2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2853431 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tosun Celta Vigo yapar Livaja hayırlı olsun
İsmi çıktığında onun geleceğini anlamıştım. Bu saatten sonra Cenk gelmez  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/DeportesReports/status/1355198781021696000

Böyle bir haber de var resimdeki adamın elide poğaça gibi belki Hulk değildir.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2021, 20:17:51 Samet Ç ]

Çevrimdışı haluk.m

Transfer yapamayan takıma şampiyonluğu yedirmezler, adamlar hile hurda ile 3-4 oyuncu alıyor biz 1 tane almak için ne yapsak ki diye düşünüyoruz.  :by2:

Çevrimdışı tuncaboylu

Neyse gorunuse gore yine de siyah - beyaz forma ile gorme sansimiz olacak adami.
Basiretsiz adamlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer yapamayan takıma şampiyonluğu yedirmezler, adamlar hile hurda ile 3-4 oyuncu alıyor biz 1 tane almak için ne yapsak ki diye düşünüyoruz.  :by2:
İrfan'ı da alacak fener ne limitmiş arkadaş bir bizimkiler ciddiye alıyor

Çevrimdışı AvrupaKartalı

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1355204884186996741
Ya var ya piskolojim bozulda artik, aliyorsak alalim, almiyorsakda cikip söylesinler hulk defteri kapandi diye.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi tolga1903

Basiretsiz adamlar.

Abi fazla olmuyor mu? Takımdaki tek forvet burak yılmaz iken forvet diye son gün diaby getirildiğini de gördük biz. 3 milyonlar 4 milyonlar konuşuluyor aynı durumda eski yönetim olsa "bu maliyetlere 35 yaşına girecek oyuncuyu getirmemek büyük akıllılık" yorumu yapacağını düşünüyorum nedense.

Çevrimdışı haluk.m

İrfan'ı da alacak fener ne limitmiş arkadaş bir bizimkiler ciddiye alıyor

Alırlar, tüm camiaları ve federasyon arkalarında ama kötü cincon bile transfer yapıyor anlayamadığım bu.   Biz lideriz ama şampiyonluğu onlar kadar istemiyoruz sanırım..  :s20:

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi fazla olmuyor mu? Takımdaki tek forvet burak yılmaz iken forvet diye son gün diaby getirildiğini de gördük biz. 3 milyonlar 4 milyonlar konuşuluyor aynı durumda eski yönetim olsa "bu maliyetlere 35 yaşına girecek oyuncuyu getirmemek büyük akıllılık" yorumu yapacağını düşünüyorum nedense.

Basiretsiz kelimesi hakaret değildir ve yönetimin şu anki durumunun tam karşılığıdır.

Ayrıca yanlış düşünüyorsun.

Cenk Tosun'u 6 ay oynatmak için 1 milyon Euro maliyeti göze aldıysa bir yönetim, Hulk için 1.5 seneliğine 3.5 vermelidir.

Hem önümüzdeki seneyi kurtarırsın, hem de şampiyonluk şansını bir hayli arttırmış olursun.

Bak beceriksiz Galatasaray yönetimi bile Onyekuru'yu getirdi, ilk maç 2 gol 3 puan.

Şu kadar basit bir şeyi göremeyen yönetim basiretsizdir.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Gerçekten katkı alamayacağımız bi oyuncu transfer etmeye gerek yok. İkinci yarı lig çok başka olacak, bir adam tek başına maç aldı bugün antep deplasmanında.
Maci alan aslinda kaleci, baska bir kaleci olsaydi net 4-5 yemisti simdiye kadar. Cikarilmayacak toplari cikarti
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2021, 20:58:24
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
https://twitter.com/DeportesReports/status/1355198781021696000

Böyle bir haber de var resimdeki adamın elide poğaça gibi belki Hulk değildir.
Samet akşam akşam iyi güldüm.
Allah'ta seni güldürsün.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hulkun kolu dövmeli o el, onun değil.
Nöbet yerlerimizi terk etmeyelim  :evillol:

Çevrimdışı Lucescu1903

Hulkun kolu dövmeli o el, onun değil.
Nöbet yerlerimizi terk etmeyelim  :evillol:

Bence Hulk yerine Hakem alınmalı oyuncu bir noktaya kadar taşıyor seni hakem al şampiyon yapıyor.

Çevrimdışı Savaş

Bu akşam da yaprak kımıldamıyor. Şaka gibi. Yine son dakikaya kaldık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu gece netleşmeye başlar isimler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Basiretsiz kelimesi hakaret değildir ve yönetimin şu anki durumunun tam karşılığıdır.

Ayrıca yanlış düşünüyorsun.

Cenk Tosun'u 6 ay oynatmak için 1 milyon Euro maliyeti göze aldıysa bir yönetim, Hulk için 1.5 seneliğine 3.5 vermelidir.

Hem önümüzdeki seneyi kurtarırsın, hem de şampiyonluk şansını bir hayli arttırmış olursun.

Bak beceriksiz Galatasaray yönetimi bile Onyekuru'yu getirdi, ilk maç 2 gol 3 puan.

Şu kadar basit bir şeyi göremeyen yönetim basiretsizdir.

Abi cenk için 1 milyon euro zaten verilmez cenk her şeyi geçtim gittiğinden beri aşırı antipatik demeçler verdi gs'nin hakedilmiş sampiyonluğu vs kariyer planlarımda Beşiktaş yok diyerek de tüğ dikti bedava gelse bile istemiyorum bu adamı. Hulk için ise evet ben de istiyorum gelsin şampiyonluğa taşısın bizi ama gelmedi diye bilmiyorum bu adam gerçekten parayı seven adam kariyeri boyunca sevdi ikna edemeyen yönetimi de aşırı gömmek bence doğru değil ha alternatif oluşturmamaları yine son güne kadar beklemeleri çok canımı sıkıyor evet

Çevrimdışı Lucescu1903

Bence kimse gelmeyecek mevcut kadro ile devam denilecek içimden öyle geçiyor.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bence kimse gelmeyecek mevcut kadro ile devam denilecek içimden öyle geçiyor.
Hulk in avukati hanimeendi  aksam kararimizi aciklayacagiz dedi .. Su an Brezilya'da henuz  saat  oglen 2 cvari Dolayisiyla en az bi 4-5  saat daha beklemek lazim ... Umudumuzu ytirmeyelim, sandiklardan ayrilmayalim arkadaslar... ...
Yorgo

Çevrimdışı Lucescu1903

Hulk in avukati hanimeendi  aksam kararimizi aciklayacagiz dedi .. Su an Brezilya'da henuz  saat  oglen 2 cvari Dolayisiyla en az bi 4-5  saat daha beklemek lazim ... Umudumuzu ytirmeyelim, sandiklardan ayrilmayalim arkadaslar... ...

Ben geleceğini sanmıyorum ağabey ama inşallah yanılırım.Hocaya bir santrafor transferi verebiliriz en çok hulku istiyor.Herkes transfer yaptı adam lig lideri 1 tane oyuncu istedi onu bile alamıyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gece 1-2 gibi kararını açıklaması bekleniyormuş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu akşamı da boş geçtik, kaldı 2.5 gün.

Bunların alacağı adam en iyi ihtimal Konyaspor maçına yetişir, 2 maç daha eksildi.

Çevrimdışı ankarakartal06

Hulk geleceğine Marko Livaja gelsin daha iyidir. :claps: :claps: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Lucescu1903

Gece 1-2 gibi kararını açıklaması bekleniyormuş  :tabe:

Türkiye Saati ile mi ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★