmak isteyebilirler. Daha önce de söylemiştim. Cenk bence Aboubakar'ı değil sadece Larin'i yedekler. Umarım aklıma gelen şeyler olmaz. Hatta abartılı olacak belki siyaset bile işe karışırsa ben bu işe şaşırmam:)

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı Karabay

adamlık bir durum yok abi, hoca beğenirse oynatır

dün hoca "anca kulübede oturur" demiş diye haberler vardı, bakalım ne olacak
O haberi ben de okudum. Belki onun gazıyla yazdım bilmiyorum ama doğruysa milli takım hocasının bize transfer ısmarlaması hoş değil. Hele rakibimize bedava oyuncu getiren yöneticileri gördükten sonra bari bunun parasını birileri versin de demedim değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Boşver, taraftarın havaya girmesi iyidir.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Her ne kadar,şaibeli gs şampiyonluğunu akladığı için uyuz olsam da cenk bize fayda sağlayabilir. Cenk olmazsa koita felan getirir bu yönetim,onun için şükredelim bence  :lol:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Sol kanadı yedekler
Santraforu yedekler
Servisçiliği var
Link up oynar
Penaltı atar
Kafa vurur
sözleşme 6 aylık

Daha ne olsun
Bunlari formda olduğu zaman yapıyordu. Capraz bağı kopmus bir oyuncu. Antremanlara kasımda başladı. Bıraktığımız cenk değil fiziksel olarak.

Evertonla sözleşmesi sürerken tivubuya açıklamasında kendi teknik direktörünü elestiren biri bu arada. Haksızlik yapıldığını düşünüyorum daha fazla zaman almam gerekiyor diyordu. Bizim hakkımızda açıklamaları gecelim bu bile bence doğru değil. Biraz fazla egolanmisa benziyor. Ben bu yüzden yedek kalmaya sorun etmeyecegini düşünmüyorum. Zaten açıklamasında ilk 11 oynarım gibi bir açıklaması daha var Beşiktaşla alakalı.

Ayrıca 4 ay var sezon bitmesine. Aylık 250 bin euro fazla geliyor bana. Tek olumlu düşündüren Sergen Yalçın ve avrupa sampiyonasi yüzünden çalışmak zorunda olmasi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sol kanadı yedekler
Santraforu yedekler
Servisçiliği var
Link up oynar
Penaltı atar
Kafa vurur
sözleşme 6 aylık

Daha ne olsun
Yedek beklemeyi sorun etmeyeceğini sanmıyorum, onu belirteyim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir kaleci transferi gelir mi  :D

https://twitter.com/Hakan_gundogar/status/1355512487840460803
Ersin ve Utku yu tercih ederim

Boşuna para vermiş oluruz , alacaksak adam gibi kaleci alalım
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GreenBook

Ben Cenk tosun geldiği için mutluyum geçende söyledim. İyi bir Cenk Koita dan kat be kat iyidir
Abou ile çok iyi ikili olmuşlardı olmaya devam edecekler hayırlı olsun

Çevrimiçi blackeagle35

Profil olarak doğru isim oldu, inşallah iyi performans verir.