2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2848608 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence pek ümitlenmeyin. Bak şimdi de duyuruya hazırlandıklarını yazmışlar.

https://twitter.com/hevertonfutebol/status/1355223969671110658

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi cenk için 1 milyon euro zaten verilmez cenk her şeyi geçtim gittiğinden beri aşırı antipatik demeçler verdi gs'nin hakedilmiş sampiyonluğu vs kariyer planlarımda Beşiktaş yok diyerek de tüğ dikti bedava gelse bile istemiyorum bu adamı. Hulk için ise evet ben de istiyorum gelsin şampiyonluğa taşısın bizi ama gelmedi diye bilmiyorum bu adam gerçekten parayı seven adam kariyeri boyunca sevdi ikna edemeyen yönetimi de aşırı gömmek bence doğru değil ha alternatif oluşturmamaları yine son güne kadar beklemeleri çok canımı sıkıyor evet
Verilmez, ama teklif etmişler işte. Everton he dese, uçakta geliyor.

Koita peşinden koştular, Ciner bonservis istemese bizdeydi adam.

Alternatif Lijeva diyorlar, herif deli.

Ha gelirse destekleriz, sosyal medyada savunuruz falan da, adam hapishane kaçkını.

La Liga gibi ligde forvet oynayıp 25 maçta 12 sarı 1 kırmızı kart gören bir oyuncu, saatli bomba.

Her maç sonrası Beşiktaş'a çıkmayan kırmızı kart caps'leri okur dururuz.

Yani Hulk'u getiremeyip bu maliyetlere Cenk'i ya da arıza Lijeva'yı getirmeye çalışmak nedir?

Basiretsizliğin kelime tanımı.
ölçülülükten, doğru ve yerinde düşünebilmek yetisinden yoksun (kimse).

Çevrimdışı Lucescu1903

Evet öyleymiş  :tabe:

Yarın tatil iş yok bekleyelim o zaman. :)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bence pek ümitlenmeyin. Bak şimdi de duyuruya hazırlandıklarını yazmışlar.

https://twitter.com/hevertonfutebol/status/1355223969671110658

Atletico mineiro mu ??? Ne iğrenç bir gece.

Çevrimdışı MUSTAFA_

O fotoyu attıklarına göre onlardır. Brezilya'dan başka takım istemiyor zaten. Biz ve Atletico Minerio arasında karar verecekti zaten.

Beşiktaş Tarihi
★★★

O fotoyu attıklarına göre onlardır. Brezilya'dan başka takım istemiyor zaten. Biz ve Atletico Minerio arasında karar verecekti zaten.

O foto onun değil. Elinde dövmesi yok ve o fotoğraftan sonra at.mineiro başka video paylaştı. Kanıtladık onun olmadığını.

Çevrimdışı MUSTAFA_

O foto onun değil. Elinde dövmesi yok ve o fotoğraftan sonra at.mineiro başka video paylaştı. Kanıtladık onun olmadığını.
Bilemem artık öğreneceğiz yakında. Ben geleceğini düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Hulk geleceğine Marko Livaja gelsin daha iyidir. :claps: :claps: :bandit: :bandit:

Adamın AEK'daki ilk senesindeki vukuatları. Tek bir senede bak.

Cantona çakması bir arkadaş, çok başımız ağrır. Her maçı kırmızı görecek mi diye yüreğimiz ağzımızda izleriz.

Görmezse de, sosyal medyada koz verir rakiplere.

Çevrimdışı Erman1903

Bütün aleme reklamını yaptırıyor herkes de bize gelecek diye bekliyor kardeşim artık uyanalım. Son vakit en yüksek teklifi yapan kulübe imza atar o.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hulk işi ile alakalı bir de böyle haber çıkmış. Atletico Minerio ve Hulk aynı anda açıklayacaklarmış transferi  :tabe:

https://twitter.com/jornalhojeemdia/status/1355207410709913605

Beşiktaş Tarihi
★★★

Hulk işi ile alakalı bir de böyle haber çıkmış. Atletico Minerio ve Hulk aynı anda açıklayacaklarmış transferi  :tabe:

https://twitter.com/jornalhojeemdia/status/1355207410709913605

Felaket tellağı gibisin he  :lol: 171 k ve spor gazetesi olmayan bir gazete gibi gözüküyor. Genel bir gazete yani. Bizim takvim falan ayarında olmalı. O yüzden fazla ciddiye almamak gerek.

Çevrimdışı Savaş

Çok fazla haber çıkıyor. Buradan dönmez. Hulk işi geçmiş olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Felaket tellağı gibisin he  :lol: 171 k ve spor gazetesi olmayan bir gazete gibi gözüküyor. Genel bir gazete yani. Bizim takvim falan ayarında olmalı. O yüzden fazla ciddiye almamak gerek.
2-3 gündür Portkizce öğrenmeye başladım haber okumaktan  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben nedense içimdeki ümidi atamıyorum. Normalde bu kadar sarmazdım ama beklentiye soktular. Cenk gelip vuracak darbeyi bize. Bana deseler böyle ghezzal gibi fırsat transferi forvete ona okey derdim.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sergen hocam 1 ay önce, çok değil bir forvet bir defans istedi ikiside yalan oldu yazık çok yazık belki fw gelecek ama ya def? bari alanyadan alsaydınız
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben nedense içimdeki ümidi atamıyorum. Normalde bu kadar sarmazdım ama beklentiye soktular. Cenk gelip vuracak darbeyi bize. Bana deseler böyle ghezzal gibi fırsat transferi forvete ona okey derdim.
Sezon başında Cenk'e de okeydik hepimiz. Maliyeti düşük olsa yine okeyim ben. Ama bu paralar verilmez 6 ay için. Sezon sonuna saklasak daha iyi o parayı. Tabi şampiyon olamazsak hedef yönetim olacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Felaket tellağı gibisin he  171 k ve spor gazetesi olmayan bir gazete gibi gözüküyor. Genel bir gazete yani. Bizim takvim falan ayarında olmalı. O yüzden fazla ciddiye almamak gerek.
Çok fazla haber çıkıyor. Buradan dönmez. Hulk işi geçmiş olsun.

Bitti canım, geçmiş olsun.

Bizim tarafta en ufak bir hareket bile yok.

Adam kendi çıkıp Beşiktaş'a gidiyorum mu diyecek?

Çevrimdışı mrred

Adı geçenlerin arasında en mantıklısın Livaja

Sanırım 900 bin 1 milyon arası bir sözleşmeyi kabul etmiş.

27 yaşında wyscouttan izlediğim kadarıyla toplu oyunda çok etkili bileklerine çok hakim

hem sağ hem sol ayakla isabetli pas atıyor ve şut çekebiliyor

Oynayan değil de oynatan bir oyuncu gibime geldi
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

27 yaşında wyscouttan izlediğim kadarıyla toplu oyunda çok etkili bileklerine çok hakim

Bana da öyle bir izlenim verdi. Keşke şartlarımızı zorlayacağımızı söylemek yerine transfer yapacağız demekle yetinseydi yönetim. Hulk hedefinden sonra taraftarın dengesini bozdular.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çok psikopatmış her maç quaresma şimdilerde rosier için sıkıyoruz kendimizi.
Bir de bu arkadaş gelmesin, kafasız oyunculara tahamülüm yok.

Çevrimdışı mrred

Bütün aleme reklamını yaptırıyor herkes de bize gelecek diye bekliyor kardeşim artık uyanalım. Son vakit en yüksek teklifi yapan kulübe imza atar o.
Wyscouttan izledim livajayı bence fena durmuyor özellikle iki ayağını da kullanması ve oyun görüşünü beğendim
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha önce Pepe, Medel gibi oyuncular gördük. Fazla bir şey olmadı da bu oyuncuyla mı olacak? Bizden iyi rehabilite merkezi mi var  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Savunma arkasına çok ölçülü ve güzel paslar atıyor. Ben bu adamı sevdim. Ama santrafor gibi gelmedi bana olsa olsa sahte 9 falan olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Savunma arkasına çok ölçülü ve güzel paslar atıyor. Ben bu adamı sevdim. Ama santrafor gibi gelmedi bana olsa olsa sahte 9 falan olur.
Bana 8 numarada iş yapar gibi geldi. Ama @Erman1903 daha iyi analiz yapar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Hadi ya bak onu bilmiyordum. O zaman iyice düşünmek lazım bilemedim şimdi
The great gig in the sky