2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2842308 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/demarkesports/status/1355532757758341120

Gelsin bakalım Tosun Paşa. Hani daha farklı tarz, formu olan birileri olabilirdi belki ama en azından tanıdığımız oyuncu bizde tekrar çıkış yapabilir, ortama uyar. Şu Livaja değişik topçu ama ortama çok ters ben açıkçası istemiyordum, hayırlısı olsun.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Al işte ala ala kimi aldılar. Daha yeni yeni toparlıyorken bir darbe daha vuruyorlar.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beşiktaş'ın ekonomisini düşünen başkana bak. Hocanın prensi gitti başkanın prensi başladı. Ne bu prenslerden çektiğimiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Aylarca Balotelli konuşulup bir günde Aboubakar gelince ne olduysa sanırım aynısı Cenk için de olacak. Sadece gerçek Beşiktaşlılar paranormal olayların bu kulübün geleneği olduğunun farkındadır. Umutlanmak için bir sebep daha. :money:

Şaka bir yana ben bu transfere tamamım. Hayırlı olsun.

[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 18:21:37 Çağrı Öz ]

Çevrimiçi yaço58

Beşiktaş'ın ekonomisini düşünen başkana bak. Hocanın prensi gitti başkanın prensi başladı. Ne bu prenslerden çektiğimiz.
Bu kadar olumsuz olmaya gerek yok cenk işimizi görecektir hayırlı olsun tekrardan

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Çok transfer yaparak şampi olunmaz.
Kadro düzeni ve maaş dengesi önemli.
F. O döneminde maaş konusunda çok kavga ettik, sonuç ortada.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aylarca Balotelli konuşulup bir günde Aboubakar gelince ne olduysa sanırım aynısı Cenk için de olacak. Sadece gerçek Beşiktaşlılar kulüpteki bu tip paranormal olayların farkındadır. Umutlanmak için bir sebep daha. :money:
Aboubakar 1 günde gelmedi ki. Transfer döneminin başında da konuşuluyordu. Cenk de sezon başından beri Çebi tarafından isteniyordu. Hatta burada da gelse iyi olur diye konuşmuştuk. Cenk'i itici yapan iki hafta önce yaptığı misyon açıklamaları ve maaşının 6 ay için yüksek olması idi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

larin'i kesemez
Umarim hoca rotasyon diye ara sira larini yada abuşu kesip cenki oynatmaz, dursun yedekde, kart cezalari Allah korusun sakatliklar falan olursa anca oynamali.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok transfer yaparak şampi olunmaz.
Kadro düzeni ve maaş dengesi önemli.
F. O döneminde maaş konusunda çok kavga ettik, sonuç ortada.
Şu anda maaş dengemiz olduğu düşünülüyorsa, yanlış düşünülüyor. Hala maaş dengesini bozan oyuncular kadroda bulunuyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı nusretaslanturk

Misyon reis’e kaç para verdik acayip merak ediyorum şu an.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Aboubakar 1 günde gelmedi ki. Transfer döneminin başında da konuşuluyordu. Cenk de sezon başından beri Çebi tarafından isteniyordu. Hatta burada da gelse iyi olur diye konuşmuştuk. Cenk'i itici yapan iki hafta önce yaptığı misyon açıklamaları ve maaşının 6 ay için yüksek olması idi  :tabe:

Beklenti bakımından söyledim. Diğerleri daha uzun süredir bekleniyordu. Söyledikleri beni de çıldırttı ama şu aşamada kendisine dayı demekten başka çare çok.

Zaten transfer sezonu açılmadan Cenk alınıp kapatılsın yazmıştım. Pek mümkün görünmüyordu ama iş döndü dolaştı burada kapandı. Hayırlısı olsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gelsin bakalım Tosun Paşa. Hani daha farklı tarz, formu olan birileri olabilirdi belki ama en azından tanıdığımız oyuncu bizde tekrar çıkış yapabilir, ortama uyar. Şu Livaja değişik topçu ama ortama çok ters ben açıkçası istemiyordum, hayırlısı olsun.
Oyun tarzı olarak Livaja yerine Cenk daha uygun bir profil.

Bari Cenk'i getirmeyi becersinler, ona da razıyım.

Çevrimdışı levitate

Umarim hoca rotasyon diye ara sira larini yada abuşu kesip cenki oynatmaz, dursun yedekde, kart cezalari Allah korusun sakatliklar falan olursa anca oynamali.
cenk-abou-larin gibi bir şey denemeyecekse bende çok oynayacağını düşünmüyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Çağrı Öz

Hulk,Thor, Batman filan kim bunlar kardeşim. Sinemalar kapalı ama herkes sinema konuşuyor. Futbol konuşalım biraz da.

Çevrimdışı underworld

Şu anda maaş dengemiz olduğu düşünülüyorsa, yanlış düşünülüyor. Hala maaş dengesini bozan oyuncular kadroda bulunuyorlar.
Doğru

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2021, 18:35:25
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Bordeaux elinde sadece 35 yaşındaki forvet varken bu boupendza yi nasıl bırakmış hayret. Adamdaki seviye şuan Lyon falan.
biraz araştırmıştım. bu arkadaşın uyum sorunu var. yani gittiği takımlarda uzun süreli kalamamış. kadro dışı bırakılmış, geri gönderilmiş vb. bi nevi balotelli kafasında olan bir adam. gerçi bir röportajında “artık akıllandım, işime odaklanacağım.” gibisinden bir şeyler söylemiş.(alıntı)

Çevrimdışı Erman1903

Aylarca Balotelli konuşulup bir günde Aboubakar gelince ne olduysa sanırım aynısı Cenk için de olacak. Sadece gerçek Beşiktaşlılar kulüpteki bu tip paranormal olayların farkındadır. Umutlanmak için bir sebep daha. :money:

Düşüşte olan ve forma bulamayanlar hep çıkış yaptı Cenk'in de böyle olma ihtimali az değil bu artık bilimsel bir gerçek. Neden olmasın, boşboğazlık etti öyle konuşarak ama işte kendisini kanıtlama fırsatı: oynarım diyordu-oynasın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir futbol takımında kusursuz maaş dengesi diye bir şey kurmana imkân yok.

Çok yüksek maaş alan adam sakatlanabilir, çok düşük maaş alan adam parlayabilir.

Devamlı elinde ampermetre ile akım ölçer gibi maaş ölçemezsin.

Taraftar fazla taktı bu maaş dengesi konusuna, dünyada öyle bir takım yok.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Cenkin maliyetini merak ediyorum bakalım ne kadar olacak.
Konuşmalarındaki gibi kucumseyerek gelme sansi kalmadı. 4 ay sonra sampiyona var.